Terrasoft змінює назву платформи на Creatio

Катерина Костерева,
CEO Terrasoft

Минулі 17 років стали неймовірними для всієї спільноти Terrasoft! Ми починали будувати компанію невеликою групою молодих людей зі сміливими ідеями та готовністю працювати над втіленням нашого спільного бачення.

За ці роки ми проходили через злети і падіння, але лише одне залишалося незмінним — натхнення від унікальних і масштабних рішень, які наші клієнти та партнери створюють за допомогою платформи й продуктів bpm’online.

Компанії використовують наші технології для автоматизації своїх бізнес-ідей, і створені ними рішення відображають унікальну специфіку кожної організації.

Надихаючись безліччю блискучих розробок, які створюють наші клієнти та партнери, ми прийняли рішення перейменувати нашу платформу. І я із задоволенням ділюся цією новиною... Ми змінили назву нашої платформи і продуктів на Creatio!

Creatio відображає нашу впевненість у тому, що кожен може стати розробником, здатним швидко автоматизувати ідеї і створювати власні рішення. В основі нової назви — дуже промовисте слово «create» (створювати, творити).

EVERYONE

A DEVELOPER

Ми презентували нову назву та оновлений фірмовий стиль 30 жовтня 2019 року. Сподіваюся, ви із задоволенням подивитеся відеозапис нашої онлайн-події на www.terrasoft.ua/new-watch

Хочу підкреслити, що команда, стратегія і продукти Terrasoft, а також готовність створювати для вас найкращі технології low-code, BPM і CRM залишаються незмінними. Змінюється лише назва платформи. Нова назва — Creatio — відображає наше бачення світу, у якому будь-яка бізнес-ідея може бути автоматизована за лічені хвилини.

Я буду вдячна за ваш зворотний зв’язок і готова відповісти на будь-які запитання.

З повагою,
Катерина Костерева,
CEO Terrasoft