Останні новини

Оновлення програми для енергосертифікації Е-Аудит

Програму для енергетичної сертифікації E-Audit оновлено. Тепер додаток2 формується автоматично до сертифікату.

Енергоефективність як національна ідея

18 листопада 2021 р. у прес-центрі Інформаційне Агентство “інтерфакс Украіна”наша «зелена» платформа “Global 100% RE Ukraine” провела прес-конференцію на тему “Енергоефективність як національна ідея”.

Посібник для розробки схем теплопостачання населених пунктів

28 жовтня 2021 р. відбулася презентація «Посібника для розробки схем теплопостачання населених пунктів» для майже двох сотень представників галузевих суб’єктів, місцевих адміністрацій, розробників схем теплопостачання та інших зацікавлених сторін, за […]

Читати всі новини

Важливі новини

Проект ДБН «Теплова ізоляція та енергоефективність будівель» (2 редакція).

Асоціація енергоаудиторів публікує пропозиції, щодо допрацювання ДБН В.2.6-31:202Х «Теплова ізоляція та енергоефективність будівель» (2 редакція).

Як скласти енергетичний сертифікат і не помилитися?

Держенергоефективності спільно з Асоціацією енергетичних аудиторів України, в рамках діяльності Робочої групи з питань удосконалення законодавства у сфері енергетичної сертифікації будівель, виробили рекомендації для енергоаудиторів при здійсненні діяльності у сфері […]

Відбулась презентації системи сертифікації енергоаудиторів підприємств

10 жовтня у Києві відбулась презентація системи сертифікації для енергоаудиторів, які мають намір проводити енергетичні аудити промислових підприємств.

Читати важливі новини

НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР

Навчальний центр з енергоаудиту та енергоменеджменту Асоціації енергоаудиторів створений для підвищення рівня ПРАКТИЧНИХ знань та навиків на ринку енергоаудиту та енергомененеджменту України.

Наявні курси: 

Енергетичний аудит будівель, Тепловізійна зйомка, Налаштування індивідуальних теплових пунктів, Енергетичний аудит лікарень та інші.

ЗАПИСАТИСЯ НА ТРЕНІНГ

Команда

Вся команда

Наші партнери