This version of the page http://novalinia.com.ua/ua/company/ (213.160.146.114) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-05. The original page over time could change.
Нова Лiнiя — Чому ми

Твій помічник на кожен день. 1000 ідей для Вашого ремонту

Чому ми

  • Мінімальний час покупки

    «Ми робимо лише частину роботи, іншу частину робите Ви, а в результаті ми разом заощаджуємо наш загальний час» — сказав Інгвар Кампрад

    Мінімізація часу покупки, мінімальний час обслуговування кожного покупця, основний і головний принцип роботи кожного співробітника «Нової Лінії».

    Мінімум витрат — максимум зручностей.

    Комплексне рішення для задоволення будь-яких потреб

    Час летить коли ми не знаємо що робити

    Як за один день обійти 30 магазинів? Хто з нас не задавався цим питанням, при плануванні покупок будівельних матеріалів і матеріалів для ремонту. Сьогодні немає нічого не можливого.
    Адже наш девіз : «100 000 товарів під одним дахом», не просто девіз, а реальний комплексний підхід до рішення будь-яких завдань.

    Кращі ціни

    «І продукція коштовна, і доступна ціна»

    Не займайтеся «самопозбавленням». Наша мета допомогти Вам заощаджувати комфортно!

    Разом з нами Ви зможете відчути реальну економію коштів.

  • Інноваційні ідеї для встаткування сучасного будинку

    «Нове в Новій Лінії»

    «...сьогодні зробити старий будинок відповідним вимогам сучасного комфорту цілком можливо. При цьому зовсім не обов'язково затівати глобальну реконструкцію. Цілком достатньо скористатися інноваційними ідеями й технологіями, які дозволять без особливих зусиль і витрат жити з усіма звичними нашому часу зручностями».

    «Нова Лінія» — виконання твоїх бажань

    «Дуже часто ми заважаємо реалізації своїх бажань власним невір'ям у їхнє виконання»

    Ми допоможемо здійснитися Вашим самим неймовірним і сміливим мріям і бажанням. Разом з нами Ви зможете здійснити всі свої ідеї й втілити їх у життя.

    «З Новою Лінією - немає нічого не можливого».

    «Нова Лінія» — це стиль покупок

    «Нова Лінія» — стильні покупки для ремонту

    Ви стильна, сучасна людина? Ми внесемо у Ваше життя ще більше стилю! «Нова Лінія» — це більше, ніж просто магазин будівельних матеріалів. У нас Ви знайдете для себе найкраще. Вдалий вибір матеріалів і декору — застава стильного ремонту.

    «Нова Лінія» — Живи стильно!

    «Нова Лінія» — територія дизайну і якості.

    «Мрії потрібна воля, дайте їй її, і вона здійсниться»

    Головна ідея дизайну — зробити такий стиль приміщенню, який би відповідав індивідуальності людини, якому має бути в ньому жити.

    Нова Лінія надихає! Дизайнер живе в кожному з нас!

  • «Нова Лінія» — стиль твого будинку

    «Стиль визначається як ідейна або художня спільність. Ця спільність може бути властива певному часу, напрямку в мистецтві, окремій людині або його будинку»

    Ще зовсім недавно більшість із нас не могло й представити, що квартира може не тільки мати індивідуальне планування, але й бути оформлена по нашому бажанню, у відповідності зі смаком проживаючих у ній людей. Тепер настав зовсім інший час, будь-яка людина може як спланувати ремонт своєї квартири так і зрадити стиль своєму будинку.

    Разом з Новою Лінією Ви зануритеся в безмежний океан творчості в ремонті

    «Нова Лінія» — комфорт і затишок сімейного щастя.

    «Як мало треба людині для щастя, і як багато щоб це зрозуміти»

    Якщо Ви вирішили відремонтувати свою стару, може бути й не дуже зручну, але таку рідну й улюблену квартиру або захотіли перетворити голі стіни нової квартири в комфортне житло, то напевно Вам хочеться, щоб після ремонту вона була максимально зручної й відповідала Вашим бажанням і потребам. Адже саме сюди Ви вертаєтеся щодня  з роботи до своїм рідним і близьким.

    Ми допоможемо Вам зробити Ваш будинок затишним і комфортним!

    «Нова Лінія» — лідер у дизайні DІY

    «Зробіть життя простішим і практичнішим»

    Завжди приємно зробити річ своїми руками, а тим більше зробити ремонт свого будинку облаштувавши його, урахувавши всі побажання, при цьому не створивши собі проблем з вибором товарів і його покупкою.

    «Нова Лінія» — спростіть ремонт свого будинку!