This version of the page http://alenkaplus.ua/uk (185.86.78.3) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-25. The original page over time could change.
Купити одяг Plus Size оптом і в роздріб недорого. Інтернет-магазин одягу для повних жінок | Alenka Plus ОПТ
Пн-Нд: 9:00-18:00
  • Вхід
  • Реєстрація
 
Демісезонні платя 
 
 
Брюки
 
 
Спортивні костюми
 
 
Кардигани
 
 
Платя на осінь
 
 
Блузи
 
 
Прогулянкові костюми
 
 
Нарядні плаття
 
 

Останні відгуки

Всі відгуки
  • Красивое еффектое платье. Украшение прилагается Трикотаж мягкий, приятный на ощупь, не тонкий. Из платьев с люрексом, которые мне встречались , самое классное. Кстати на сайте есть разные цвета,на Ваш вкус. Желательно под него специальное белье. Чтобы выглядеть на все сто. По размеру подошло.

    Красовська Лариса

    рік тому
  •  Платье ALENKA PLUS 14286-6 Спасибо за отличный сервис. Платье подошло по размеру. Цвет, фасон отвечают картинке. Качество не плохое. Платье без подклада

    Митровка Люба

    3 роки тому
  • Купила себе прошлой зимой - качество очень даже ничего!!

    Ира

    3 роки тому
Про наш магазин

Alenka Plus - український виробник жіночого одягу діючий на ринку з 2000 року.

Інтернет проект Alenka Plus, створений в 2010 році, об'єднує нашу компанію з європейськими та вітчизняними виробниками одягу, взуття та домашнього текстилю. Щодня ми пропонуємо нашим роздрібним і оптовим покупцям великий асортимент одягу за найкращими цінами.

Запорука успіху Alenka Plus - згуртована команда, орієнтована на потреби наших клієнтів.

Компанія Alenka Plus - виробник і оптово-роздрібний магазин модного одягу, взуття, аксесуарів для всієї семьі.Наші клієнти завжди мають можливість одягатися у нас так, як їм подобається, модно, якісно, за доступними цінами.

У нас щотижневе оновлення асортименту, великий вибір, систематичні акції і знижки для роздрібних покупців. Також є можливість стати нашим оптовим клієнтом, дропшіппером, не вкладаючи кошти, заробляти разом з нами.

  • Доставка по всій Україні
  • Скидки при замовленні від 1000 грн.
  • Великий асортимент Більше 15 тисяч товарів
  • Зручні способи оплати
  • Просте повернення і обмін товарів
Блог

Обираємо офісне плаття!

2021-04-14

Кожна бізнесвумен зберігає в своєму гардеробі хоча б один брючний костюм. Це, звичайно, річ хороша, але не варто забувати про плаття ділового стилю. Адже в ньому можна піти і в гості, і в ресторан і навіть на зустріч з друзями. Існують деякі важливі пункти, яким має відповідати офісне плаття. Яке ж плаття для бізнесу вибрати? Читайте далі!

Детальніше

Модні джинси. Весна 2020

2020-04-21

Жіночі джинси залишаються популярними і затребуваними серед всіх вікових груп, незалежно від типу фігури і стилю одягу. Модні джинси стали настільки універсальними брюками, що завдяки різноманітності моделей, будь-яка жінка підбере собі парочку джинсів для повсякденного або більш офіційного виходу. Ви можете Подивитися останні трендові новинки

Детальніше

Підпишіться та отримуйте найсвіжіші новини нашого магазину Альонка Плюс

Підписатися