This version of the page http://www.kadrovik.ua/kategoriyi-statey/zvitnist (77.120.124.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-29. The original page over time could change.
КАДРОВИК.UA. Головний кадровий журнал України.. Звітність
Отримувати новини

Вхід

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Забули пароль?
Реєстрація

Суб’єкти господарювання зобов’язані ідентифікувати та задекларувати об’єкти підвищеної небезпеки

13.09.2021
Суб’єкти господарювання, у власності або користуванні яких є хоча б один потенційно небезпечний об’єкт або мають намір розпочати будівництво такого об’єкта, зобов’язані організувати проведення його ідентифікації відповідно до вимог Порядку ідентифікації та обліку об’єктів підвищеної небезпеки ...

Держстат оновлює форми статзвітності з праці

05.07.2021
Нову місячну форму статзвітності з праці подаватимемо вперше за січень 2022 року, а квартальну — за І квартал 2022 року. Ці форми статзвітності поширюються на ...

Як звітувати про кількість працівників, їх прийняття та звільнення у 4ДФ — ДПС

02.06.2021
Яку кількість працівників слід зазначати у рядку «Працювало за трудовими договорами (контрактами)» у додатку 4ДФ до Розрахунку, якщо в окремому місяці звітного кварталу кількість працівників змінювалась у зв’язку із прийняттям та звільненням з місця роботи?

Звітувати з ЄСВ знову потрібно буде помісячно — законопроєкт

31.05.2021
ПФУ черговий раз звернув увагу на те, що уведена об’єднана звітність із ПДФО та ЄСВ із квартальним звітним періодом створює проблеми із підрахунком страхового стажу та призначенням страхових виплат.

Винагорода за ЦПД підлягає відображенню у додатку 4ДФ

27.05.2021
За цивільно-правовим договором оплачується не процес праці, а його конкретний (кінцевий) результат, який визначається після закінчення роботи і оформляється актом приймання-передачі виконаних робіт (наданих послуг), на підставі якого і здійснюється виплата винагороди.

Затверджена нова форма повідомлення про можливе зупинення (скорочення) виробництва

21.05.2021
Для отримання допомоги по частковому безробіттю роботодавець повідомляє центр зайнятості про можливе зупинення (скорочення) виробництва за місцем його госпдіяльності не пізніше дати початку зупинення (скорочення) виробництва письмово за встановленою формою

Куди сплачувати військовий збір при зміні адреси місцезнаходження

17.05.2021
При переїзді суб’єкта господарювання до нового адміністративного району військовий збір потрібно сплачувати до закінчення поточного бюджетного року за попереднім місцезнаходженням. А ось податковий розрахунок подають за основним місцем обліку, тобто до контролюючого органу за новим місцезнаходженням суб’єкта господарювання.

Штраф за неподання об’єднаної звітності, але не під час карантину

13.05.2021
Згідно з пунктом 52¹ підрозділу 10 розділу ХХ ПКУ за порушення податкового законодавства, вчинені протягом періоду з 1 березня 2020 року по останній календарний день місяця (включно), в якому завершується дія карантину, штрафні санкції не застосовують.

Створення робочої групи для вирішення проблем об’єднаної звітності із ЄСВ та ПДФО

13.05.2021
11 травня завершився період прийому об’єднаної податкової звітності, яку вперше подавали за І квартал 2021 року.

Нумерація додатків в об’єднаній звітності

27.04.2021
Податківці продовжують надавати пояснення із заповнення нової об’єднаної звітності, зокрема, додатку 4 ДФ.

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • наступна ›
  • остання »