This version of the page http://reactor.ua/about (89.184.67.95) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-27. The original page over time could change.
REACTOR.UA
Discuss

Інноваційне партнерство – це нове лідерство!

Reactor.ua – спільнота фахівців, об’єднана навколо першої в Україні платформи відкритих інновацій.

Ми надаємо компаніям експертну підтримку на шляху змін, допомагаємо визначити напрями розвитку, знайти і швидко протестувати інноваційні ідеї, налагодити комунікацію з технологічними командами.

Reactor.ua працює у сфері інновацій з 2016 року. Ми вирішуємо інноваційні виклики будь-якого рівня комплексно та ефективно.

Резиденти

  • Компанії, які розвиваються за допомогою інновацій і технологій
  • Ментори (практикуючі експерти) у напрямах інновацій і технологічної трансформації бізнесу
  • Технологічні команди з вузькою спеціалізацією

Разом ми знаходимо найкращі ідеї, проходимо трансформацію та будуємо майбутнє.

Ми – агенти інновацій. Ми взаємодіємо на платформі Reactor.ua, адже маємо певний рівень зрілості і віримо у спільнi інновації та комунікацію

Олександр Ісаченко, CEO CoreTeca
Зв'язатися з нами

Можливості

Формуйте інноваційну адженду вашої компанії, отримуйте експертну підтримку, опрацьовуйте інноваційні ідеї, розвивайте культуру інновацій, беріть участь у програмі RE:START, публікуйте експертні матеріали.

Інновації створюють люди! Тому треба побудувати саме культуру інновацій у компанії та забезпечити її відповідною системою управління, процесами і моделлю прийняття рішень. І ми знаємо, як це зробити

Павло Рижій, керуючий партнер CICE Institute
Обговорити

З чого почати?

Заплануйте design thinking студію з досвідченими сертифікованими менторами. Подивіться по-новому на вирішення актуальних бізнес-задач, розробіть інноваційну адженду компанії, визначте напрями інноваційного розвитку та професійно формулюйте запити на інновації.

Кращі ідеї народжуються з розуміння того, що важливо зберегти. Команда Reactor.ua знайде, в чому ваша сила, і тільки після цього виявлятиме проблеми та шукатиме інноваційні ідеї для їх вирішення. Втілюйте справжні зміни разом з нами!

Євген Саранцов, засновник Reactor.ua
Докладніше

SLM вже має достатній досвід роботи з інноваціями, і зокрема – з платформою Reactor.ua. Щоб систематизувати й поглибити ці знання, наші менеджери пішли на програму RE:START. Що сподобалося? Звичайно, ментори – їх професіоналізм, вміння розкрити тему і працювати зі слухачами будь-якого рівня підготовки, відкритість і бажання допомогти. Що можна було б покращити? Сесій в третьому модулі – замало! Організатори заявили стільки класних тим і менторів – і дали нам всього три сесії. Ми б вибрали не менше п’яти тем, але ніт:) Рекомендуємо програму RE:START і компаніям, які тільки починають працювати з інноваціями, і тим, хто вже не перший рік «у темі». Ви все одно дізнаєтесь багато нового і цікавого.

Віталій Гусєв, директор з розвитку StarLight Production

Ми працюємо на ринку логістики багато років і чудово розуміємо, що для того, щоб залишатися у лідерах ринку, потрібно йти в ногу з часом. Тому ми одними з перших записалися на програму RE:START. Сильні сторони програми: фахові ментори, важливі та корисні теми, знайомство з технологічними командами. Також ми високо оцінили можливість самостійно обрати теми для вивчення в рамках 3-го модуля програми і отримали практичні поради щодо вдосконалення наших процесів. Дякуємо платформі Reactor.ua за професійну організацію та цікаве наповнення програми. RE:START – must have для всіх, хто хоче бути першими на ринку.

Андрій Голімбовський, GM EKOL
© 2014-2021 REACTOR.UA