This version of the page http://hotel-tourist.kiev.ua/conference-halls/ (185.68.16.38) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-04. The original page over time could change.
Конференц-зали у Києві. Оренда конференц-залів: Готель Турист
м. Київ. вул. Р.Окіпної, 2 +38 (044) 568-40-17 ru en

Конференц послуги в готелі Турист

Ми забезпечимо проведення заходу будь-якого рівня та важливості, надавши прекрасно обладнані приміщення і все необхідне, включаючи аудіо-, стерео- і відеосистеми, мікрофон, фліп-чарти, інтернет.

Конференц-зал «ЕДІСОН»

До ваших послуг конференц-хол «Театральний» - ідеальне місце для проведення семінарів, форумів, брифінгів, симпозіумів та з’їздів, корпоративних вечірок, ювілеїв, стендап-шоу і навіть, переглядів футбольних матчів. Дозволяє провести захід до 150 чоловік.

Вартість: 2000 грн/год

Забронювати

Конференц-зал «Люм'єр»

До ваших послуг конференц-хол «Люм'єр» - ідеальне місце для проведення презентацій, з'їздів, конференцій, ділових заходів та виставок, дозволяє провести захід до 100 чоловік.

Вартість: 1500 грн/год

Забронювати

Конференц-зал "Театральний"

До ваших послуг конференц-хол «Театральний» - ідеальне місце для проведення презентацій, з'їздів, конференцій, ділових заходів та виставок, дозволяє провести захід до 300 чоловік.

Вартість: 1500 грн/год

Забронювати

Кімната перемовин

Кімната переговорів в готельному комплексі «Турист» - це зручне місце зустрічі для бізнес-партнерів,дозволяє провести захід до 18 чоловік.

Вартість: 400 грн/год

Забронювати

Конференц-зал №20

Абсолютно новий та світлий конференц-зал №20 дозволяє провести захід до 100 чоловік. При цьому із вікон зали відкривається чудовий пейзаж правого берегу Києва з його визначними пам'ятками.

Вартість: 900 грн/год

Забронювати

Конференц-зал №7

В Конференц-холі №7 ви зможете провести презентацію, семінар, тренінг, нараду і навіть дитяче свято, дозволяє провести захід до 60 чоловік.

Вартість: 700 грн/год

Забронювати

Конференц-зал №10

Невеликий затишний зал дозволяє проводити ділові переговори, зустрічі з клієнтами, а також співбесіди, дозволяє провести захід до 40 чоловік.

Вартість: 500 грн/год

Забронювати