This version of the page http://www.alfaic.ua/o-kompanii (5.39.10.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-27. The original page over time could change.
Про компанію – страхова компанія «Альфа Страхування»
  • Головна

ПРО КОМПАНІЮ

Компанія сьогодні

СК «Альфа Страхування» (Україна) – входить в ТОП-10 лідерів українського страхового ринку, пропонує універсальний портфель послуг, що включає комплексні програми захисту інтересів бізнесу та широкий спектр страхових продуктів для приватних осіб. Компанія має 25 ліцензій, серед яких 18 – на добровільні та 7 – на обов'язкові види страхування. Статутний капітал – 109 980 тис. грн. Заснована в червні 2000 року. Зараз в компанії працює 397 співробітників.

Входить в міжнародний холдинг.

ПрАТ «СК «Альфа Страхування» (Україна) входить до європейської приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. (ABHH) з головним офісом у Люксембурзі. Холдингова компанія має інвестиції в ряді банківських груп на території країн СНД та Європи, зокрема, операційні компанії ABHH знаходяться в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі та Нідерландах. Також дочірні компанії ABHH ведуть діяльність на Кіпрі та у Великобританії.

Кінцевим бенефіціаром СК «Альфа Страхування» (Україна) є Михайло Фрідман, громадянин Держави Ізраїль, проживає у Великобританії.

НАДІЙНІСТЬ ТА СТАБІЛЬНІСТЬ

СК «Альфа Страхування» (Україна) присвоєно рейтинг фінансової стійкості за національною рейтинговою шкалою на рівні uaAA+ (дуже висока фінансова стійкість за оцінками PA «Стандарт-Рейтинг» та РА «Експерт-Рейтинг»).

Впливовий експерт страхового ринку

СК «Альфа Страхування» (Україна) є членом Національної асоціації страховиків України (НАСУ) та Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ). Компанія співпрацює з лідерами в різних галузях економіки. Клієнтами СК «Альфа Страхування» (Україна) є фінансові організації, найбільші промислові підприємства, мобільні оператори.

НАШІ ЦІННОСТІ

команда

Ми однодумці, які щиро, відкрито співпрацюють між собою для досягнення цілей компанії

довіра

Ми відкриті, щирі та відповідальні за те, що ми робимо і як ми це робимо. Довіра є фундаментом наших довгострокових відносин

розвиток

Це наш стиль життя у світі, який невпинно рухається вперед. Розвиток є основою нашої роботи для відповідності вимогам ринку

результат

Ми фокусуємося на результаті та завжди досягаємо поставлених цілей

Система менеджменту якості

У компанії існує чіткий розподіл відповідальності та повноважень, які є основою системи менеджменту якості. Зважена і чітка організаційна структура, налагоджені бізнес-процеси і процедури сприяють ефективній взаємодії між структурними підрозділами компанії, створюючи максимально позитивні умови для забезпечення якісних послуг нашим клієнтам.

© 2019 All Rights Reserved Terms of Use and Privacy Policy

Ваше місто Київ? Так Ні