This version of the page http://www.banklviv.com/avtokredytuvannya/ (185.68.16.206) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-15. The original page over time could change.
Автокредитування - АТ АКБ "Львів" - надійно, вигідно, зручно
0 800 505 848
Курси
Відділення
Інтернет-Банкінг
  • Для приватних осіб
  • Для бізнес клієнтів

Твої кроки до мрії

1
Обирай авто
2
Подай заявку на сайті
3
Забирай гроші

Переваги автокредитування у Банку Львів

Мінімальний пакет документів
Оперативне рішення по кредиту
Термін до 5 років
Нові автомобілі
  • Термін кредиту до 5 років
  • Сума кредиту до 2 мільйонів гривень
  • Реальна річна процентна ставка – до 25,89%
  • Без першого внеску
Розрахувати вартість
Автомобілі з пробігом
  • Термін кредиту до 5 років
  • Сума кредиту до 500 тисяч гривень
  • Реальна річна процентна ставка:
    — 26,50% із заставою, без КАСКО
    — 30,01% із заставою та КАСКО
  • Кредитуємо до моменту отримання техпаспорту
Розрахувати вартість
Електроавтомобілі
  • Термін до 5 років
З пробігом
  • Кредитуємо до 500 тисяч гривень
  • Реальна річна процентна ставка:
    25,24% із заставою, без КАСКО
    28,86% із заставою та КАСКО
Нові
  • Кредитуємо до 2 мільйонів гривень
  • Реальна річна процентна ставка із заставою – 24,14%
Розрахувати вартість

Заявка на кредит



    Електро/Гібрид
    Вартість авто*
    300000
    2500000
    Надіслати заявку на оформлення кредиту
    Кредитний калькулятор
    40 000
    2 000 000
    1
    60
    Щомісячний платіж
    з урахуванням комісії
    17680.74
    Переглянути детальний графік розрахунків
    Комісія за видачу
    16000 грн
    Загальні витрати
    0
    Загальна вартість кредиту
    0
    Страхування
    0
    Страхування майна
    0
    Страхування життя
    0
    Послуги нотаріуса
    грн

    Попередження

    Можливі наслідки для клієнта в разі невиконання ним обов’язків згідно з договором про надання банківської послуги споживчого кредитування:
    1. У випадку неповернення Кредиту у повній сумі до дати визначеної згідно договору, Позичальник, відповідно до вимог ст. 625 Цивільного кодексу України, сплачує проценти у розмірі який діяв на дату що передує даті вказаній у договорі, з дати кінцевого терміну повернення Кредиту по дату фактичного повернення Кредиту в повній сумі (Авто без застави (вживане)
    2. Пеня у розмірі подвійної облікової ставки Національного банку України, що діяла у період прострочки, від суми простроченої заборгованості за кожен день прострочки. Пеня не може бути більшою за 15 відсотків суми простроченого платежу.
    3. Сукупна сума неустойки (штраф, пеня), нарахована за порушення Позичальником зобов’язань по договору, не може перевищувати половини (50%) суми одержаної Позичальником за таким договором.
    4. За невиконання взятих на себе зобов’язань по поверненню кредиту, окрім сплати пені, Банк вправі вимагати від Позичальника відшкодування заподіяних збитків в повному обсязі, в тому числі й упущену вигоду.
    5. За неподання та/або несвоєчасне подання Позичальником інформації про свій фінансовий стан, останній зобов’язаний на вимогу Банку сплатити штраф у розмірі 300,00 грн. (трьохсот гривень) за кожен факт такого невиконання та/або неналежного виконання.
    6. Банк вправі встановити процентну ставку за користування Кредитними коштами на 2 процентних пунктів вище базової процентної ставки, за невиконання інших умов договору у разі невиконання Позичальником принаймні однієї із умов договору, починаючи з 1-го числа місяця наступного за місяцем, в якому мало місце невиконання вищевказаних умов договору та до останнього числа місяця в якому Позичальником в повному обсязі виконано умови відповідних пунктів цього договору. Шляхом підписання договору Позичальник надає свою згоду на встановлення ставки, вище Процентної при невиконанні окремих положень вказаного договору та при цьому, така зміна розміру процентної ставки не потребує додаткового погодження Сторонами на момент її застосування.
    7. Позичальник надає згоду Банку, у випадку повного або часткового невиконання своїх зобов‘язань за кредитним договором, на розкриття третім особам інформації яка міститься в цьому Договорі, договорах застави, іпотеки, поруки, кредитній справі, а також іншої інформації, яка стала відомою Банку внаслідок виконання цього Договору, в тому числі інформації, що може становити банківську таємницю.
    8. Банку забороняється вимагати від клієнта придбання будь-яких товарів чи послуг від банку або спорідненої чи пов’язаної з ним особи як обов’язкову умову надання цих послуг (крім надання пакета банківських послуг).
    9. Банк не має права вносити зміни до укладених з клієнтами договорів в односторонньому порядку, якщо інше не встановлено договором або законом.
    10. Клієнт має можливість відмовитися від отримання рекламних матеріалів засобами дистанційних каналів комунікації.
    Після укладення договору, Клієнт має право відмовитися від договору про споживчий кредит протягом 14 календарних днів з дня укладення цього договору (у разі відмови від такого договору клієнт сплачує відсотки за період з дня одержання коштів до дня їх повернення за процентною ставкою, встановленою договором, та вчиняє інші дії, передбачені Законом України «Про споживче кредитування» або договором).  Клієнт, має право в будь-який момент дії Кредитного договору достроково розірвати даний договір, а саме здійснити дострокове погашення кредитної заборгованості згідно умов договору, шляхом внесення необхідної суми коштів, для повного закриття кредитного договору та написанням заяви на відділенні банку про дострокове погашення кредиту. Для ознайомлення з умовами договору (оферти)  на придбання авто(під заставу), придбання авто(без застави)  та інших типових договорів про надання банківських послуг просимо перейти за посиланням.
    Файли для завантаження
    Істотні характеристики кредиту на нове автоІстотні характеристики кредиту на вживані авто без КАСКОІстотні характеристики кредиту на вживані авто з КАСКОКредитний договір придбання авто (нове авто, вживане авто під заставу)Кредитний договір придбання авто (вживане авто без застави)Умови кредитних продуктів для ФО