This version of the page http://www.1plus1.ua/vgaday-yaschik (195.137.240.100) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-11. The original page over time could change.
Вгадай ящик - розважальне шоу студії Квартал 95
UA RU
  • Ті, що вражають
  • Твоя мрія
  • Голос країни
  • Новий рік 2022

Вгадай ящик

Вгадай ящик- яскраве шоу, в якому талановиті люди будуть змагатися з зірками за можливість виграти 50 тисяч гривень. Формат ігрового шоу спеціально для каналу 1+1 створила студія Квартал 95

Щоб заробити гроші, гравцям потрібно буде довести, що вони не менш талановиті, розумні, сильні або харизматичні, ніж визнані професіонали своєї справи - шановні й відомі особистості України: Влад Яма, Наталя Корольова, Василь Вірастюк, Дмитро Коляденко, Павло Зібров, Анна Безсонова, Степан Казанін, Сергій Сивоха та інші.

Судити гравців будуть яскраві представники шоу-бізнесу, які не з чуток знають, що таке талант і харизма, - Ксенія Собчак та Євген Кошовий. А ведучим шоу стане Юрій Горбунов.

Учасникам шоу доведеться поборотися з зірками в чотирьох категоріях: Наука, Спорт, Спів і Танець. У кожній із категорій на учасника чекає дуже сильний зірковий суперник. В одній із цих категорій учасник сильний сам. Зірки, представники 4-х категорій, ховаються в різнокольорових ящиках. Гравець спочатку відкриває ящик категорії, в якій він сам сильний, і якщо перемагає зірку, то далі відкриває ящики навмання. Якщо це спів, то і учаснику, і зірці-співаку потрібно заспівати пісню, якщо танець - станцювати і т.п. А ось хто краще впорається з цим завданням, вирішує журі у складі Ксенії Собчак та Євгена Кошового.

Завдання гравця - перемогти в максимальній кількості категорій. Вартість ящика в першому турі гри становить 1000 гривень. У кожному новому турі вартість ящика зростає до 10, 25 і 50 тисяч гривень відповідно. Скільки грошей отримає кожен учасник, залежить не тільки від його вміння і старання, але і від журі та глядачів у студії. Якщо учасник програє, то втрачає всю накопичену в попередніх турах гри суму. Після будь-якого виграного туру гравець може зупинити гру і забрати зароблену суму грошей.

Прем'єра шоу відбудеться 14 серпня о 21:15. Дивіться шоу щоп'ятниці в ефірі "1+1" або онлайн на нашому сайті.

читати більше
  • Всі
  • Новини
  • Каст
  • Відео
  • Схожі проєкти
Вгадай ящик

Ксенія Собчак вперше опублікувала в Instagram фото з сином

22 листопада
#особисті фото
Вгадай ящик

Ксенія Собчак вперше показала вагітний животик

13 вересня
#ксенія собчак
Всі новини

Танці з зірками

Всі відео
Вгадай ящик 1 сезон 8 випуск
1 сезон 8 серія
Вгадай ящик 1 сезон 7 випуск
1 сезон 7 серія
Вгадай ящик 1 сезон 6 випуск
1 сезон 6 серія
Вгадай ящик 1 сезон 5 випуск
1 сезон 5 серія
Вгадай ящик 1 сезон 4 випуск
1 сезон 4 серія
Вгадай ящик 1 сезон 3 випуск
1 сезон 3 серія
Вгадай ящик 1 сезон 2 випуск
1 сезон 2 серія
Вгадай ящик 1 сезон 1 випуск
1 сезон 1 серія

Каст «Вгадай ящик»

  • Юрій Горбунов

    Ведучий «Голосу країни» і «Танців з зірками»

Схожі програми

Щонеділі
18:30
Світське життя
Світське життя
Хочеш дізнатися про всі таємниці зірок та відвідати найяскравіші івенти? Неймовірна Катя Осадча допоможе тобі в цьому. Ще більше гучних журналістських розслідувань та неочікуваної правди про знаменитих та заможних у новому сезоні «Світського життя».  
читати більше
Сторінка проєкту Новини проєкту
Щодня
19:30
ТСН
ТСН
ТСН або «Телевізійна служба новин» — щоденна програма новин телеканалу 1+1, яка є лідером в інформаційному просторі на теренах України. ТСН завжди тримає руку на пульсі актуальних суспільних подій та правдиво висвітлює найважливіші новини країни та світу. Вмикай ТСН щодня та дізнавайся першим про всі головні події, які стосуються кожного.
читати більше
Сторінка проєкту Новини проєкту
Пн-Пт
06:30
Сніданок з 1+1
Сніданок з 1+1
«Сніданок з 1+1» – це ранкове шоу з максимумом актуальної, корисної та розважальної інформації. Із понеділка по п'ятницю цей проект надихає, підтримує та заряджає бадьорістю глядачів!  
читати більше
Сторінка проєкту Новини проєкту
Щосуботи
18:30
Світ навиворіт
Світ навиворіт
«Світ навиворіт» — популярне тревел-шоу з головним мандрівником країни Дмитром Комаровим. Ведучий продовжує свої незвичайні подорожі та знайомить глядачів із мальовничою Бразилією: карнавал в Ріо-де-Жанейро, дика Амазонія, унікальні пустелі й навіть селище привидів та вампірів — усе це можна побачити у новому сезоні «Світу навиворіт».  
читати більше
Сторінка проєкту Новини проєкту
Архів
Територія обману
Територія обману
У програмі Територія обману журналісти та її ведучий Олексій Душка досліджують побутові та життєві питання, наприклад, яка побутова хімія нас вбиває, або, що ми їмо в курятині, крім курятини.
читати більше
Сторінка проєкту Новини проєкту
Дивись відео
На ножах
На ножах
На ножах – реаліті-шоу телеканалу 1+1, у якому ведуча Ольга Фреймут разом із Дмитро Борисовим і найкращими експертами перетворює занедбаний ресторан на успішне місце. У межах проекту команда здійснює повний аналіз роботи закладу: від кухні та інтер'єру, до взаємин в колективі. 
читати більше
Сторінка проєкту Новини проєкту
Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Приймаю