У рамках Програми впровадження на ринок України провідних технологій у сфері екології та енергоефективності, що активно підтимується ICC Ukraine, 31 жовтня 2018 р. відбувся візит спільної делегації ICC Ukraine, керівництва київської компанії «HydroFLOW Україна» та запорізької компанії «САВ КОМПЛЕКТ» до одного з провідних виробників склопродукції в Україні — ПрАТ «Костопільський завод скловиробів» (м.Костопіль, Рівненська обл.)

Під час візиту відбулася зустріч членів делегації із Головою Правління ПрАТ «Костопільський завод скловиробів» Сергієм Кучеруком, технічним директором Валерієм Лабенським, керівниками цехів та служб, технічними спеціалістами, було проведено цікаві презентації та надано детальну інформацію щодо передових закордонних технологій, які просуває на український ринок разом із компаніями — партнерами ICC Ukraine, а саме — технології електронної водопідготовки «HydroFLOW» та технології кондиціонування вуглеводнів «Kallistone», що суттєво скорочує обсяги газоспоживання на промислових підприємствах.

Вказані технології, що вже багато часу з беззаперечним успіхом та великою економічною ефективністю використовуються у провідних країнах світу, дозволяють суттєво зберігати енергетичний ресурс та зменшувати негативний вплив діяльності промислових підприємств на довкілля.

У ході візиту було досліджено проблемні технологічні вузли, надано консультації, прийнято технічні рішення та зроблено комерційну пропозицію щодо закупівлі, встановлення та подальшої експлуатації обладнання «HydroFLOW» на Костопільському заводі скловиробів.

Найближчим часом, враховуючи невідкладність проблеми з видаленням накипу на технологічному обладнанні заводу, очікується позитивне рішення щодо доцільності впровадження цієї технології та встановлення контрактних відносин.

Нагадаємо, що 17 жовтня 2018 р., у приміщенні ICC UKRAINE, відбулася Презентація-семінар «Застосування системи електронної водопідготовки «HydroFLOW», у якій взяли участь Віце-президенти ICC Ukraine, керівники регіональних представництв, голови комісій та запрошенні технічні експерти.

За короткий час, завдяки розгалуженій системі ділових зв’язків ICC Ukraine, її високому авторитету серед керівників великого бізнесу, відбулися зустрічі делегацій ICC Ukraine із керівництвом флагманських компаній України – ПрАТ «Полтавський ГЗК», ПрАТ «Оболонь», ПАТ «Мотор Сич», ПрАТ «Запоріжсклофлюс» та іншими, завдяки чому, в найближчі часи, очікується різке зростання обсягів впровадження цих передових закордонних технологій для підприємств реального сектору української економіки.

ICC UKRAINE запрошує до співробітництва у сфері екології та енергозбереження усі зацікавлені підприємства, організації та установи.