This version of the page http://oblrada.cv.ua/news/ (77.123.134.200) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-28. The original page over time could change.
Чернівецька обласна рада | Прес-центр | Новини
Чернівецька
 обласна рада
 
Склад ради
 
Документи ради
 
 
Діяльність ради
 
Область
 
Online-приймальня
  • Новини
  • Анонси головних подій
    та обласних заходів
  • Архів новини
  • Трибуна депутата
  • Оголошення
  • Фоторепортажі
  • Відео
  • Бібліотека
  • Електронні петиції
 

  Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

24.12.2021 10:10
ПОВІДОМЛЕННЯ


    про оприлюднення проєкту рішення Чернівецької обласної ради "Про окремі питання оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області"
детальніше

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
детальніше
Всі оголошення...
 

  Карта сайту

Електронні петиції до Чернівецької обласної ради

  Корисні посилання

інші посилання...

28.12.2021 17:24 Олексій Бойко зустрівся з президентом Торгово-промислової палати України     28.12.2021 14:48 Колядники ЧНУ завітали до обласної ради     28.12.2021 14:33 Про видобувний потенціал області говорили сьогодні під час робочої зустрічі Олексія Бойка та Романа Опімаха     

Прес-центр >  Новини

Прес-центр

Новини

28.12.2021 17:24

Олексій Бойко зустрівся з президентом Торгово-промислової палати України  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Буковина має неабиякий потенціал для залучення інвесторів. Аби підкреслити це перед потенційними партнерами, Чернівецька обласна рада розробляє презентацію інвестиційного потенціалу області. Дану презентацію планують провести на базі Торгово-промислової палати.
детальніше...



28.12.2021 14:48

Колядники ЧНУ завітали до обласної ради  |  Святкові заходи

До обласної ради знову завітали колядники
детальніше...



28.12.2021 14:33

Про видобувний потенціал області говорили сьогодні під час робочої зустрічі Олексія Бойка та Романа Опімаха  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Сьогодні, 28 грудня, голова обласної ради Олексій Бойко, під час робочого візиту до столиці України, зустрівся з головою Державної служби геології та надр України Романом Опімахом. Сторони обговорили ситуацію у сфері надрокористування в області, проблемні питання та перспективи економічного зростання.

Окрім цього порушили питання щодо подальшої долі бальнеологічного санаторію «Брусниця», а саме можливість отримання ліцензії для повноцінного функціонування закладу. Відтак під час конструктивної зустрічі сторони висловили сподівання на подальшу співпрацю.
детальніше...



28.12.2021 11:59

Про стан доріг області  |  Інформації

За інформацією Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області, минулої ночі сніговий покрив на автошляхах краю сягав від 15 до 25 сантиметрів
детальніше...



28.12.2021 10:46

Сьогодні, 28 грудня, відбулась робоча нарада з кураторами постійних комісій Чернівецької обласної ради  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Під головуванням керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Миколи Борця обговорено питання завершення підготовки рішень 6-ї позачергової сесії обласної ради, надання інформації щодо виконання плану роботи постійних комісій обласної ради за 2021 рік та подання планів роботи на 2022 рік.

Відтак всім кураторам висловлена вдячність за породуктивну та злагоджену роботу.
детальніше...



28.12.2021 10:46

У зв’язку з погіршенням погодніх з умов на Буковині розпочали свою роботу пункти обігріву, до яких може звернутися кожен, хто потребує допомоги у морозні дні  |  Різне

Пункти розташовуються у приміщеннях комунальних підприємств, лікарнях та центрах соціального обслуговування. Пункти обігріву населення будуть функціонувати на час ускладнення погодних умов.

Перелік пунктів обігріву на території Чернівецької області станом на 28 грудня 2021 року: https://cv.dsns.gov.ua/ua/Adresi-punktiv-obigrivu.html

Джерело Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.
детальніше...



27.12.2021 14:05

Співчуття…  |  Пам'ятаємо

Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родині голови Ванчиковецької територіальної громади Володимира Лупоя у зв’язку з непоправною втратою – передчасною смертю сина Романа.

Глибоко сумуємо та поділяємо ваше горе. Підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай Господь надасть вам сили пережити цю страшну втрату.
детальніше...



25.12.2021 08:00

Вітаємо з Різдвом Христовим усіх християн західного обряду!  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Чернівецька обласна рада вітає християн західного обряду з Різдвом Христовим! Нехай це особливе свято принесе тепло та затишок до ваших осель.
детальніше...



24.12.2021 18:08

Чернівецька обласна ради закликала колег з усієї України оголосити 2022-й Роком української класичної та духовної музики  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Чернівецька обласна рада ініціювала пропозицію наступний, 2022-й, рік проголосити Роком української класичної та духовної музики.
детальніше...



24.12.2021 14:01

Сьогодні, 24 грудня, відбувся останній тренінг в рамках проєкту «Безпека громад Буковини» за підтримки Чернівецької обласної ради  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Проєкт став переможцем конкурсу, який проводить Асоціація органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати – Україна” в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад у партнерстві з Міністерством розвитку громад та територій України, Львівською, Закарпатською, Івано-Франківською, Чернівецькою обласними радами та адміністраціями.

Під час тренінгу патрульні розповіли учням про значення дорожніх знаків, як правильно переходити пішохідний перехід та чому вночі на одязі або наплічнику потрібно носити світловідбиваючі елементи. Також під час заняття школярам розповіли, як уникнути пожеж та що робити, коли вони виникають. Окрім цього, представники товариства «Червоний хрест» провели навчання із надання першої медичної допомоги.
детальніше...



24.12.2021 12:10

До Чернівецької обласної ради напередодні Різдва Христового завітали колядники  |  Зі святом!

Творчий колектив Культурно-мистецького центру імені Івана Миколайчука привітав керівництво та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради з прийдешніми різдяно - новорічними святами.

Колядники, серед яких молоді лікарі Буковини, заспівали різдвяні колядки та щедрівки.

Чернівецька обласна рада щиро дякує за збереження українських традицій, щирі побажання та принагідно бажає усім буковинцям миру, злагоди та добра!
детальніше...



24.12.2021 08:27

24 грудня своє професійне свято відзначають працівники архівних установ України  |  Вітаємо!

Перший державний орган управління архівною справою в Україні був створений під час Центральної Ради. Ним став Бібліотечно-архівний відділ. Архівна спадщина України складається із сотень тисяч фондів, що зберігаються в системі архівів по всій території країни. Українські архівісти несуть відповідальність майже за 60 мільйонів одиниць різних видів документів.

Вашу професію обирають ті, хто розуміють значення збереження документальної спадщини для прийдешніх поколінь та ті, хто цінує історію в усіх її проявах.

Чернівецька обласна рада щиро вітає зі святом усіх причетних, зокрема, працівників Державного архіву Чернівецької області та бажає наснаги, творчої енергії, нових успіхів у досягненні вашої високої професійної мети.
детальніше...



23.12.2021 10:35

Безробітні члени малозабезпечених сімей можуть отримати фінансову допомогу для відкриття власної справи  |  Соціальний захист

Від січня 2022 року члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, мають можливість отримати фінансову допомогу для започаткування власної справи.
детальніше...



22.12.2021 19:44

Депутати проголосили 2022 рік - роком Української музики  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Народні обранці сьогодні, 22 грудня, більшістю голосів підтримали проєкт рішення, який передбачає проголошення 2022 року в Чернівецькій області - Роком української класичної та духовної музики.

У 2022 році виповнюється 180 років від дня народження основоположника української класичної музики Миколи Віталійовича Лисенка (1842-1912), 140 років від дня народження українського композитора, музично-громадського діяча Кирила Григоровича Стеценка (1882-1922), 145 років від дня народження українського композитора, автора славнозвісного "Щедрика" Миколи Дмитровича Леонтовича (1877-1921).

Відтак, депутати рекомендували головам територіальних громад, керівникам закладів культури та освіти Чернівецької області запланувати та провести тематичні заходи, приурочені до Року української класичної та духовної музики.
детальніше...



22.12.2021 19:44

Депутати Чернівецької обласної ради звернуться до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України з проханням врегулювати законодавчо перерахунки пенсій державним службовцям та працівникам органів місцевого самоврядування  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

«Враховуючи численні звернення пенсіонерів державної служби та органів місцевого самоврядування, просимо ініціювати у Верховній Раді України внесення зміни до статті 90 Закону України від 10 грудня 2015 року №889-VII «Про державну службу» щодо збереження права на перерахунок пенсії особам, яким призначено пенсію на підставі Закону України від 16 грудня 1993 року №3723-ХІІ «Про державну службу» та на тих підставах, які діяли на час виходу особи на пенсію, в тому числі й у разі підвищення розміру заробітної плати працюючим державним службовцям за посадою, з якої було призначено пенсію», - йдеться у тексті звернення.

Відповідне рішення більшістю голосів прийняли сьогодні, 22 грудня, на пленарному засіданні VI позачергової сесії Чернівецької обласної ради.
детальніше...



  Теми новин

  • Діяльність органів місцевого самоврядування
  • Економіка та бізнес
  • Здоров'я та спорт
  • Наука
  • Політика
  • Культура
  • Різне
  • Відповіді на питання
  • Освіта
  • День для святкування
  • Медицина
  • Сільське господарство
  • Діяльність органів виконавчої влади
  • Туризм
  • Статистика
  • Патріотична робота
  • Міжрегіональне співробітництво
  • Законність і правопорядок
  • Громадське життя
  • Лісове господарство
  • Фінанси
  • Повідомлення Пенсійного фонду
  • Інформації
  • Екологія
  • Слово на спомин
  • Святкові заходи
  • Привітання
  • Міжнародне співробітництво
  • Інформаційна політика
  • Історія
  • Вибори
  • Економіка
  • Кадрова політика
  • Діяльність фракцій обласної ради
  • Доступ до публічної інформації
  • Вітаємо з високою відзнакою!
  • Діяльність депутатів обласної ради
  • Інтерв'ю
  • Суспільство
  • Повідомляє обласна виборча комісія
  • Життя територіальних громад
  • Проекти та інвестиції
  • Вітаємо з нагоди обрання!
  • Наука і техніка
  • Духовне життя
  • Уроки історії
  • Добро. Благодійність. Милосердя.
  • АНОНС
  • Охорона здоров'я
  • Урочисті заходи
  • Вітаємо!
  • Надзвичайні ситуації
  • Повідомляє УДС Головдержслужби України в Чернівецькій області
  • Пам’яті товариша
  • Соціальна політика
  • Діяльність народних депутатів України
  • Робоча поїздка
  • Життя національних громад
  • Робочі зустрічі
  • Житлово-комунальне господарство
  • Благодійність
  • Благоустрій територій
  • Соціальний захист
  • Наука і освіта
  • Заяви та звернення
  • Новини Асоціацій
  • Молодіжна політика
  • Громадянське суспільство
  • Парламентські слухання
  • Земельні відносини
  • На шляху європейської інтеграції
  • Спортивні події
  • Соціально-економічний розвиток
  • Служба зайнятості інформує
  • Фізкультура і спорт
  • Діяльність органів місцевого самоврядування та виконавчої влади
  • Бюджет
  • Мистецькі заходи
  • Законодавство
  • Демографічна ситуація
  • Візити
  • У Верховній Раді України
  • Транспорт та шляхи
  • Заходи
  • До Дня пам'яті і примирення
  • Адміністративно-територіальна реформа
  • Коментарі
  • Транскордонне співробітництво
  • Діяльність голови Чернівецької обласної ради
  • Децентралізація влади
  • На захист національних інтересів і територіальної цілісності України
  • Герої не вмирають
  • Пам'ятаємо
  • Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради
  • Засідання сесії обласної ради
  • Колегія обласної ради
  • Пленарне засідання сесії обласної ради
  • Народні традиції
  • Правоохоронна діяльність
  • Офіційно
  • Реформа місцевого самоврядування
  • Євроінтеграція
  • Енергозбереження
  • Судочинство
  • Науково-практична конференція
  • Діяльність центральних органів виконавчої влади
  • Культура та мистецтво
  • З нагоди Дня українського добровольця
  • Повідомлення
  • Військово-патріотичне виховання
  • Традиції
  • Герої не вмирають!
  • Зі святом!
  • З нагоди професійного свята
  • Поважний ювілей
  • Гуманітарна політика
  • До 100-річчя Буковинського народного віча
  • Правова допомога
  • Регіональний розвиток
  • В Агенції регіонального розвитку Чернівецької області
  • Дорожнє гомпоодарство
  • Пам'яті загиблого Героя
  • Євроатлантична інтеграція
  • У світі техніки
  • Вітаємо на Буковині!
  • оголошення
  • Повідомляє Чернівецька обласна територіальна виборча комісія
  • COVID-19
  • Повідомляє Чернівецька районна територіальна виборча комісія
  • Діяльність депутатів Чернівецької районної ради
  • Сесія Чернівецької районної ради
  • Верховна Рада України
  • Постійні комісії
  • Аукціон
  • Інформує Мінекономіки України
  • Робоча нарада
Склад ради
Документи ради
Прес-центр
Діяльність ради
Область
Online-приймальня
Розробник -