This version of the page http://uanime.org.ua/article/pretear.html (111.90.157.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-03. The original page over time could change.
Легенда про нову білосніжку Прітіа – Статті – Аніме та манґа українською
Головна Новини Аніме Манґа Статті Кузня Шрифти Форум Лінки

Авторизація



Реєстрація
 
Популярне

Наруто

Наруто: Ураганні хроніки

5 сантиметрів за секунду

Щоденник про майбутнє

Blame!

Ван Піс

Бліч

Дюрарара!!

Твоя квітнева брехня

xxxГолік

 

Легенда про нову білосніжку Прітіа – огляд аніме

Японська назва аніме: Shin Shirayukihime Densetsu Pretear
Англійська назва аніме: New Snow White's Legend Pretear
Формат аніме: TV 13
Студія: Pioneer LDC
Жанр: пригоди, драма, фантастика, магія, романтика, шьооджьо, супер-сила

Ліф – життєдайна сила, що наповнює усе живе. Оберігати її від зла – ось покликання семи Лицарів Ліф. Але сила одного лицаря набагато менша за силу його ж, але у поєднанні з Прітіа. Саме тому, коли настають важкі часи, вони будуть шукати Прітіа – і вони знайдуть її.

Цього разу Прітіа судилося стати… звичайній школярці? Хіба що на тлі неземних Лицарів Ліф з іншого світу, Хімено можна назвати звичайною - і лише до того моменту, як вона з ними зв’яжеться. Як кажуть, з ким поведешся… А так – дочка маловідомого письменника, що одружився зі своєю багатою шанувальницею, до того ж з високим положенням у суспільстві. І уявіть собі – виключно через палке взаємне кохання. Також Хімено має найзвичайнісінькі звички: голіруч трощити безневинні листи черепиці (насправді, й інші предмети, що трапляться під рукою Хімено у поганому гуморі, також), крастися кущами у глибокому переконанні, що це скоротить її шлях до школи, та вести задушевні бесіди з кімнатними рослинами. Ну, так… звичайна школярка – хто б сумнівався… Данина традиції, врешті-решт.

Тож на новоявлену Прітіа в особі Хімено чекає насичена програма: багато нового взнати як про саму себе, так і про оточуючих її, віднайти, що саме сталося з її попередницею, і хто така ця злостива Сайхі, що так прагне знищити світ. Але можете особливо не хвилюватися – не дивлячись на не надто справну Прітіа, світ обов’язково буде врятований… навіть якщо Токіо для цього має обернутися на руїни. Теж, розумієте, традиція ^_^

Післямова.Чомусь (хоча насправді я маю дуже стійкі підозри, чому саме), прочитавши цей невеличкий огляд, багато хто (може і ви?) подумав, що аніме мені не сподобалося. Насправді це зовсім не так. Аніме сповнене доброти, легкого гумору і романтики, трохи драми. Просто не варто тут очікувати занадто багато. Це далеко не шедевр – але дивитися його виключно приємно, на одному диханні, жодного разу не знаходячи бажання відкласти наступну серію на потім. Як на мене, це вже немало, і я оцінюю це аніме дуже добре.

Опубліковано: 17.11.2005
Автор: Mirra

    Нове
Манґа
Ванпанчмен
част. 11
 
Манґа
Ґанц: G
том 3, ч. 15-17
 
Манґа
Я продав своє життя за десять тисяч єн на рік
повна
 
Манґа
Доктор Камінь
том 2, ч. 10-14
 
Манґа
Ласкаво просимо до NHK!
повна
 
Манґа
Смик майстер Куросава
повна
 
Манґа
Лінія диявола
том 2, част. 7
 
Манґа
Бродячі пси літератури
том 1, част. 3
 
Манґа
ID: Вторгнення. #Без гальма
том 2, част. 5
 
Манґа
Атака титанів доджінші
 
 
2005-2021 © Mirra
Використання матеріалів з даного сайту можливе лише за умови обов'язкового погодження з усіма їхніми авторами та співавторами або з адміністрацією сайту, якщо інші автори або їхня контактна інформація не зазначені.