This version of the page http://vn.20minut.ua/Pogoda (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-08. The original page over time could change.
Погодні новини у Вінниці, погода на сьогодні, погода на тиждень - 20 хвилин Вінниця

Погода

Серйозні зміни: синоптики розповіли про морози та снігопади

У суботу та неділю, 8 та 9 січня, зниження температури в Україні продовжиться. Синоптики розповіли прогноз погоди детально.

Потужний циклон зі Скандинавії принесе дощі та снігопади на Різдво

Потужний циклон із центром над Скандинавією розтягнувся майже на всю Європу. Низький тиск в його центрі змушує повітря прямувати до цього самого центру циклону, і таким чином утворюється циклонічний вихор.

Знову морози та температурні гойдалки: синоптики розповіли про погоду

Погода в Україні на цьому тижні буде нестабільною, очікуються температурні гойдалки та нічні морози.

Погода на Різдво: синоптики оновили прогноз на 6 та 7 січня 2022 року

Цьогоріч на Різдво актуальними будуть не теплі пуховики і бабусині светри, а парасольки. А все тому, що на українців очікує потепління. Дізнайтеся, якою буде погода 6 і 7 січня 2022 року.

Ожеледиця та сильний вітер. На сьогодні оголосили штормове попередження

Сьогодні, 3 січня, по Вінницькій області та місту Вінниця очікуються пориви західного вітру 15-20 м/с. Вночі на дорогах ожеледиця.

«Як весною, але без співу птахів». Синоптик здивувала прогнозом на початок 2022 року

Синоптик розповіла з якою погодою до нас завітає новий 2022 рік. Не обійдеться без сюрпризів та нюансів. Дізнавайтеся, що чекати та від чого берегтися.

Синоптики розповіли, якою буде погода на Новий рік. ПРОГНОЗ

Уже завтра останній день року і ми зустрінемо новий 2022 рік. Що він нам принесе покаже час, поки розповідаємо з якою погодою він завітає.

Вінниччину скувала ожеледиця: поради водіям та пішоходам

Вся Україна потрапила у зону складних погодніх умов. По країні ожеледиця, а в Донецькій та Запорізькій областях ще й ожеледь. Вінничан закликають бути обережними, пересуваючись містом, і рекомендують дотримуватись порад під час ожеледиці, щоб уникнути травматизму.

Без опадів, але з морозами: що підготувала погода для українців на 30 грудня? Прогноз

Снігопади відступили з України. У четвер країна відпочиватиме від опадів, але не від морозу. Синоптики розповіли, що чекати 30 грудня, а також на Новий рік. Про це у матеріалі.

«Жовта» Україна через ожеледицю. Поради водіям та пішоходам

В Україні оголосили перший рівень небезпечності погодних умов. Попереджають про сильну ожеледицю. Зібрали поради для всіх, щоб оминути лиха.

Свіжий випуск

№ 1 від 5 січня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up