Ділові новини Вінниці та України

перейти в розділ всіх новин
9 грудня 2021 года, четвер
Країни, в які експортує найбільше яблук Україна
Робота над відкриттям нових ринків потребує постійних та системних зусиль багатьох державних установ та бізнесу. Це один із важливих напрямів нашої роботи.
8 грудня 2021 года, середа
Створення в Україні Фонду майбутніх поколінь
Після досягнення громадянином України повноліття ці виплати можна використати на навчання у навчальних закладах України, купівлю власного житла на території України.
7 грудня 2021 года, вівторок
Півтора мільйона євро – на облаштування державного кордону
Кордон відділяє білоруські Берестейську та Гомельську області на півночі від українських Волинської, Рівненської, Житомирської, Київської та Чернігівської на півдні.
6 грудня 2021 года, понеділок
Найбільш прозорі компанії України за показниками корпоративного управління
До топ-10 увійшли державний Укргазбанк, "Кока-Кола Беверджіс Україна", НАЕК "Енергоатом", МХП, "Укргідроенерго", "Укрзалізниця" та "Нафтогаз України".

Шановні мешканці м. Вінниця та Вінницької області, наші Клієнти і Партнери!

• 

Ви завжди можете знайти будь-яку необхідну інформацію щодо товарів і послуг у м.Вінниця на ЦЬОМУ сайті і, додатково, на 4 наших профільних інтернет-каталогах:

Слідкуйте за нашими сторінками в Facebook і підписуйтесь на них — відправляйте нам свої запити на товари і послуги в повідомленнях — ми намагаємося швидко відповідати:

Пишіть нам свої запити по таварам і послугам у Viber, на номер (067) 43-24-626 або у Telegram (093) 50-50-109. Месенджер-Інформ нашої довідкової служби працює у робочі дні, з 9.00 до 14.00. Бізнес-Довідка 550-109 і Медична Довідка 507-000 працюють у робочі дні з 9.00 до 17.00.

Афиша нашего города

• 

Афиша нашего города

Интересные темы этого месяца:


Базы отдыха в Виннице
Тротуарная плитка в Виннице
Стоматология в Виннице
Адвокат в Виннице
Наручные часы в Виннице
Шторы-жалюзи в Виннице