This version of the page http://ivf.com.ua/ua/team/ (185.68.16.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-27. The original page over time could change.
Команда | Клініка "Надія"

Location UA

вул. Максима Кривоноса 19А, Київ, Україна

Phone number

+38 067 522 4209

Mobile phone

Open door

User

  • UA
  • RU
Рубрики

Керівництво
Клініки

Зукін Валерій Дмитрійович

Директор клініки

Закінчив Донецький державний медичний інститут ім. М.Горького за спеціальністю "Лікарська справа". Працював лікарем-генетиком, завідувачем ембріологічної лабораторії, а з 1999 до 2005 року – генеральним директором клініки ISIDA. Автор 17 наукових робіт. Віце-президент Української асоціації репродуктивної медицини. Член правління Європейського товариства репродукції людини і ембріології (ESHRE). Член Американської асоціації репродуктивної медицини (ASRM). Кандидат медичних наук.

Зукін В.Д.
Директор клініки
ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

Веселовський Віктор Вікторович

Медичний директор

Лікар акушер-гінеколог. Лікар ультразвукової діагностики. Закінчив Донецький державний медичний інститут ім. М.Горького за спеціальністю "Лікарська справа". З 1984 року працював за спеціальністю "Акушерство і гінекологія", а з 1986 – “Ультразвукова діагностика”. У галузі репродуктивної медицини (лікування безпліддя методами ДРТ) з 1992 року. Останнє місце роботи – завідувач відділення ДРТ клініки ISIDA. Автор 12 наукових робіт. Член Української асоціації репродуктивної медицини (УАРМ). Член Американської асоціації репродуктивної медицини (ASRM) з 1998 р. Член Європейського товариства репродукції людини і ембріології (ESHRE) з 1993 р. Представник від України в IVF-моніторинг консорціумі Європейського товариства репродукції людини і ембріології.

Веселовський В.В.
Медичний директор

Судома Ірина Олександрівна

Директор з науки і розвитку

Загальний стаж роботи в акушерстві й гінекології – 22 роки, у галузі репродуктивної медицини (лікування безпліддя методами ДРТ) працює з 1996 року. Закінчила Київський медичний інститут. Останнє місце роботи – науковий директор клініки "Ісида". Автор 25 наукових робіт і монографій. У 2006 році захистила першу в Україні докторську дисертацію з проблем допоміжних репродуктивних технологій. Член Європейського товариства репродукції людини і ембріології (ESHRE). Доктор медичних наук, професор.

Судома І.О.
Директор з науки і розвитку

Лікарі

Бараненко Алла Леонідівна

Лікар-репродуктолог

Займається лікуванням безпліддя методами ДРТ — з 2003 року. Член Української асоціації репродуктивної медицини (УАРМ). Член Європейського товариства репродукції людини і ембріології (ESHRE). Автор 5 наукових робіт.

Бараненко А.Л.
Лікар-репродуктолог
ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

Борисов Максим Вікторович

Лікар-репродуктолог

Закінчив Донецький державний медичний університет за спеціальністю "Лікарська справа". У 2008 захистив дисертацію, присвячену лікуванню гіперпластичних процесів ендометрію. Кандидат медичних наук. Пройшов спеціалізацію за фахом "Ультразвукова діагностика". Має 19 друкованих робіт, патент на винахід. Стаж роботи - 15 років.

Борисов М.В.
Лікар-репродуктолог
ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

Головатенко Андрій Валерійович

Лікар ультразвукової діагностики

Закінчив лікувальний факультет Київського медичного інституту ім. акад. О.О.Богомольця за фахом «Лікарська справа». Закінчив клінічну ординатуру за фахом акушерство і гінекологія у Національному медичному університеті ім. акад. О.О.Богомольця. (кафедра акушерства і гінекології №1). З 1989 по 2012 рік працював лікарем-ординатором та завідуючим відділенням УЗД у пологових будинках №5 і №2 міста Києва. Стаж роботи за фахом – 22 роки. Має вищу кваліфікаційну категорію лікаря акушера-гінеколога.

Головатенко А.В.
Лікар ультразвукової діагностики
ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

Заболотіна Ірина Володимирівна

Лікар анестезіолог

Робота за спеціальністю – з 1988 року.

Заболотіна І.В.
Лікар анестезіолог

Маслій Юлія Володимирівна

Лікар-репродуктолог

Закінчила Національний медичний інститут ім. О.О. Богомольця й одержала кваліфікацію лікаря. З 2003 року – лікування безпліддя методами ДРТ. Член Української асоціації репродуктивної медицини (УАРМ). Член Європейського товариства репродукції людини і ембріології (ESHRE). Член Міжнародного товариства ультразвуку в акушерстві і гінекології (ISUOG). Має 1 патент на винахід. Автор 15 наукових робіт. Кандидат медичних наук.

Маслій Ю.В.
Лікар-репродуктолог
ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

Микитенко Дмитро Олександрович

Завідувач лабораторії молекулярної діагностики

Закінчив Національний медичний університет імені О.О. Богомольця за спеціальністю «лікувальна справа». Член Європейського товариства репродукції людини та ембріології (ESHRE). Автор та співавтор понад 50 наукових робіт, у тому числі 4 монографій. Має 5 патентів та 10 авторських свідоцтв. Доктор медичних наук, доцент.

Микитенко Д.О.
Завідувач лабораторії молекулярної діагностики
ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

Молчанова Олена Олександрівна

Лікар акушер-гінеколог

Закінчила Національний медичний інститут ім. О.О. Богомольця й одержала кваліфікацію лікаря. З 1997 року працює за фахом. Закінчила інтернатуру і клінічну ординатуру в Київській медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика. Член Європейського товариства репродукції людини і ембріології (ESHRE). Член Української асоціації репродуктивної медицини (УАРМ). Лікар вищої категорії, кандидат медичних наук.

Молчанова О.О.
Лікар акушер-гінеколог
ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

Плахотна Оксана Валеріївна

Лікар-репродуктолог

Закінчила Івано-Франківську державну академію й отримала кваліфікацію лікаря зі спеціальності "Акушерство і гінекологія". Робота за спеціальністю – з 1997 року. Закінчила клінічну ординатуру (спеціальність "Акушерство і гінекологія") при Київській медичній академії післядипломної освіти ім. Шупика. Лікування безпліддя методами ДРТ – з 2006 року. Член Європейського товариства репродукції людини і ембріології (ESHRE). Член Української асоціації репродуктивної медицини (УАРМ).

Плахотна О.В.
Лікар-репродуктолог
ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

Рябенко Олена Павлівна

Завідувач жіночої консультації

Заслужений лікар України. Лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Кандидат медичних наук. Закінчила Харківський медичний інститут і клінічну ординатуру Харківського медичного інституту. За спеціальністю «Акушерство та гінекологія» працює з 1982 року. Член Європейського товариства репродукції людини і ембріології (ESHRE). Член Європейського товариства гінекологів-ендокринологів (ISGE). Член Української асоціації репродуктивної медицини. Автор 17 наукових робіт. Співавтор монографії.

Рябенко О.П.
Завідувач жіночої консультації
ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

Соловйов Олексій Іванович

Завідувач відділу медицини плода

У 1988 р. закінчив Донецький державний медичний інститут ім. М. Горького. Стаж роботи за спеціальністю "Акушерство і гінекологія" – з 1988 року. Стаж роботи лікарем ультразвукової діагностики – з 1989 року. Один із членів ініціативної групи зі створення Української асоціації спеціалістів УЗД у перинатології, генетиці і гінекології; згодом учасник цих лікарських організацій. Володар міжнародного свідоцтва Фонду медицини плода (Fetal Medicine Foundation). Член Міжнародного товариства ультразвуку в акушерстві і гінекології (ISUOG). Експерт Українсько-Швейцарської програми перинатального здоров'я, входить до складу робочої групи зі створення клінічного керівництва для лікарів щодо вад розвитку. Член Українського товариства перинатальної медицини, входить до керівної ради товариства. Автор і співавтор 21 науково-практичних тез, статей, монографії "Інфекції в акушерстві і гінекології", має 2 патенти на медичні винаходи, 3 зареєстровані медичні раціоналізаторські пропозиції. Зараз є редактором рубрики "Перинатологія" науково-практичного журналу "Здоров'я жінки". Має вищу лікарську категорію.

Соловйов О.І.
Завідувач відділу медицини плода
ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

Шоломіцька Вікторія Олександрівна

Лікар ультразвукової діагностики

У 2004 році закінчила Національний медичний інститут ім. О.О. Богомольця й одержала кваліфікацію лікаря. Стаж роботи за спеціальністю «Акушерство і гінекологія» - з 2004 року. Стаж роботи лікарем ультразвукової діагностики– з 2005 року. Проходила стажування з медицини плода в Національний Академії медичних наук України, Інституті педіатрії, акушерства та гінекології. Володар міжнародного свідоцтва Фонду медицини плода (Fetal Medicine Foundation). Учасник та автор освітніх програм для вагітних жінок та підлітків. Учасник чисельних міжнародних конференцій з медицини плода в акушерстві та гінекології.

Шоломіцька В. О.
Лікар ультразвукової діагностики
ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

Мирошніченко Наталія Олександрівна

психолог

Кандидат педагогічних наук, пренатальний психолог, сімейний психоконсультант

Мирошниченко Н.О.
психолог

Ембріологи

Боровик Ольга Вікторівна

Лаборант ембріологічної лабораторії

Закінчила Київське медичне училище №1 в 1989 році за спеціальністю фельдшер-лаборант. З 1989р. по 2010р. працювала в клінічній лабораторії поліклініки № 3 Ленінградського району м.Києва. З 2010 року працює в клініці "Надія" лаборантом ембріологічної лабораторії. Має другу кваліфікаційну категорію.

Боровик О.В.
Лаборант ембріологічної лабораторії

Дяченко Лада Віталіївна

Ембріолог

У 2015 році закінчила біологічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю біохімія. З 2012 по 2013 працювала в Інституті біохімії імені О.В. Палладіна НАНУ, а з 2014 по 2015 роки в Інституті молекулярної біології та генетики НАН України. Клінічною ембріологією займається з 2016 року. Є членом Української асоціації репродуктивної медицини (УАРМ), Європейського товариства репродукції людини та ембріології (ESHRE) та Американської асоціації репродуктивної медицини (ADRM). З 2021 має сертифікат клінічного ембріолога від Європейського товариства репродукції людини та ембріології (ESHRE). Є автором наукових виступів на міжнародних конференціях ESHRE, ASRM, Ovarian club та PGDIS. Пріоритетний напрямок діяльності - впровадження інноваційних репродуктивних технологій в ембріології, зокрема, ядерних переносів.

Дяченко Л.В.
Ембріолог

Мазур Павло Сергійович

Ембріолог

Закінчив магістратуру біологічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка на кафедрі загальної та молекулярної генетики. З 2011-го року працює ембріологом у клініці «Надія». Має сертифікат старшого клінічного ембріолога від Європейського товариства репродукції людини та ембріології (ESHRE). Є першим лауреатом міжнародного проекту Fertility Award. "Ембріолог місяця" за версією Американського коледжу ембріології. Член Української асоціації репродуктивної медицини (УАРМ), член Європейського товариства репродукції людини та ембріології (ESHRE). Учасник та автор доповідей на міжнародних конференціях з репродуктивної медицини (УАРМ, PCRS, ASRM, ESHRE, ART World Congress, Ovarian Club та інші). Пріоритетний напрямок діяльності – впровадження інноваційних репродуктивних технологій в ембріології, зокрема, ядерних переносів.

Мазур П.С.
Ембріолог

Нагорний Віктор Олегович

Ембріолог

У 2004 році закінчив магістратуру у Львівському національному університеті ім. І. Франка. В подальшому навчався в аспірантурі у Інституті біології клітини НАН України. Займається клінічною ембріологією з 2009 року. Володіє усіма сучасними методиками екстракорпорального запліднення, культивування, переносу та кріоконсервування ембріонів. Проходив стажування з кріоконсервування ембріонів та ооцитів методом вітрифікації у клініках Бельгії та Іспанії. Сертифікований виконавець вітрифікації методом 'Cryotech' (Японія). Є учасником та автором доповідей на з’їздах профільних наукових товариств (PGDIS, ESHRE, УАРМ, РАРЧ). У 2014 році закінчив магістратуру в університеті міста Лідс (Великобританія) за спеціальністю клінічна ембріологія. Сертифікований Європейською асоціацією репродукції людини та ембріології (ESHRE) за кваліфікацією «старший клінічний ембріолог».

Нагорний В.О.
Ембріолог

Панус Людмила Володимирівна

Лікар-лаборант ембріологічної лабораторії

Закінчила біологічний факультет Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. З 2007 року працює лікарем-ембріологом в клініці "Надія". Володіє всіма сучасними методами клінічної ембріології.

Панус Л.В.
Лікар-лаборант ембріологічної лабораторії

Петренко Ярослава Владиславівна

Лікар-лаборант ембріологічної лабораторії

Закінчила біологічний факультет Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. З 2007 року працює в клініці "Надія" лікарем-ембріологом. Член Європейського товариства репродукції людини і ембріології (ESHRE).

Петренко Я.В.
Лікар-лаборант ембріологічної лабораторії

Семенюк Людмила Станіславівна

Завідувач ембріологічної лабораторії

Має стаж лікаря-ембріолога 20 років. Володіє всіма сучасними методами клінічної ембріології – IVF, ICSI, IMSI, кріоконсервація ембріонів і т.д. Проходила стажування в Каролінському університеті (Стокгольм, Швеція). Робота за спеціальністю (лікування безпліддя методами ДРТ ) – з 1993 року. Член Європейського товариства репродукції людини і ембріології (ESHRE). Член Міжнародного товариства преімплантаційної генетичної діагностики (PGDIS).

Семенюк Л.С.
Завідувач ембріологічної лабораторії

Ткаченко Ольга Володимирівна

Лаборант ембріологічної лабораторії

Закінчила Київське медичне училище № 1 в 1992 році за спеціальністю лабораторна діагностика, присвоєно кваліфікацію фельдшер-лаборант. З 1992 року розпочала свою трудову діяльність в клінічній лабораторії Київської обласної лікарні № 2. З 1993 по 2000 рік працювала в бактеріологічній лабораторії СЕС Ленінградського району м. Києва. З 2000 по 2010 рік у Київській міській онколікарні експрес лабораторії відділення анестезіології та інтенсивної терапії. З березня 2010 працює в клініці "Надія" лаборантом ембріологічної лабораторії. Має першу кваліфікаційну категорію.

Ткаченко О.В.
Лаборант ембріологічної лабораторії

Тіщенко Вікторія Вікторівна

Ембріолог

У 2020 році закінчила ННЦ «Інститут біології та медицини» Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Має диплом магістра за спеціальністю «Біологія». Клінічною ембріологією займається з 2020 року.

Тіщенко В. В.
Ембріолог

Щербакова Вікторія Григорівна

Лаборант ембріологічної лабораторії

Закінчила Київське медичне училище № 1 в 1989 році, за спеціальністю фельдшер-лаборант. З 1989 по 1997 рік працювала в клінічній лабораторії поліклініки № 3 Ленінградського району м. Києва. З 1997 по 2008 рік працювала в бактеріологічній лабораторії СЕС Дніпровського району м. Києва. З 2008 року працює в клініці "Надія", лаборантом ембріологічної лабораторії. Має другу кваліфікаційну категорію.

Щербакова В.Г.
Лаборант ембріологічної лабораторії

Працівники
лабораторії

Верхогляд Наталія Віталіївна

Біолог цитогенетичної лабораторії

Закінчила біологічний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. З 2008 року займається цитогенетичною діагностикою хромосомної патології у пацієнтів з безпліддям та плодів вагітних групи ризику. Має вищу кваліфікаційну категорію.

Верхогляд Н.В.
Біолог цитогенетичної лабораторії

Гирич Світлана Петрівна

Біолог клініко-діагностичної лабораторії

Закінчила Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича за фахом біолог-біохімік. Працює в клініці з моменту заснування.

Гирич С.П.
Біолог клініко-діагностичної лабораторії

Садовська Марія Сергіївна

Спеціаліст лабораторії молекулярної діагностики

В 2018 році закінчила Національний університет «Києво-Могилянська академія», факультет природничих наук за спеціальністю «Біологія: Лабораторна діагностика біологічних систем». Володіє сучасними цитогенетичними методами пре- та постнатальної діагностики.

Садовська М. С.
Спеціаліст лабораторії молекулярної діагностики

Кубриш Тетяна Леонідівна

Завідувач клінічно-діагностичної лабораторії

Стаж роботи більше 20 років. Закінчила біологічгий факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Керує клініко-діагностичною лабораторією з моменту заснування клініки.

Кубриш Т.Л.
Завідувач клінічно-діагностичної лабораторії

Томяк Марія Валеріївна

Спеціаліст лабораторії молекулярної діагностики

Закінчила бакалаврат ННЦ «Інститут біології та медицини» Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. В 2018 році вступила на магістратуру до ННЦ «Інститут біології та медицини» Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Працювала в Інституті експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України.

Томяк М. В.
Спеціаліст лабораторії молекулярної діагностики

Пилип Лариса Ярославівна

Завідуюча лабораторії цитогенетики

Має вищу кваліфікаційну категорію. Закінчила Національний університет «Києво-Могилянська академія», факультет природничих наук за спеціальністю «Біологія». Пріоритетні напрямки діяльності: генетика репродукції, пренатальна та доімплантаційна діагностика. Член Європейської асоціації цитогенетиків (E.C.A.) та Європейської асоціації репродукції людини та ембріології (ESHRE). Кандидат біологічних наук.

Пилип Л.Я.
Завідуюча лабораторії цитогенетики

Ричко Людмила Едуардівна

Лаборант клініко-діагностичної лабораторії

Стаж роботи більше 20 років. Закінчила Київське медичне училище №1 за фахом фельдшер-лаборант.

Ричко Л.Е.
Лаборант клініко-діагностичної лабораторії

Спиненко Людмила Олексіївна

Біолог цитогенетичної лабораторії

Закінчила біологічний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. З 2003 року займається лабораторною діагностикою хромосомної патології. Повністю володіє сучасними цитогенетичними та молекулярно-цитогенетичними методами пост- та пренатальної діагностики. Член Європейської асоціації цитогенетиків (E.C.A.). Має вищу кваліфікаційну категорію.

Спиненко Л.О.
Біолог цитогенетичної лабораторії

Фесай Ольга Анатоліївна

Спеціаліст лабораторії молекулярної діагностики

Закінчила біологічний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка за спеціалізацією "Молекулярна біологія". З 2001 року займається лабораторною діагностикою. Володіє сучасними методами молекулярно-генетичних досліджень. Має другу кваліфікаційну категорію. Є членом "Всеукраїнської асоціації спеціалістів з медичної та лабораторної генетики".

Фесай О. А.
Спеціаліст лабораторії молекулярної діагностики

Чернега Тетяна

Спеціаліст лабораторії молекулярної діагностики

Закінчила магістратуру у Чернівецькому національному університеті ім. Юрія Федьковича за напрямом «молекулярна генетика». З 2010 по 2014 роки працювала на кафедрі молекулярної генетики та біотехнології Інституту біології хімії та біоресурсів. З 2014 року займається лабораторною діагностикою. Володіє сучасними методами молекулярно-генетичних досліджень.

Чернега Т.
Спеціаліст лабораторії молекулярної діагностики

Ходотай Любов Володимирівна

Біолог цитогенетичної лабораторії

В 2019 році закінчила Національний університет «Києво-Могилянська академія», факультет природничих наук за спеціальністю «Біологія: Лабораторна діагностика біологічних систем». Володіє сучасними цитогенетичними методами пре- та постнатальної діагностики.

Ходотай Л.В.
Біолог цитогенетичної лабораторії

ЗАПИСАТИСЯ ДО ЛІКАРЯ

ЗАПИСАТИСЯ Зі ЗНИЖКОЮ*
*Знижка 20% на первинний прийом
УВАГА! З 1.11 по 30.11.2021 консультація репродуктолога з питань лікування безпліддя БЕЗКОШТОВНА!
Публічна угода

ЗАПИСАТИСЯ