This version of the page http://oblrada.cv.ua/events/ (77.123.134.200) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-25. The original page over time could change.
Чернівецька обласна рада |
Чернівецька
 обласна рада
 
Склад ради
 
Документи ради
 
 
Діяльність ради
 
Область
 
Online-приймальня
  • Новини
  • Анонси головних подій
    та обласних заходів
  • Архів новини
  • Трибуна депутата
  • Оголошення
  • Фоторепортажі
  • Відео
  • Бібліотека
  • Електронні петиції
 
Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

24.11.2021 15:59
Оголошення


    про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня»
детальніше

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
детальніше
Всі оголошення...
 

  Карта сайту

Електронні петиції до Чернівецької обласної ради

  Корисні посилання

інші посилання...

24.11.2021 19:34 Про покращення стану та подальше функціонування Чернівецького обласного паталогоанатомічного бюро говорили сьогодні, 24 листопада     24.11.2021 14:02 У Чернівецькій обласній філармонії до Дня народження Назарія Яремчука відбудеться пісенний вечір     24.11.2021 12:01 Олексій Бойко зустрівся з бійцями 10-ї гірсько-штурмової бригади     

Прес-центр >  Анонси головних подій та обласних заходів

Прес-центр

Анонси головних подій та обласних заходів

24.11.2021 14:02

У Чернівецькій обласній філармонії до Дня народження Назарія Яремчука відбудеться пісенний вечір  |  АНОНС

30 листопада Назарію Яремчуку могло б виповнитися 70 років. Попри те, що уславлений буковинський співак рано пішов із життя, залишений ним творчий спадок неможливо переоцінити
детальніше...



23.11.2021 08:18

Єврейська громада щиро запрошує буковинців взяти участь у запалюванні першої ханукальної свічки  |  АНОНС

Урочистий захід відбудеться 28 листопада о 17:00.

З 28 листопада по 6 грудня євреї усього світу відзначають Хануку - свято перемоги добра над злом, світла над пітьмою. Вже цієї неділі, на Театральній площі міста Чернівців встановлять велику ханукальну Менору, свічки якої запалюватимуть впродовж 8 святкових вечорів.

Запрошуємо долучитись до урочистого відкриття!
детальніше...



21.11.2021 10:53

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи на честь двох визначних подій в історії України: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року  |  Пам'ятаємо

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні та схиляємо голови в скорботі за усіма, хто віддав свої життя за волю та свободу України!

Події листопада 2013 - лютого 2014 років назавжди розділили сучасний етап державотворення нашої України на «до» та «після». Вісім років тому вони вкотре стали підтвердженням того, що українці – сильна та незалежна нація. Наш глибоко патріотичний український народ постав на захист демократичних цінностей, прав і свобод, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Саме Гідність, Свобода та Єдність – ті принципи, які об’єднали прагнення мільйонів українців до кращого життя.

Ми віддаємо вічну славу Героям, які полягли за свободу рідної землі та щиро дякуємо усім захисникам, які сьогодні знаходяться на передовій. Нехай мирне небо завжди буде над нашою землею, а віра в щасливе майбутнє нашої держави ніколи не згасає.

Слава Україні!
Героям Слава!
детальніше...



19.11.2021 09:46

21 листопада відбудуться урочисті заходи з нагоди 7-ї річниці Революції Гідності  |  АНОНС

Запрошуємо небайдужих буковинців 21 листопада, в День Гідності і Свободи, долучитись до вшанування громадянської мужності учасників подій Революції Гідності та помолитися за Героїв Небесної сотні.

Цієї неділі у Чернівцях відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення 7-ї річниці Революції Гідності.

Заходи розпочнуться о 12:30 покладанням квітів до пам'ятника Героям Буковинського куреня. Далі учасники скорботного мітингу пройдуть ходою пам’яті до Центральної площі. Там урочисті заходи продовжать молебенем та покладанням квітів до стіни пам'яті загиблих на Сході Героїв України.
детальніше...



16.11.2021 18:00

Розпочато капітальний ремонт дороги від села Малий Кучурів до населеного пункту Юрківці  |  Дорожнє гомпоодарство

Оглянули хід будівельних робіт вчора голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко, депутати Володимир Мороз та Борис Колісник, спільно з начальником Служби автомобільних доріг Чернівецької області Ігорем Гахом.
детальніше...



13.11.2021 11:14

На 63-му році життя відійшов у вічність голова Тереблечанської територіальної громади Сака Валерій Федорович  |  Пам'ятаємо

На 63-му році життя відійшов у вічність голова Тереблеченської територіальної громади Сака Валерій Федорович.

У ці скорботні дні Чернівецька обласна рада висловлює найщиріші співчуття та поділяє всю глибину невимовного горя близьких та рідних родини Сака. Сьогодні ми з сумом та шаною згадуємо пана Валерія як людину з великим серцем та невичерпною любов’ю до рідної землі.

Світлий, добрий спомин про Валерія Федоровича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив та поважав, хто мав честь жити та працювати поруч.

Нехай Господь укріпить ваші серця.
детальніше...



12.11.2021 14:27

Михайло Павлюк проведе особистий прийом громадян  |  АНОНС

Михайло Павлюк проведе особистий прийом громадян 15 листопада 2021 року. Час прийому з 11:00 до 13:00 у кабінеті 334 обласної ради (м.Чернівці, вул. М.Грушевського, 1). 
детальніше...



12.11.2021 12:49

Ви працюєте з людьми та для людей, зміцнюючи довіру до державних послуг», - наголосив про роботу працівників головного сервісного центру МВС в Чернівецькій області голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

З нагоди 6-ї річниці створення територіальних органів з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ та з нагоди дня народження Олексій Бойко вручив Почесну грамоту обласної ради начальнику регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернівецькій області Душинському Василю Степановичу.

Голова обласної ради подякував Василю Степановичу за багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію, високий професіоналізм та участь у реалізації державної політики у сфері надання адміністративних послуг системи сервісних центрів МВС.

Сервісні центри МВС – лідери з надання державних послуг. В основі успіху – люди, ефективність рішень та передові технології.

За 6 років реєстрація / перереєстрація транспортних засобів, наданих сервісними центрами МВС в Чернівецькій області склала 226057, кількість виданих посвідчень водія склала 164697, а кількість опрацьованих заявок на отримання довідок про несудимість - 40065.
детальніше...



11.11.2021 18:59

Сьогодні, 11 листопада, відбулось засідання постійної комісії з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області  |  Постійні комісії

Під головуванням Олександра Болтунова
членами комісії було предметно опрацьовано 20 питань порядку денного засідання постійної комісії, серед них :
⁃ проєкт рішення "Про затвердження Порядку передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області та Порядку списання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області";
⁃ проєкт рішення "Про затвердження Регіональної програми розвитку комунального підприємства "Дирекція з обслуговування майна спільної власності територіальних громад" на 2022-2024 роки";
⁃ звернення КНП "Міська поліклініка №1" від 27.08.2021 №805 щодо передачі на баланс поліклініки приміщення за адресою: м. Чернівці, пров. Текстильників, 1;
⁃ звернення Брусницької сільської ради від 09.07.2021 №460 щодо безоплатної передачі ЧОКП "Бальнеологічний санаторій "Брусниця" із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у спільну власність Брусницької територіальної громади та звернення трудового колективу ЧОКП "Бальнеологічний санаторій "Брусниця" від 20.05.2021 Кол-70 щодо вирішення питання подальшого функціонування підприємства;
⁃ Про списання, передачу та відчуження окремого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

детальніше...



11.11.2021 12:18

Збірна ветеранів АТО (ООС) зіграє дружній футбольний матч з ФСК «Буковина»  |  АНОНС

Захід відбудеться вже цієї неділі, 14 листопада, о 14:00 на стадіоні «Буковина» за ініціативи Асоціації ветеранів «За Україну. За її волю» та за сприяння Чернівецької обласної та міської рад.

Запрошуємо усіх буковинців повболівати та підтримати футбольні команди.
детальніше...



08.11.2021 16:26

З нагоди Дня української писемності і мови та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в Чернівцях відбудеться низка культурних заходів  |  АНОНС

Завтра, 9 листопада, у Чернівецькому обласному художньому музеї - день відкритих дверей. Запрошуємо буковинців та гостей міста відвідати художню установу.

З 10:00 до 18:00 - вхід вільний!
Прохання дотримуватись усіх карантинних вимог.

Окрім цього, на площі Філармонії о 13:00 вас зустрінуть музиканти естрадно-духового оркестру «Буковина» і проведуть у святкову концертну залу. На гостей будуть очікувати несподівані концертні сюрпризи, які підготувала піаністка, Заслужена артистка України Лілія Холоменюк та академічний камерний хор «Чернівці». Також вони представлять програму, у якій будуть виконуватися твори наших українських композиторів.

Вхід безкоштовний.
детальніше...



30.10.2021 11:35

Співчуття родині Василя Володимировича Маковійчука  |  Пам'ятаємо

Керівництво та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради висловлює найщиріші співчуття своїй колезі Наталі Маковійчук у зв’язку з непоправною втратою – передчасною смертю батька. У ці важкі для вашої родини дні поділяємо з вами всю глибину невимовного горя та підтримуємо у час скорботи. Нехай Господь укріпить ваші серця.
детальніше...



29.10.2021 16:30

Запрошуємо стати учасником футбольної команди  |  АНОНС

14 листопада на стадіоні «Буковина» о 14:00 збірна ветеранів АТО (ООС) зіграє дружній футбольний матч з ФСК «Буковина».
Наразі формується футбольна команда, капітаном якої буде Герцун Іван - призер "Ігор нескорених".

Якщо ви відчуваєте, що можете і вмієте грати у футбол - запрошуємо приєднатися до команди.

Всю інформацію про формування складу команди та розклад тренувань можете дізнатися у тренера за телефоном (096) 639 01 93 Іван Герцун.
детальніше...



28.10.2021 11:43

28 жовтня відзначають 77-му річницю вигнання нацистських окупантів з України  |  Пам'ятаємо

Цього дня ми вшановуємо пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України.

Український народ зробив величезний внесок у перемогу над Німеччиною та її союзниками. Саме 77 років тому з території України вигнано останнього солдата нацистського рейху.

Світла пам’ять та невимовна шана нашим визволителям. Україна пам’ятає!
детальніше...



28.10.2021 11:38

Керуючий справами обласної ради Микола Борець взяв участь в урочистостях з нагоди 77-ї річниці вигнання нацистських окупантів з України  |  Пам'ятаємо

Пам’яті героїв вклонились представники місцевих рад, ветерани, військові, студентська молодь та небайдужі чернівчани.

Ми ніколи не забудемо про подвиг визволителів, завжди пам’ятаємо та шануємо спомин про загиблих. А цього дня дякуємо за мир, за спокій, за чисте небо над головою.

Принагідно від імені голови обласної ради Микола Борець вручив членам ветеранських організацій Почесні відзнаки Чернівецької обласної державної адміністрації та Чернівецької обласної ради «400 років Хотинській битві».
детальніше...



  Теми новин

  • Діяльність органів місцевого самоврядування
  • Економіка та бізнес
  • Здоров'я та спорт
  • Наука
  • Політика
  • Культура
  • Різне
  • Відповіді на питання
  • Освіта
  • День для святкування
  • Медицина
  • Сільське господарство
  • Діяльність органів виконавчої влади
  • Туризм
  • Статистика
  • Патріотична робота
  • Міжрегіональне співробітництво
  • Законність і правопорядок
  • Громадське життя
  • Лісове господарство
  • Фінанси
  • Повідомлення Пенсійного фонду
  • Інформації
  • Екологія
  • Слово на спомин
  • Святкові заходи
  • Привітання
  • Міжнародне співробітництво
  • Інформаційна політика
  • Історія
  • Вибори
  • Економіка
  • Кадрова політика
  • Діяльність фракцій обласної ради
  • Доступ до публічної інформації
  • Вітаємо з високою відзнакою!
  • Діяльність депутатів обласної ради
  • Інтерв'ю
  • Суспільство
  • Повідомляє обласна виборча комісія
  • Життя територіальних громад
  • Проекти та інвестиції
  • Вітаємо з нагоди обрання!
  • Наука і техніка
  • Духовне життя
  • Уроки історії
  • Добро. Благодійність. Милосердя.
  • АНОНС
  • Охорона здоров'я
  • Урочисті заходи
  • Вітаємо!
  • Надзвичайні ситуації
  • Повідомляє УДС Головдержслужби України в Чернівецькій області
  • Пам’яті товариша
  • Соціальна політика
  • Діяльність народних депутатів України
  • Робоча поїздка
  • Життя національних громад
  • Робочі зустрічі
  • Житлово-комунальне господарство
  • Благодійність
  • Благоустрій територій
  • Соціальний захист
  • Наука і освіта
  • Заяви та звернення
  • Новини Асоціацій
  • Молодіжна політика
  • Громадянське суспільство
  • Парламентські слухання
  • Земельні відносини
  • На шляху європейської інтеграції
  • Спортивні події
  • Соціально-економічний розвиток
  • Служба зайнятості інформує
  • Фізкультура і спорт
  • Діяльність органів місцевого самоврядування та виконавчої влади
  • Бюджет
  • Мистецькі заходи
  • Законодавство
  • Демографічна ситуація
  • Візити
  • У Верховній Раді України
  • Транспорт та шляхи
  • Заходи
  • До Дня пам'яті і примирення
  • Адміністративно-територіальна реформа
  • Коментарі
  • Транскордонне співробітництво
  • Діяльність голови Чернівецької обласної ради
  • Децентралізація влади
  • На захист національних інтересів і територіальної цілісності України
  • Герої не вмирають
  • Пам'ятаємо
  • Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради
  • Засідання сесії обласної ради
  • Колегія обласної ради
  • Пленарне засідання сесії обласної ради
  • Народні традиції
  • Правоохоронна діяльність
  • Офіційно
  • Реформа місцевого самоврядування
  • Євроінтеграція
  • Енергозбереження
  • Судочинство
  • Науково-практична конференція
  • Діяльність центральних органів виконавчої влади
  • Культура та мистецтво
  • З нагоди Дня українського добровольця
  • Повідомлення
  • Військово-патріотичне виховання
  • Традиції
  • Герої не вмирають!
  • Зі святом!
  • З нагоди професійного свята
  • Поважний ювілей
  • Гуманітарна політика
  • До 100-річчя Буковинського народного віча
  • Правова допомога
  • Регіональний розвиток
  • В Агенції регіонального розвитку Чернівецької області
  • Дорожнє гомпоодарство
  • Пам'яті загиблого Героя
  • Євроатлантична інтеграція
  • У світі техніки
  • Вітаємо на Буковині!
  • оголошення
  • Повідомляє Чернівецька обласна територіальна виборча комісія
  • COVID-19
  • Повідомляє Чернівецька районна територіальна виборча комісія
  • Діяльність депутатів Чернівецької районної ради
  • Сесія Чернівецької районної ради
  • Верховна Рада України
  • Постійні комісії
  • Аукціон
  • Інформує Мінекономіки України
  • Робоча нарада
Склад ради
Документи ради
Прес-центр
Діяльність ради
Область
Online-приймальня
Розробник -