This version of the page http://e-5.com.ua/uk/ (77.87.198.213) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-23. The original page over time could change.
IT-менеджмент і бізнес-аналіз: консалтинг та навчання. - E5
  • РУС
  • УКР
  • ENG
Про нас
  • IT-менеджмент і бізнес-аналіз: консалтинг та навчання

    Про нас Про нас
  • Our response for COVID-19
    Дізнатися більше Дізнатися більше

Кар'єрний консалтинг

Побудова кар'єри - дуже важливий етап в житті кожного професіонала. До цього процесу необхідно підходити зважено, аналізуючи ринок, свої сильні і слабкі сторони, а також чітко уявляти де хочете опинитися через кілька років.

Наші фахівці допоможуть спланувати своє майбутнє і отримати роботу мрії.

детальніше детальніше

IT Консалтинг

Хочете вивести свою компанію на новий рівень розвитку та підвищити ефективність її діяльності?

Ми пропонуємо консультаційну та практичну допомогу в організації процесу розробки програмного забезпечення. Наші консультанти мають великий практичний досвід і зможуть вирішити багато завдань, які заганяють вас у глухий кут.

детальніше детальніше

IT Навчання

Ми навчаємо IT фахівців у корпоративному і відкритому форматах.

Курси з проектного менеджменту та бізнес аналізу допоможуть закріпити й систематизувати знання й підвищити кваліфікацію. Усі наші експерти практикуючі фахівці, працюють у найбільших IT-компаніях України й ми гарантуємо, що знання від Е5 це захоплююча практична користь, а не нудна начитка теорії.

детальніше детальніше
4500

навчених IT-фахівців

180

навчальних подій щорічно

10

компаній-клієнтів з оптимізованими процесами

КОНСАЛТИНГО-ТРЕНІНГОВА КОМПАНІЯ E5 ПІДНІМЕ ВАШІ ПРОЦЕСИ ДО СВІТОВОГО РІВНЯ

 

Е5 це команда професіоналів у сфері розробки програмного забезпечення, бізнес аналізу, проектного менеджменту та гнучких методологій розробки.

 

З 2014 ми навчаємо IT-менеджменту, управління проектами, методологіям Agile, Scrum, Kanban, а також бізнес-аналізу. Консультуємо та проводимо корпоративні тренінги в Києві й  по всій Україні.

 

Займаємося консалтингом і допомагаємо будувати процеси найбільшим компаніям України. У портфоліо Е5 понад 15 клієнтів для яких ми провели консалтинг або Agile трансформацію й поліпшили бізнес-результати.

Наші клієнти

 

 

 

 

Про нас
  • Райффайзен Банк Аваль

    Команда Проектного офісу Райффайзен банк Аваль висловлює подяку компанії Е-5 та особисто Олексію Шебанову за тренінг-практикум «Project Management Concentrate» який відбувся у вересні 2018 року.
    В ході тренінгу було представлено широкий спектр корисної інформації, доступно роз'яснені базові терміни та процеси управління ризиками проектів. Хочемо відмітити практичну направленість тренінгу та можливість розібрати на прикладах реальні кейси проектів Банку, що дало нам змогу почати застосувати матеріали тренінгу одразу після його закінчення. Навчання відбувалося в дружній атмосфері та умовах комфортного обговорення і обміну інформацією. Рекомендуємо проходження курсу для проектних менеджерів як початківців так і професіоналів.
  • Sergiy Dubov

    Amadeus
    Тренинг понравился своим темпом, манерой подачи материала и практическими примерами. Игры и практические задания очень точно попадали в нужную точку осознания материала. Материалы - полезны, подача - супер!
  • Брацейко Олена

    Softengi
    Курс залишив відчуття легкості в сприйнятті нової інформації, дуже багато фану та коммунікейшина, підтримка тренерів по всім питанням, що були задані учасниками курсу. Дружня атмосфера та позитивний настрій
    Дякую за інсайти!
  • Татаринова Ольга

    Искала более 3х лет подобный курс, но всегда что-то не подходило. А тут захотелось записаться и проплатить моментально. При этом, самое приятное, - это то, что контент курса не подвёл и всё зашло на Ура!
  • Iryna Savchuk

    Renome-SMART
    Отримані знання можливі для використання на практиці. Тобто це не суха теорія, а спосіб покращення і вдосконалення робочого часу.
  • Iryna Ivanova

    УКРСИББАНК
    Подготовка тренера на высоте: доступно доносит сложную информацию, практические кейсы, объясняет все сложности и ясно отвечает на вопросы. Курс превзошел все мои ожидания, интересная практика и теория, которая подается в доступном формате. Буду советовать всем!
  • Ольга

    Сподобалась простота подачі матеріалу, командна робота, опрацювання реальних кейсів і інформативність (вже хочеться застосовувати в майбутніх проектах).
  • Daria Bieliaieva

    Geniusee
    Гарно структурований тренінг, який вдало поєднює теорію з практикою і дає багато матеріалу для введення ризик-менеджменту.
  • Dariia Vakulenko

    EPAM
    Альона кваліфікований високопрофесійний тренер по Сейфу. ЇЇ підхід допомагає зрозуміти фреймворк, як його використовувати на практиці
  • Тернавська Любов

    IT Support Specialist - Zeppelin Ukraine
    Курс підійде для тих, хто б хотів заповнити пробіл у знаннях. Деякі терміни чи визначення можуть завести у глухий кут, тому краще орієнтуватися хоч трішки у всіх галузях життєвого циклу розробки.
    Сподобалась простота подачі складних процесів, про які можна було детально розпитати лектора. Дякую!
  • Ксения

    Project Manager - Star Global
    Очень крутая идея тренинга! Давно искала такой обзорный курс для систематизации знаний и понимания того где есть пробелы. Получила ответы на все вопросы, лектор замечательная, некоторые вопросы разложила по полочкам, так что осталось только идти и внедрять с лучшим пониманием дела :)
  • Анна

    Project Manager
    Очень информационный и познавательный курс. Спасибо тренеру Ирине за увлекательное объяснение и детальную расшифровку. Однозначно стоит посетить тем, кому не хватает технической базы на работе.
  • Виктория

    Я новичок и для меня знания полученные на курсе стали очень полезными. Я получила много информации, которую систематизировала в голове. Все очень доступно, просто и понятно. За это огромное спасибо.
  • Оксана

    Project Delivery Manager - AERTiCKET
    Дуже необхідний і корисний тренінг. Вважаю, що він є дуже унікальним і цікавим. Я в захваті! Можливо сходила б ще раз! Дякую, улюблений Е5!
  • Сергій

    Менеджер проекту - Asfound
    Однозначно цей курс буде корисний і ПМам, і БА, у яких немає технічного досвіду, хто не працював розробником та не має технічного бекграунду. Курс дає базові технічні поняття та розуміння розробки.