This version of the page http://uaa.org.ua/?PAGEN_1=236 (185.68.16.49) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-29. The original page over time could change.
Асоціація адвокатів України

календар заходiв

Оплата Online


зареєструватися

Оплата Online

ПРО ААУ

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України"

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України" є всеукраїнською громадською неприбутковою організацією, яка створена на засадах професійної належності та об'єднує адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

Основною метою Асоціації є об'єднання українських адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

докладніше про AAУ

календар заходів

Жовтень Грудень
Жовтень Грудень

Листопад 2021

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

У грудні ААУ проведе 11-th Kyiv Criminal Law Forum

Асоціація адвокатів України збирає представників юридичної спільноти для обговорення актуальних питань кримінального права та процесу на вже 11-th Kyiv Criminal Law Forum.

Захід відбудеться 10 грудня 2021 року в InterContinental Kyiv (вул. Велика Житомирська, 2A, Київ).

Під час форуму будуть розглянуті головні тенденції та зміни у кримінальному процесі, проблематика економічних та корупційних злочинів, актуальні питання діяльності адвоката в кримінальному провадженні та ін.

Серед спікерів та експертів: судді Верховного суду, Вищого антикорупційного суду, судді різних інстанцій, провідні адвокати, науковці, представники правоохоронних органів (САП, НАБУ, прокуратури, МВС, кіберполіції) та ін.

Програма та реєстрація: https://cutt.ly/nRAyEdM

Генеральні партнери: АО «Barristers» та EQUITY

Партнери: AMBER, AS LEGAL ,GRACERS, АО «Лещенко, Дорошенко і партнери», PRIKHODKO & PARTNERS,  VB PARTNERS, АБ «Марії Камінської».

 

Детальнiше

Генеральні партнери

Новини ААУ

Black Friday від ААУ! Поринайте у світ знижок разом з нами!

26-28 листопада 2021 року (включно) ми оголошуємо Black Friday!


Поспішай зареєструватися на будь-який майбутній форум ААУ 2021-2022 рр. за спеціальною вартістю - 1000 грн. 

Спеціальна...

читати далі

Головні питання оподаткування розглянули на TAX&BUSINESS TALKS - 2021 A2B FORUM

Представники юридичної спільноти розглянули головні питання податкового права та процесу на TAX&BUSINESS TALKS - 2021 A2B FORUM, який відбувся 19 листопада 2021 року в Hyatt Regency Kiev.

Організатором...

читати далі

Перше засідання Правління Асоціації адвокатів України

24.11.2021 новообране Правління ААУ провело перше засідання, на якому було розглянуто ряд стратегічно важливих питань щодо діяльності Асоціації на 2022 рік.

читати далі
всі новини ААУ новини партнерiв ААУ

Форуми і заходи

BANKING&COMPLIANCE 2021 A2B FORUM

Асоціація адвокатів України запрошує представників бізнесу, банків, фінансових установ та правників на «Banking&Compliance 2021 A2B Forum»

читати далі

"АДВОКАТУРА. ФОРМУЛА УСПІХУ"

Чи є секрет, як досягти успіху на правничому полі? Асоціація адвокатів України розкриває всі таємниці на вже традиційному осінньому форумі «Адвокатура. Формула успіху».

читати далі

LAW&TRADE 2021 — A2B FORUM. Право. Бізнес. Торгівля.

Даний форум допоможе провести аналіз впливу зовнішньоекономічної діяльності; ознайомитися з останніми практиками розглядів спорів європейськими і українськими судами, та виконання рішень цих судів. Да...

читати далі
всі заходи ААУ

Партнери комітетів

Iнформацiйнi та медiа партнери

Партнер ААУ