This version of the page http://www.arthousetraffic.com/ua/today.htm (89.184.82.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-22. The original page over time could change.
Сейчас в прокате - Arthouse Traffic

ЗАРАЗ У КІНО


Wine film fest – 2021

З 20 Листопада 2021

Фестиваль французького кіно Wine Film Fest до свята молодого вина Божоле Нуво запрошує вас зануритись в атмосферу вина та виноробства! Le Beaujolais Nouveau est arrive! (Божоле Нуво прибуло!) – цими словами французи щороку вітають одне з найбільш веселих і традиційних свят, Божоле Нуво ! Чудове святкове вино, міжнаціональне і типово французьке водночас, «Божоле Нуво» – справжній символ французького способу життя.

вся інформація про фестиваль

Криптозоопарк

Cryptozoo
З 18 Листопада 2021
Країна: США, 2021
Хронометраж: 95 хв.
Жанр: анімація, фантастика
Режисер: Деш Шоу
У ролях:

Каліфорнія, 1970 рік. Поки молодь практикує вільну любов і протестує проти істеблішменту і в'єтнамської війни, в підпіллі розгортається ще одна таємна боротьба. Ветеринарка Лорен Ґрей шукає криптидів – істот, існування яких наука заперечує – та оберігає їх від злих очей у «Криптозоопарку».

вся інформація про фільм

Пам’ять

Memoria
З 11 Листопада 2021
Країна: Колумбія, Мексика, Франція, Велика Британія, Таїланд, Німеччина, Китай, Швейцарія, 2021
Хронометраж: 136 хв.
Жанр: драма
Режисер: Апічатпонг Вірасетакул («Дядечко Бунмі, який пам’ятає свої минулі життя», «Тропічна хвороба»)
У ролях: Тільда Свінтон («Готель “Гранд Будапешт”», «Виживуть тільки коханці», «Суспірія»), Жанна Балібар («Барбара»), Даніель Хіменес Качо

Жінка з Шотландії навідує свою хвору сестру в Боготі. Знаходячись там, вона знайомиться з археологом і молодим музикантом. Ночами жінка починає чути дивні звуки й намагається з’ясувати їхнє походження.

вся інформація про фільм

Снігу більше не буде

Sniegu juz nigdy nie bedzie
З 04 Листопада 2021
Країна: Польща, Німеччина, 2020
Хронометраж: 113 хв.
Жанр: комедія
Режисер: Малгожата Шумовська («Обличчя»), Міхал Енглерт
У ролях: Алек Утгофф («Дивні дива»)

Женя був у Чорнобилі в момент аварії, і, можливо, саме це стало причиною його особливих здібностей. Емігрувавши з України, він працює масажистом у невеликому польському містечку. Хлопець лікує не лише тіло, але й душу. Заможні клієнти довіряють йому свої тривоги, переживання й таємниці. Так Женя перетворився на гуру: одинокі й нещасні, попри своє багатство, люди квапляться на масаж, щоб почути, як жити далі.

вся інформація про фільм

Людина, яка продала свою шкіру

The Man Who Sold His Skin
З 14 Жовтня 2021
Країна: Туніс, Франція, Німеччина, Бельгія, Швеція, Туреччина, 2020
Хронометраж: 104 хв.
Жанр: драма
Режисер: Каутер Бен Ганія
У ролях: Ях'я Магайні, Моніка Белуччі («Незворотність», «007: Спектр», «Дракула»).

Сем Алі, молодий, чутливий та імпульсивний сирієць, виїхав зі своєї країни до Лівану, аби уникнути війни. Щоб мати можливість подорожувати Європою і жити зі своєю коханою, він погоджується на татуювання на своїй спині від одного з найпопулярніших сучасних художників. Перетворивши власне тіло на престижний витвір мистецтва, Сем розуміє, що його рішення насправді зовсім не означає свободи.

вся інформація про фільм