This version of the page http://uanime.org.ua/article/vandread.html (111.90.157.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-10. The original page over time could change.
Вандред – Статті – Аніме та манґа українською
Головна Новини Аніме Манґа Статті Кузня Шрифти Форум Лінки

Авторизація



Реєстрація
 
Популярне

Наруто

Наруто: Ураганні хроніки

5 сантиметрів за секунду

Щоденник про майбутнє

Blame!

Ван Піс

Бліч

Дюрарара!!

Твоя квітнева брехня

xxxГолік

 

Вандред – огляд аніме

Японська назва аніме: Vandread
Англійська назва аніме: Vandread
Формат аніме: TV 13 + 13 + 2 OVA
Студія: GONZO DIGIMATION
Рік випуску: 2000 - 2002
Жанр: наукова фантастика, меха, пригоди

В прекрасному-прекрасному і досить далекому майбутньому жінки і чоловіки живуть окремо. Зовсім окремо... на різних планетах!

Чоловіки на своїй планеті живуть абсолютно щасливо... навіть щасливіше ніж в совку, в них комунізм іде повним ходом, культ особи є повсякденною річчю, а нові покоління вирощуються в пробірках.

Звісно такого щастя людство, а особливо його чоловіча частина просто не заслуговує. Саме тому підступні космічні пірати (жінки звісно) пробують знищити прекрасний чоловічий рай.

І ось під час одного з боїв, стається абсолютно незрозуміла річ - корабель жінок-піратів і бойовий крейсер чоловіків зливаються в один корабель, разом з чим троє чоловіків попадає на корабель жінок...

І тут починається повне „ой”... Вони ж (ці троє чоловіків) в житті жінок в плоті і крові не бачили (пропагандистські фільми, в яких монстри-жінки пожирають чоловіків живцем можна, а навіть треба не враховувати)... що звісно і не дивно, якщо ти вилупився з пробірки і жив в тоталітарному світі, де навіть замість їжі були соплі з кукурудзою.

Жінки теж, зрештою, не в кращому положенні, чоловіки для них дивні створіння іншопланетного походження...

Проте робити нічого - через викривлення часопростору корабель-симбіот відкидає на порядну відстань і жіночо-чоловічій (переважно жіночій, за кількістю людей і прав зрештою) команді треба разом добиратися додому більше року.

Так і починається історія мандрівки через незнайомі світи, де живуть інші менш чи більш щасливі і тоталітаризовані люди... і де літають погані дядьки, які з цих менш чи більш щасливих людей витягують органи...

Стоп... це я вже пишу забагато. Далі треба дивитися. Два сезони по 13 серій - прекрасний сюжет і анімація (дещо 3D-шна у випадку мех і кораблів). Насолоджуйтесь Одісеєю майбутнього...

Опубліковано: 29.12.2005
Автор: Reoko Ruchuku

    Нове
Манґа
Ванпанчмен
част. 11
 
Манґа
Ґанц: G
том 3, ч. 15-17
 
Манґа
Я продав своє життя за десять тисяч єн на рік
повна
 
Манґа
Доктор Камінь
том 2, ч. 10-14
 
Манґа
Ласкаво просимо до NHK!
повна
 
Манґа
Смик майстер Куросава
повна
 
Манґа
Лінія диявола
том 2, част. 7
 
Манґа
Бродячі пси літератури
том 1, част. 3
 
Манґа
ID: Вторгнення. #Без гальма
том 2, част. 5
 
Манґа
Атака титанів доджінші
 
 
2005-2021 © Mirra
Використання матеріалів з даного сайту можливе лише за умови обов'язкового погодження з усіма їхніми авторами та співавторами або з адміністрацією сайту, якщо інші автори або їхня контактна інформація не зазначені.