This version of the page http://snu.edu.ua/ (46.250.119.151) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-17. The original page over time could change.
СНУ ім. В. Даля CНУ ім. В. Даля
Cхідноукраїнський національний
університет імені Володимира Даля

 

 

Представники СНУ ім. В. Даля обговорили варіанти роздільного збирання твердих побутових відходів
17.11.2021

Студенти та викладачі кафедри хімічної інженерії та екології Факультету інженерії СНУ ім. В. Даля, а також команда Студентської ради СНУ ім. В. Даля долучились до вебінару «Zero Waste: аналіз морфології ТПВ», який проводився виконавчою директоркою ГО «Zero Waste Lviv» Іриною Мироновою за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 

Представники СНУ ім. В. Даля взяли участь у Шостому Міжнародному Конгресі USERN

У Стамбулі (Туреччина)  відбувся 6th International USERN Congress and Prize Awarding Festival, у якому взяли участь та виступили з доповідями викладачі кафедри філософії, культурології та інформаційної діяльності СНУ ім. В. Даля професорка Ольга Смоліна, доцентка Наталія Шелковая та аспірантка Освітньої програми «Культурологія» Юлія Хлистун. 

 

Студентка СНУ ім. В. Даля стала призеркою Чемпіонату світу з класичного жиму

Нещодавно збірна команда України взяла участь у Чемпіонаті світу з класичного жиму, що проходив у столиці Литви, місті Вільнюс. 

 

Волонтерську програму у СНУ ім. В. Даля підтримано!

Ініціативу з організації волонтерського простору «Волонтер ЛАБ» у СНУ ім. В. Даля було відібрано експертною комісією ПРООН, та зовсім скоро будуть закуповуватися ресурси для її реалізації. 

 

Представниця СНУ ім. В. Даля – спікерка Круглого столу «Від SMART-спеціалізації до сталого розвитку»
16.11.2021

Керівниця Ресурсного центру зі сталого розвитку СНУ ім. В. Даля Інна Семененко взяла участь у Круглому столі «Від SMART-спеціалізації до сталого розвитку», який  був організований Центром досліджень та консультацій та Інститутом громадських стратегій. У його рамках обговорювались питання щодо сталого розвитку бізнесу й сталого розвитку громад.

 

Профорієнтація для майбутніх абітурієнтів онлайн

Центром розвитку кар’єри та підтримки підприємства СНУ ім. В. Даля (у особі керівниці Олени Федорової та фахівчині Валерії Братішко) та відділом профорієнтації студентів університету (у особі керівниці Тетяни Лук’янюк) було проведено спільний профорієнтаційний захід «Твій шлях до успіху починається тут!» для учнів Євсузького ліцею Біловодської селищної ради Луганської області та Біловодського ліцею «Лідер».

 

 

БІЛЬШЕ ПОДІЙ


 
Анонси заходів
  • Запрошуємо до участі у онлайн вебінар «Цифрова демократія та відкрите урядування: особливості тематики та досвід отримання індивідуального гранту»
  • V Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Розвиток будівництва та житлово-комунального господарства в сучасних умовах»
  • ХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «МАЙБУТНІЙ НАУКОВЕЦЬ – 2021»

 

  • Вступ без ЗНО
    через ОЦ «Донбас/Крим-Україна»
  • Міжнародна
    діяльність
  • Іноземним
    громадянам
Офіційно
  • 14.09.2021
    Щодо встановлення плати за проживання у гуртожитках
  • 25.08.2021
    Конкурс на заміщення вакантної посади директора відокремленого структурного підрозділу «Сєвєродонецький політехнічний фаховий коледж СНУ ім. В. Даля»
  • 13.08.2021
    Інформація для вступників

Корисні посилання

Мапа Google

 

Інформація
Приєднуйтесь:
Приймальна комісія
Cхідноукраїнський національний університет імені Володимира Даля

Copyright © 2021