This version of the page http://www.uapp.org/news.htm (193.106.248.123) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-04. The original page over time could change.
Новини ринку преси / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини ринку преси

  • 27 листопада 2021
    Новини партнерів
    Додайте свій голос до розвитку компаній та ринків

    ReputationLab  та Research.ua започаткували проєкт дослідження репутації українських компаній і просять взяти в ньому учать.


    Докладнiше
  • 19 листопада 2021
    Ринок преси України
    Державну допомогу вакцинованим українцям варто дозволити витрачати на передплату преси, - НСЖУ і Укрпошта

    Національна спілка журналістів України пропонує Президентові та Уряду включити поштову передплату на українські друковані ЗМІ до переліку послуг, які можна буде сплатити за рахунок державної допомоги щепленим проти covid19 громадянам. Такий крок стане  антикризовою підтримкою українських незалежних медіа, які страждають через економічну кризу, викликану епідемією коронавірусу й карантинними обмеженнями. Водночас, українці отримають доступ до відповідальних джерел інформації, якими є газети, як офіційно зареєстровані ЗМІ, та яким довіряють читачі. Цю ініціативу також підтримують Українська асоціація медіа бізнесу та Асоціація незалежних регіональних видавців. Про повну готовність реалізувати ідею передплати преси в рахунок допомоги вакцинованим українцям заявляють в Укрпошті.

     


    Докладнiше
  • 15 листопада 2021
    Ринок преси України
    Комісія з журналістської етики у партнерстві з Центром екологічних ініціатив «Екодія» проводить опитування журналістів на тему екології та зміни клімату в медіа

    Згідно з дослідженням «Довкіллєва проблематика в публічному інформаційному просторі України» 2021 року, тема екології та навколишнього середовища за весь період з 2019 по червень 2021 становить 2,3% медіаполя українських загальнонаціональних ЗМІ та 3% регіональних медіа.


    Докладнiше
  • 12 листопада 2021
    Ринок преси України
    Держкомтелерадіо видаватиме електронні довідки видавництвам, які мають право на пільги

    За певних умов вони можуть отримати в оренду державне та комунальне майно без проведення аукціону.

    Держкомтелерадіо видаватиме електронні довідки видавництвам, які мають право на пільги, повідомляє пресслужба.


    Докладнiше
  • 12 листопада 2021
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    Держкомтелерадіо обрало громадську раду

    21 жовтня Державний комітет з питань телебачення та радіомовлення обрав новий склад громадської ради. Її очолив голова ради директорів Асоціації «Незалежні регіональні видавці України» Олександр Човган.


    Докладнiше
  • 21 жовтня 2021
    Прес-релізи членів Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    Новий член УАМБ – платформа «Аксемедін» - заохочує користуватися доступом до фахової думки тисяч українських лікарів

    1 жовтня 2021 року до Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ) приєднався новий член - платформа «Аксемедін» (acсemedin.com)

     


    Докладнiше
  • 1 жовтня 2021
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    Заява УАМБ: УАМБ звертається до мережі ФУДКОМ з проханням переглянути своє рішення щодо припинення реалізації товарів категорії «Преса»

    За інформацією, яку ми отримали від видавців – членів УАМБ – мережею магазинів «Фудком» було ухвалене рішення щодо припинення реалізації товарів категорії «Преса» у мережі ТОВ «Фудком» у східному регіоні України.

    Докладнiше
  • 1 жовтня 2021
    Прес-релізи членів Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    До чого призведе заборона реклами ліків? Підсумки галузевого круглого столу

    28 вересня відбувся круглий стіл «FOUR DRUGS». Головною темою заходу став Указ Президента України про «Мораторій на рекламу лікарських засобів».

     

     


    Докладнiше
  • 29 вересня 2021
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    УАМБ допомагає: Реклама в медіа: що сьогодні купують рекламодавці і як їх залучати?

    07 жовтня о 10:00 УАМБ запрошує на вебінар, присвячений темі «Реклама в медіа: що сьогодні купують рекламодавці і як їх залучати?».

    Вебінар проведе Сергій Мірошниченко, директор HS Press – бренди Cosmopolitan и Harper's Bazaar.

     


    Докладнiше
  • 26 серпня 2021
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    ЗВЕРНЕННЯ Української Асоціації Медіа Бізнесу, Національної Спілки Журналістів України та Асоціації Незалежних Регіональних Видавців України проти мораторію на рекламу ліків у ЗМІ

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу, яка об’єднує 56 видавничих компаній з усієї України, що видають більше 250 друкованих та понад 350 цифрових медіа, є членом Всесвітньої Асоціації Видавців Газет та Новин WAN-IFRA, Асоціація Незалежних Регіональних Видавців України, яка об’єднує сотні регіональних онлайн та друкованих видань, та Національна спілка журналістів України - найбільша журналістська організація в Україні, яка об'єднує понад 19 тисяч членів у 24-х регіональних організаціях та є членом Міжнародної та Європейської федерацій журналістів, закликають Офіс Президента України та Раду національної безпеки і оборони України скасувати доручення Кабінету Міністрів України вжити заходи «щодо мінімізації шкідливого впливу самолікування на здоров’я, зокрема, шляхом установлення до 1 січня 2024 року мораторію щодо наведення у теле-, радіопередачах, засобах масової інформації будь-яких відомостей рекламного характеру про лікарські засоби, медичні вироби, методи профілактики, діагностики, лікування і реабілітації» та внести відповідні зміни у рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 липня 2021 року «Про стан національної системи охорони здоров'я та невідкладні заходи щодо забезпечення громадян України медичною допомогою», введеного в дію Указом Президента України №369/2021.


    Докладнiше
  • 9 серпня 2021
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    УАМБ допомагає: як монетизувати аудиторію місцевих медіа

    13 серпня о 10:00 УАМБ запрошує на вебінар-практикум, присвячений темі «Як виміряти, залучити та монетизувати аудиторію? Найважливіші лайфхаки для місцевого медіа.»Вебінар проведе Тетяна Стамбовська – медіа консультантка, ех-СЕО Едіпресс Медіа (viva.uaedinstvennaya.uatvoymalish.com.ua4mama.uabeauty.uadestinations.com.ua) та ех-керівниця проектів Burda Ukraine (burdastyle.com.ualiza.uamoirebdnok.ua).

     


    Докладнiше
  • 2 серпня 2021
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    УАМБ запрошує представників медіа та громад на вебінар Громада та медіа: як порозумітися та отримати взаємну вигоду

    06 серпня о 10:00 УАМБ організовує онлайн дискусію між представниками громад та редакторами місцевих медіа для обговорення та аналізу ефективних практик співпраці в сучасних умовах. Тема дискусії «Громада та медіа: як порозумітися та отримати взаємну вигоду»

     

     


    Докладнiше