This version of the page http://b.cv.ua/grand-park-lara-antalija/ (77.87.193.66) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-01. The original page over time could change.
Grand Park Lara, Анталія - готель для відпочинку з дітьми » b.cv.ua travel

Grand Park Lara, Анталія — готель для відпочинку з дітьми 


причини для подорожі: море, пляж, відпочинок з дітьми, сімейний готель, активна анімація, гарний сервіс, смачне харчування
Переглянути пропозиції і бронювати

Готель Grand Park Lara користується попитом. Не зволікайте з вибором пропозицій. Найкращі пропозиції з максимальними знижками на бронювання номерів у готелі Grand Park Lara найближчі дати:

Booking.com
Тут можна підібрати тур з авіаперельотом в цей готель:
Grand Park Lara, Анталія

Турецький готель Grand Park Lara — це чотири корпуси дев’ятиповерхових будинків, які відкривають двері для відпочиваючих цілий рік. Площа території складає 35 000 м. Комплекс відомий своєю концепцією feel like home. Гості можуть відчувати себе розслаблено і комфортно, «як удома». Неглибоке море і приватний піщаний пляж розташовані в 200 метрів від корпусів.

Для дітей
Тут безліч розваг для дітей будь-якого віку: відкритий басейн, водні гірки, закриті дитячі майданчики. З настанням теплого сезону відновлюють роботу аніматори. Розваги підібрані таким чином, щоб було цікаво всім: і дорослим гостям готелю, і маленьким туристам. Якщо дитині виповнилося 4 роки, йому напевно буде цікаво в спеціальному міні-клубі «Алі», який розроблений з урахуванням вікових пристрастей дітей від 4 до 12 років. Ігрові майданчики для різних вікових груп дають можливість досхочу награтися, а присутність хлопців такого ж віку дозволяє знайти друзів за інтересами. При бажанні можна скористатися послугами няні, з якої дитина буде в безпеці і під наглядом.

Харчування
Готель надає систему харчування all inclusive. У головному ресторані подають сніданки, обіди та вечері. Кухарі не перестають дивувати делікатесами національної та міжнародної кухонь. При бажанні за окрему плату можна замовити спеціальне меню. Особливою популярністю користуються страви італійської та китайської кухні, делікатеси з риби і барбекю.

Номери
До послуг постояльців три види кімнат (стандарт, сімейний делюкс і сімейний еліт). Для сімейних пар з дітьми є все необхідне: кондиціонер і телевізор з плоским екраном (є російськомовні канали), ванна кімната з душовими приладдям (безкоштовно), міні-бар з безалкогольними напоями, сейф для зберігання цінних речей і документів, телефон прямого набору .

Вікна кімнат сімейного типу виходять на територію готелю (сад, басейн) або на Середземне море.

Переглянути пропозиції і бронювати