This version of the page http://compendium.com.ua/uk/ (104.26.1.165) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-03. The original page over time could change.
Довідник лікарських препаратів Компендіум
0
UA | RU

Компендіум — лікарські препарати

ATC-класифікація лікарських препаратів
Медикаменти за активною речовиною (INN)
Медичні вироби
Дієтичні добавки
Косметичні засоби
Клінічне харчування
Дитяче харчування
Алфавітний покажчик
Виробники
Бібліотека
Медична допомога при COVID-19

ATC-класифікація лікарських препаратів »

Ієрархічна структура сучасної класифікаційної системи АТС (Anatomical Therapeutic Chemical) полегшує логічний поділ лікарських засобів на певні групи. На відміну від більшості інших класифікацій, у системі АТС, крім впливу на анатомічний орган або систему організму, враховуються також терапевтичні властивості лікарських засобів і їх хімічні характеристики.

Класифікаційна система АТС дозволяє ідентифікувати лікарський препарат, у тому числі діючу речовину, визначити спосіб його введення, а також, у разі вказаної DDD (Defined Daily Dose), добову дозу споживання.

Медикаменти за активною речовиною (INN) »

Групування лікарських препаратів відповідно до INN (International Nonproprietary Names) їх активних субстанцій полегшує процес ідентифікації препаратів з різними торговими назвами. Узагальнений опис діючих речовин дозволяє спеціалісту охорони здоров'я провести оцінку можливостей терапевтичного застосування препаратів, які містять однакову діючу речовину, що не мають розгорнутого опису в довіднику.

Медичні вироби »

Покажчик медичних виробів вітчизняних і зарубіжних виробників.

Інтуїтивна система навігації допоможе надзвичайно швидко й ефективно зорієнтуватися у всьому різноманітті медичних виробів, представлених на фармацевтичному ринку України, для оптимального їх використання, профілактики різних захворювань, підтримання здоров'я.

Дієтичні добавки »

Недостатнє надходження в організм поживних речовин ― доведений фактор збільшення тягаря неінфекційних захворювань. Для доповнення звичайної дієти в сучасних умовах широко використовуються дієтичні добавки як концентроване джерело нутрієнтів та інших речовин з поживним або фізіологічним ефектом. Викладена в цьому розділі інформація дає можливість вільно орієнтуватися в динамічному сегменті дієтичних добавок.

Косметичні засоби »

У даному розділі представлений повний перелік найменувань косметичних засобів, які на даний момент існують на ринку України. Розділ включає косметичні засоби як вітчизняних, так і зарубіжних виробників. Тут можна отримати інформацію про компанію (адреса, телефон), а також ознайомитися з повним переліком косметичних засобів конкретного виробника. Весь асортимент косметики вдало класифікований за групами, що полегшує пошук потрібної позиції на сайті, а також можна отримати інформацію про наявність та ціну косметичного засобу в аптеках міст України. Також тут можна ознайомитися зі складом і повною інформацією щодо застосування косметичного засобу.

Клінічне харчування »

Проблема метаболічних розладів при хронічній і гострій патології в останні десятиліття викликає широкий інтерес, зумовивши швидкий прогрес у вивченні, розробці та клінічному застосуванні нутритивної підтримки. Представлені в розділі дані допоможуть фахівцям охорони здоров'я розібратися в перспективному напрямку і успішно інтегрувати концепцію клінічного харчування в медичну практику.

Дитяче харчування »

Сьогодні розібратися у величезному асортименті дитячого харчування дуже важко, особливо сучасним батькам, які хочуть отримати максимум інформації, витративши мінімум свого дорогоцінного часу. Тому ми намагаємося спростити завдання. У нас на сайті представлений перелік усіх найменувань різних категорій дитячого харчування, які існують на українському ринку. У цьому розділі також можна ознайомитися з цінами на обрану позицію розділу, перевірити наявність в аптеках міст України та зробити замовлення.

Алфавітний покажчик »

Перелік лікарських засобів, дієтичних добавок, медичних виробів, косметичних засобів, продуктів клінічного і дитячого харчування, зареєстрованих і представлених у даний час на фармацевтичному ринку України.

Даний покажчик оновлюється і вдосконалюється протягом багатьох років існування довідника «КОМПЕНДІУМ ― ЛІКУВАЛЬНІ ПРЕПАРАТИ».

Меню покажчика просте, що забезпечується інтуїтивно зрозумілою системою навігації і наявністю фотографій упаковок, це дозволяє надзвичайно швидко й ефективно здійснювати пошук препаратів, якими зацікавилися.

Виробники »

Покажчик вітчизняних і зарубіжних фармацевтичних компаній ― виробників і дистриб'юторів лікарських засобів, дієтичних добавок, медичних виробів, косметичних засобів, продуктів клінічного і дитячого харчування, представлених на ринку України.

Завдяки цьому покажчику можливий надзвичайно швидкий і ефективний пошук контактної інформації фармацевтичних компаній, які зацікавили, що допоможе як у веденні бізнесу, так і в повсякденному житті.

Бібліотека »

Бібліотека містить цілий ряд довідників, посібників і підручників, написаних провідними українськими і зарубіжними фахівцями в різних сферах медицини і фармації.

Бібліотека допомагає в роботі десяткам і сотням тисяч працівників системи охорони здоров'я України та зарубіжних країн, сприяє їх професійному зростанню, підвищенню якості медичного і фармацевтичного сервісу, зниженню первинної та загальної захворюваності, летальності та смертності серед населення, пропаганді медичних знань і культури здорового способу життя.

Медична допомога при COVID-19 »

Надзвичайно серйозна та гостра ситуація, викликана пандемією COVID-19, стала значним викликом для сучасної системи охорони здоров'я в глобальному масштабі.

На допомогу фахівцям у розділі викладена актуальна інформація з надання медичної допомоги хворим на COVID-19: протоколи лікування, стандарти екстреної медичної допомоги, а також список лікарських засобів, необхідних для здійснення заходів щодо запобігання виникненню і поширенню, для локалізації та ліквідації спалахів, епідемій і пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19).

Новини медицини та фармації

03.12.2021
Рак яєчників: підтримувальна терапія олапарибом
02.12.2021
Ібупрофен: запитання та відповіді
02.12.2021
Режим трикомпонентної терапії підвищує виживаність при метастатичній меланомі
01.12.2021
9 міфів про хронічне обструктивне захворювання легень
Всі новини

ТОП пошуку препаратів

Нові препарати

ТОП виробників за результатами пошуку

Еріус® L-Цет® Зилола® Алерон Алерзин Ацц® 100, Ацц® 200 порошок Атма® Декатилен™ Делуфен® Беконазе Аваміс™ МОВАЛІС® Бромгексин Берлін-Хемі Еспумізан® L Меновазан® Беродуал® Фастум® гель Ескузан® Краплі Крем декспан плюс Левоміцетин Цитрамон-Дарниця Аспаркам таблетки Німід® Уролесан® Актовегін розчин для ін’єкцій Мукалтин® форте з вітаміном C Тержинан Терафлекс® Супрадин® Актив Корвалол-Дарниця® Ізофра Алфлутоп Назонекс® Контрактубекс Магнікум Еротекс Тридерм® Декарис Перфектил Ніфуроксазид Ріхтер Гропринозин® таблетки Детралекс® Амброксол-Дарниця Гідазепам ІС® Cупрастин® таблетки Циклоферон® Дексалгін® Ін’єкт Сумамед® таблетки Кетанов таблетки Анальгін-Дибазол-Папаверин Ентеросгель Траумель С розчин для ін’єкцій Ентерол 250 Судокрем ПІМАФУЦИН® Мікролакс® Неотризол® Метрогіл Дента® Імодіум® Вобензим Синупрет® Смекта® Аугментин™ Новірин Флуконазол-Дарниця капсули Біфрен® Нурофєн® для дітей Цефтріаксон Бісопролол-Тева Амоксил® Спазмалгон® Німесил® Диклоберл® Ретард Диклофенак натріюгель Аскорутин Німесил® Канефрон® H Пульмікорт Аскоріл Ворміл Но-Шпа® Орнідазол-Астрафарм Вінпоцетин-Астрафарм Левофлоксацин-Астрафарм Лоратадин-ЛХ Омепразол Флуконазол Індапамід-Астрафарм
Спеціалізований мобільний додаток
для пошуку інформації про лікарські препарати
Наведіть камеру на QR-код, щоб завантажити
Компендіум
Cпеціалізоване медичне інтернет-видання для лікарів, провізорів, фармацевтів, студентів медичних і фармацевтичних вишів
Користувачу
  • Контакти
  • Редакція
  • Про видання
  • Обмеження відповідальності
Ми в Google Schoolar
Безкоштовна пошукова система по повним текстам наукових публікацій всіх форматів і дисциплін.
Підписуйтесь
Підпишіться на Facebook, щоб отримувати останні новини про ліки, попередження і оновлення.
Підписатися
© MORION 1999‒2021
На нашому сайті застосовуються файли cookies для більшої зручності використання та покращенняя роботи сайту. Продовжуючи, ви погоджуєтесь з застосуванням cookies.
Developed by Maxim Levchenko