This version of the page http://kbu.org.ua/index.php?id=62 (185.104.45.20) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-30. The original page over time could change.
Новини - Конфедерація будівельників України (КБУ)
(044) 200 04 52

Новини

«ЗЕЛЕНІ СТАНДАРТИ» – МАЙБУТНЄ У БУДІВНИЦТВІ
10 жовтня 2016, 18:18

У п’ятницю, 7 жовтня, в рамках міжнародного експофоруму «Будівництво.Архітектура.Нерухомість» відбувся І міжнародний форум з зеленого будівництва – «УКРАЇНА – ЗЕЛЕНА КРАЇНА», співорганізатором якого виступила Конфедерація будівельників України.

«Зелене будівництво» – поки ще новий термін на вітчизняному ринку нерухомості, який пропонує сучасний підхід до проектування, облаштування та утримання будівель з метою скоротити негативний вплив на середовище і підвищити добробут людей.

На Форумі доповідачі з європейським досвідом та представники бізнесу поділилися технологіями завтрашнього дня, їхніми характеристиками і ефективністю у використанні, впливом на здоров'я людей і навколишнє середовище.

Зокрема, представник DGNB (Німеччина) Кляйст Томас, розповів про німецької системи «зелених» будівельних стандартів, представник Концерну BASF, заступник голови правління Литовської асоціації «Пасивний дім», Індісіанскіс Артурас, розкрив питання енергоефективності як складової сталого розвитку.

Ректор Державної екологічної академії Олександр Бондар зосередив увагу на необхідності державної підтримки «зеленого будівництва» в Україні як частини сталих держзакупівель.

Виконавчий директор Громадської Спілки «Українська Рада з зеленого (екологічного) будівництва» Олена Бобунова, повідомила про плани та технічні аспекти запровадження зелених стандартів в Україні.

У другій частині учасники форуму представили інноваційні матеріали та інженерні системи, які використовуються у «зеленому будівництві».

 

Надаємо онлайн доступ до першоджерел

  • Законодавство
  • ДБН
  • Законопроекти
  • Обговорення

Контакти

Україна, 04053, м. Київ, Бехтеревський пров., 4
тел./факс: (044) 200 04 52
e-mail: office@kbu.org.ua

Прес-служба КБУ
тел.: (044) 200 04 51
e-mail: pr@kbu.org.ua