This version of the page http://zt.20minut.ua/Polityka (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-25. The original page over time could change.
Політичні новини , новини політики - 20 хвилин Житомир

Політика

На Житомирщині можуть ввести надзвичайний стан через кризу на білорусько-польському кордоні

У регіонах України, які межують із Білоруссю, можуть запровадити надзвичайний стан, якщо ситуація з мігрантами в Білорусі загостриться.

Кордон з Білоруссю додатково захищатимуть 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських

Такі дії дозволять стримати нелегальних мігрантів.

РНБО розглянула питання щодо посилення заходів безпеки на українсько-білоруському кордоні

Ситуацію на державному кордоні з Білоруссю розглянули на засіданні Ради національної безпеки і оборони України під головуванням Президента Володимира Зеленського.

Звернулись до громадян та переуклали контракти: підсумки сесії обласної ради

4 листопада відбулась сесія Житомирської обласної ради, на якій було прийнято низку важливих рішень. Коротко розповідаємо про них.

Депутата Гринчука, який продавав безкоштовні ліки для онкохворих, виключили з фракції

Голова фракції Опозиційна платформа - За Життя у Житомирській міській раді Наталія Леонченко розповіла під час сесії 4 листопада, що Гринчук вже не є членом їхньої фракції.  

Сесія обласної ради відбудеться у режимі обмеженого доступу

Таку пропозицію підтримала президія, заслухавши інформацію першої заступниці голови ОДА Наталії Остапченко про стан захворюваності на коронавірус в області.

Підготовка до сесії: у Житомирській обласній раді тривають засідання профільних комісій

У Житомирській обласній раді 26 жовтня 2021 року відбулося засідання профільних комісій з підготовки до проведення шостої сесії восьмого скликання, яку призначено на 4 листопада 2021 року.

Фінансові звіти подає лише 7,4% політичних партій

Парламентські політсили не відзвітували, куди витратили 1,5 мільярда отриманих з держбюджету гривень.

В ЄС занепокоєні зловживанням безвізом з боку України та інших безвізових держав - ЗМІ

Окремі держави Європейського Союзу підняли питання можливості скасування безвізового режиму з країнами Західних Балкан, а також з Україною, Грузією і Молдовою, через серію зловживань з боку громадян цих держав.

Президент звільнив очільника Житомирської РДА

Президент Володимир Зеленський звільнив Юрія Денисовця з посади голови Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області.

Свіжий випуск

№ 41 від 3 листопада 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up