This version of the page http://www.candy.ua/uk_UA/zapytai-kandi (52.84.109.124) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-25. The original page over time could change.
Звернись до Candy за порадою, інформацією чи питанням | Candy
інформація сторінка

Блог

Потрібні поради, як покращити прання? Шукаєте натхнення для вечірки в останню мить? Хочете дізнатися, як отримати максимальну користь від своїх розумних приладів?

Отже, ви у правильному місці! Призначення нашого блога – відповісти на всі ваші запитання та надати вам потрібну допомогу.


Подаруйте собі комфорт і натхнення!

Категорії:
Сортувати по:

Smart Solutions

Цукеркові мікрохвильовки: деякі несподівані звички
Мікрохвильова піч - це не просто залишки обігрівача. Вперед, відкрийте для себе багато інших можливостей, які він може запропонувати

How To, Smart Solutions

Програми сушарки: інструкція з користування
Цієї пори року, коли сушити речі особливо важко через погану погоду, сушарка стає просто незамінною для випраної білизни.

How To

Дезінфекція у пральній машині: як зробити одяг чистим
Проведення дезінфікуючого прання одягу в пральній машині важливо для того, щоб білизна була не тільки чиста, але й дезінфікована.

How To, Smart Solutions

Як ліпше розмістити кухонне начиння в посудомийній машині
Ось кілька простих правил, які варто пам’ятати, коли завантажуєте машину.

How To, Taste

Як спекти фантастично смачний домашній хліб
Погодьтеся: досить лише запаху домашнього хліба, щоб повернути нас у дитинство, коли ми допомагали нашим мамам і бабусям пекти його, вимішуючи простими й ніжними рухами. Хліб — це символ доброти (хто може встояти перед цим безпомильно впізнаваним ароматом і смаком?) і щастя, який...

How To

Що означають символи на етикетках одягу - зверніть увагу?
Типова ситуація: ви купили новий одяг і, перш, ніж носити його, ви ріжете етикетку із зазначенням пральних символів: перш ніж викидати етикетку, уважно прочитайте її. Давайте подивимося, які символи означають і як вони пов'язані з програмами прання.

Smart Solutions

Я хотіла купити з сушкою, але я боюся, що вона може зіпсувати одяг і занадто сильно вплинути на мій бюджет. Це правда?
Сушарка може покращити життя, особливо у вологі і холодні періоди, коли сушіння білизни стане дуже складно. Є багато помилок і міфів, щоб розвінчати їх дізнаємось більше про цей популярний прилад .

How To

Чи є у вас практичні поради щодо чищення, які допоможуть підтримувати одяг в ідеальному стані?
Для того щоб підтримувати одяг в ідеальному стані, щоб він виглядав, як новий, важливо дотримуватися кількох практичних порад, які гарантуватимуть, що ваш улюблений одяг буде носитися набагато довше.

Smart Solutions

Швидка програма прання: для малих і великих пралень
Швидкі програми є ідеальним рішенням, щоб освіжити одяг після вечірки, після футбольного матчу або для прання невеликих речей, таких як нижня білизна або шкарпетки.

Smart Solutions

Я не можу зробити вибір між електричними конфорками, індукційними та газовими. Не могли б ви дати мені кілька порад?
Коли ви повинні вибрати між плитою газовою, електричною або індукційноїю ви губитеся у виборі, оскільки кожна має свої переваги. Давайте з'ясуємо разом.

How To

Насолоджуйся вихідними, а про прання подбає Candy
69 см висоти, 51 см ширини і 44 см глибини: Це розміри нової валізи для подорожей? Ні, це розміри Candy Aquamatic, найменшої пральної машинки на ринку, але з підвищеною продуктивністю.