This version of the page http://www.knauf.ua/about/novosti/1873 (212.90.165.140) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-13. The original page over time could change.
Готелі з системами КНАУФ - розкіш, затишок, безпечність
Готелі з системами КНАУФ - розкіш, затишок, безпечність

Готелі з системами КНАУФ - розкіш, затишок, безпечність!

На запрошення компанії КНАУФ, 18 вересня 2012 року в конференц-залі Гранд готелю Fairmont (Київ) пройшла прес-презентація компанії КНАУФ в Україні, присвячена інноваційним технологіям і матеріалам, що застосовуються в будівництві об'єктів готельного бізнесу.

З доповідями виступили Леонід Лось, директор зі зв'язків з громадськістю Групи «КНАУФ СНД» і Геннадій Нестеренко, директор департаменту системних рішень компанії КНАУФ в Україні. Спікери розповіли про етапи розвитку та досягнення компаній в країнах СНД - Україні, Росії, Грузії, Казахстані, а також Монголії. У презентаціях були продемонстровані об'єкти готельного і ресторанного бізнесу, збудовані за останні роки на пострадянському просторі. При цьому Леонід Лось відзначив особливу активність України в застосуванні продуктів КНАУФ. 

Сьогодні Група «КНАУФ СНД» - найбільший виробник високоякісних будівельно-оздоблювальних матеріалів. Серед них плити КНАУФ на основі гіпсу, що мають звукопоглинальні, акустичні, вогнезахисні властивості, а саме - «КНАУФ-Акустика», «КНАУФ-Файерборд», міцна водостійка цементна плита «Аквапанель» для обробки фасадів і вологих приміщень, а також наливні зносостійкі підлоги і ін. У 2012 р асортиментний портфель КНАУФ поповнився плитами «Сейфборд», що є унікальним рішенням проблеми захисту від рентгенівського випромінювання. 

Примітно, що всі матеріали КНАУФ поставляються як комплектні системи, що дозволяє втілювати сміливі архітектурні задумки, і навіть фантазії. Наочним прикладом системності застосування і ефективності технологій КНАУФ стала оглядова екскурсія та ознайомлення з чудовими інтер'єрами готелю Fairmont, укомплектованих на основі матеріалів і систем КНАУФ.

За матеріалами журналіста Ганни Мачинської