Урочисте засідання Вченої ради

13.10.2020 

Другою частиною святкування 100-річчя СНУ ім. В. Даля того ж дня, 25 вересня, стало урочисте засідання Вченої ради університету. Захід відкрив урочистий вхід до лекційної аудиторії вчених-далівців на чолі з головою Вченої ради, ректоркою університету Ольгою Поркуян у чудових мантіях, які були пошиті спеціально до славетного ювілею.

Докладніше…

 

Надрукована і100рія

9.10.2020 

Напередодні урочистого святкування 100-річчя СНУ ім. В. Даля були надруковані перші екземпляри книги, присвяченої знаменному ювілею.

Докладніше…

 

У СНУ ім. В. Даля заснували археологічний музей «Відкрита і100рія»

6.10.2020 

Відкриття археологічного музею СНУ ім. В. Даля відбулося в рамках святкування 100-річчя університету. Завдяки створенню музею археологічна спадщина українського народу та зокрема нашого краю буде збережена і доступна для нащадків, – підкреслила у своєму вітальному слові ректорка університету Ольга Поркуян. Вона запросила всіх, хто цікавиться історією, відвідати новий музей та особисто побачити унікальні знахідки.

Докладніше…

 

До святкування ювілею університету долучилася Укрпошта

30.09.2020 

З нагоди 100-річчя від дня заснування СНУ ім. В. Даля Укрпошта виготовила «Власну марку» з зображенням логотипу університету та художній немаркований конверт серії «Студент», присвячений навчальним закладам. Також було проведено урочисту церемонію спецпогашення святкової марки.

Докладніше…

 

Святкування 100-річчя університету. Частина перша

29.09.2020 

У зв’язку з протиепідемічними заходами урочистості з нагоди 100-річного ювілею Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля в день святкування колектив університету довелося розділити на три частини. Спочатку далівців вітали у Луганській обласній державній адміністрації.

Докладніше…

 

УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ВОЛОДИМИРА ДАЛЯ – 100 РОКІВ (КВІНТЕСЕНЦІЯ ВІКОВОГО ШЛЯХУ)

27.09.2020  Докладніше…

 

Філологи-перекладачі провели традиційний мовний конкурс

10.06.2020 

У Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля підбили підсумки XIV Всеукраїнського студентського конкурсу перекладу «Художнє слово в світовій культурі», який організувала і провела кафедра германо-романської філології та перекладу Навчально-наукового інституту міжнародних відносин.

Докладніше…

 

Конференція в режимі онлайн

28.04.2020 

XХІІІ міжнародна науково-технічна конференція „Технологія-2020”, присвячена 100-річчу СНУ ім. В. Даля, вперше відбулась онлайн за допомогою програми Skype.

Докладніше…

 

Вітання ректора зі 100-річчям університету

25.03.2020 

Докладніше…

 

Колективна монографія з-під пера викладачів СНУ ім. В. Даля

25.03.2020 

Наукова скарбничка кафедри української філології та журналістики СНУ ім. В. Даля поповнилася колективною монографію «Актуальні тенденції розвитку сучасних мов», яка висвітлює лексико-стилістичні аспекти сучасних текстів різних дискурсів – наукового, публіцистичного, художнього. 

Докладніше…