This version of the page http://www.nibulon.com/data/sudnobuduvannya.html (91.200.60.83) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-08. The original page over time could change.
Суднобудівно-судноремонтний завод

Новини компанії

«НІБУЛОН» зібрав рекордний врожай соняшнику

Читати далі
  • 457

«Я дуже вдячний, що Швеція є частиною вашого успіху»: Посол Швеції відвідав «НІБУЛОН»

Читати далі
  • 398

«НІБУЛОН» завершив п’ятий ювілейний сезон водних пасажирських перевезень 2021

Читати далі
  • 367

Суднобудівно-судноремонтний завод

ТОВ «Суднобудівно-судноремонтний завод «НІБУЛОН» розташований у закритій акваторії річки Південний Буг біля перевантажувального термінала ТОВ СП «НІБУЛОН» у районі 1-го коліна підхідного каналу акваторії порту «Миколаїв».

Підприємство спеціалізується на повнокомплектному будівництві суден і плавспоруд до 140 метрів (виконання всіх видів робіт власними силами – від порізки металопрокату до виготовлення меблів, ізолювальних і фарбувальних робіт, пусконалагодження електрообладнання і обладнання автоматизації, трубопровідних, корпусних, механо-слюсарних робіт і технологічного супроводу), судноремонті та виконує проєктно-конструкторські роботи.

Усі роботи, що виконуються на суднобудівносудноремонтному заводі «НІБУЛОН», відповідають вимогам та здійснюються під наглядом Регістра судноплавства України. Практично кожного місяця із заводського сліпу на воду спускається нове судно. Зокрема у 2020/21 МР ССЗ «НІБУЛОН» спущено на воду 5 суден. Сьогодні флот компанії налічує 82 одиниці.

Пропонуємо вашій увазі відеоролик про суднобудівний завод «НІБУЛОН». Приємного перегляду!

Контактна інформація:

Адреса: Каботажний спуск, 2/1, Миколаїв, Україна

Секретар ТОВ «Суднобудівно-судноремонтний завод «НІБУЛОН»
E-mail: secretar-ssz@nibulon.com.ua
т./факс: (0512) 67 57 54

Прочитали: [19804]

Новини компанії

«НІБУЛОН» зібрав рекордний врожай соняшнику

Читати далі
  • 457

«Я дуже вдячний, що Швеція є частиною вашого успіху»: Посол Швеції відвідав «НІБУЛОН»

Читати далі
  • 398
  • Телефон

    +38 (0512) 37-23-44

    +38 (0512) 58-04-04

  • Email

    mail1@nibulon.com.ua

    mail3@nibulon.com.ua

  • Адреса

    вул. Велика Морська, 63, 54001, Миколаїв, Україна

  • Facebook

  • Linkedin

Усі права захищені © 2021 ТОВ СП «НІБУЛОН»

ТОВ СП «НІБУЛОН» володіє авторськими правами на матеріали (тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, скріншоти, скан-копії, відео, аудіо тощо), які розміщені на вебсторінках його вебсайту (nibulon.com), якщо не зазначено інше.
Під час використання матеріалів, розміщених на вебсторінках вебсайту ТОВ СП «НІБУЛОН» (nibulon.com), обов`язковим є зазначення прямого відкритого для пошукових систем гіперпосилання безпосередньо на nibulon.com. Посилання має бути розміщене незалежно від повного чи часткового використання матеріалів.