This version of the page http://www.telemedia.ua/uk/ (193.151.246.10) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-07. The original page over time could change.
Telmone (Телмоне) - напрямок здорового життя

Telmone (Телмоне) - напрямок здорового життя.

У наш час ходити по торгових центрах, різних магазинах і торгових точках у пошуках потрібної речі абсолютно не потрібно. Адже в цьому випадку потрібно знайти вільний час, якого дуже мало при напруженій роботі й навчанні, також потрібно щоб магазин працював і необхідний товар був присутній. У наші дні ця проблема давно вирішена, завдяки віртуальним технологіям інтернету. Достатньо лише мати комп'ютер та вихід в мережу інтернет. Відмінним місцем, де можна здійснити покупку буде телемагазин telemedia.ua. Кожен тут зможе придбати потрібний товар і в потрібній кількості. Зручний інтерфейс допоможе це зробити швидко і комфортно.

Однак варто познайомити потенційних покупців з ним більш тісно. Відразу варто відзначити, що його зручність і практичність будуть оцінені по-достоїнству, а той, хто хоча б раз вчинить тут покупку стане клієнтом на довгий термін.

Telmone (Телмоне) має кілька розділів, це:

- Товари для кухні Fazzoli (фазоли);

- Для дому SiegriedKummer (зигфрид кумер) ;

- Краса та здоров'я;

- Відпочинок і туризм;

- Чистый дом без химии Oxisson (Оксисон) ;

Органическая косметика Elissys (Елисис);

Відповідно до розділу є і відповідні товари. Самим розширеним розділом буде розділ для кухні. Як відомо саме в цьому приміщенні відбувається основна діяльність, пов'язана з приготуванням. Придбати тут можна будь-які вироби, які допоможуть зробити будь-яке готування комфортним і практичним. Найпопулярніші товари це Elissys (Елисис), Oxisson (Оксисон), SiegfriedKummer (зигфрид кумер)  Fazzoli (фазоли) і це ще не весь список. Розділ: для дому, допоможе зробити атмосферу і обстановку будь-якого будинку затишною і цікавою. Згідно своїм перевагам, кожен сам зможе створити необхідний стиль і оформлення.

Розділ відпочинок і туризм - це вироби, які активно застосовуються в зимовому і літньому відпочинку. Представлений широкий асортимент моделей і марок, так що кожен зможе підібрати те, що зробить його відпустку або вихідні максимально комфортними. Наступний - це електроніка. Як зрозуміло з назви - це вся апаратура: планшети, аудіо та відео, аксесуари і автомобільна техніка. Телемагазин особливу увагу приділяє красі і здоров'ю, тому тут є цілий розділ для цього. Представлені наступні розділи: товари для краси, масажери і тренажери. Одним словом та продукція, яка допоможе кожному стати привабливим і позбутися від проблем зі здоров'ям.

На головній сторінці представлена ​​найбільш популярна продукція, яка користується високим попитом. Праворуч розташовуються теги найбільш часто використовуваних запитів, що полегшує навігацію та вибір. Так що ніколи не виникне питання, пов'язаного з тим, що придбати. Якщо виникнуть питання, які стосуються вибору і вартості, а також інших параметрів, то їх допоможуть вирішити Вам наші консультанти - будь-яке питання яке вас цікавить ви можете задати як по онлайн чату так і просто зателефонувавши нам за номером який Ви бачите вгорі сайту. Після здійсненні покупки виріб буде доставлено до адресата в будь-який куточок України. Щоб не пропустити максимально цікаві пропозиції варто підписатися на розсилку. Для цієї мети буде потрібно вказати адресу електронної пошти і своє ім'я. На цьому реєстрація закінчена і можна бути в курсі всіх останніх новин.

SiegfriedKumer, Siegfried Kumer, зигфрид кумер, фаззоли, фазоли, Fazzoli, Оксидей, Oxyday, Елисе, Elysee

Засіб для зміцнення та стим...

1344 грн

Шампунь від випадіння волос...

580 грн

Шампунь для норм.волосся з ...

643 грн

Passiflora Extract Alpeja g...

410 грн

Ковдра S..Kummer®Аloe Vera,...

2817 грн

Сковорідка Chef Cook Fazzol...

1366 грн

Засіб від інфекцій та непри...

520 грн

Пінка для вмивання Aloe Ver...

451 грн

Гель для миття посуду Oxiss...

583 грн

Напій Aloe Vera+Chlorophyll...

684 грн

Відбілююча маска для обличч...

1154 грн

Засіб для чищення унітазу O...

483 грн

Крем для повік Alpeja Eyes ...

508 грн

Оxyday Fazzoli Fazzoli Elysee Siegfriedkummer

Каталог Телмоне - напрямок здорового життя

Гарантии качества

       
Гарантии качества. Сервисная поддержка   Отслеживание товара при доставке   На сайте только сертифицированные товары!    
             
Каталог Телмоне - напрямок здорового життя тел. (044) 364-07-53 Работаем в будни с 10:00 до 18:00