Відгуки про «Поїхали з нами»

Елена
31 жовтня 2021, офіс: м. Київ, вул. Микільсько-Слобідська, 2-Б
Ірина Тищенко дуже уважна , порадила гарний готель. В нас були проблеми з вантажем , була постійно на зв’язку !
Відповісти
Роман
31 жовтня 2021, офіс: ФОП Міхєєва Людмила Іванівна
Дуже вдячний за сумлінну роботу Людмилі! Розпитала про всі нюанси, які можливо перед поїздкою і виконала усі прохання по підбору туру. Літали ми до сонячних канарських островів. Це була наша перша поїздка за кордон але Людмила нас підготувала до усього, видала усі потрібні документи і пояснила , як сісти у літак ) На місці нас зустріли представники і провели за руку до готелю. Прилетіли назад з массою позитиву та вражень! Дякую за роботу.
Відповісти
Юлія
31 жовтня 2021, офіс: м. Полтава, п-кт Першотравневий, 8/1
Дякую тур.агенції ,,Поехали с нами"за прекрасні емоції і крутий відпочинок в Єгипті.Особлива вдячність Ірі Лаврик,профі у своїй справі, за вміння зрозуміти усі бажання і підбір вдалого отелю за нашими вимогами.Летіли додому з незабутніми враженнями! Іра,дякую,за новими подорожами тільки до вас!
Відповісти
Ольга
29 жовтня 2021, офіс: м. Львів, вул. С. Бандери, 22
Доброго дня. В цьому році користувалися послугами компанії вперше. Дуже довго вибирали місце свого відпочинку, багато разів міняли думку. Надзвичай вдячні менеджеру компанії ГУТНИК НАТАЛІ за її професіоналізм, витримку, виваженість і доброту. Впевнена, що наша сім'я вже знайшла свою компанію і свого менеджера.
Відповісти
Юрій
28 жовтня 2021, офіс: м. Львів, вул. Котлярська, 11 (готель "Львів")
Знову і знову дякуємо Оксані за наш відпочинок, за підібраний тур, повну консультацію та постійний супровід. Рекомендуємо!
Відповісти
Алла
28 жовтня 2021, офіс: ФОП Клічук Яна Олегівна
Дякую за організацію відпочинку. Все на найвищому рівні. Готель вибирали ми самі, тому про готель буде інший відгук на іншому сайті. Наталія мене відмовляла від цього готелю, але я її не послухала. Наступна наша поїздка буде тільки з вами. Дякую, дівчата.
Відповісти
Влад
28 жовтня 2021, офіс: м. Київ, вул. Шулявська, 5 оф.1
Хочу щиро подякувати Людмилі за підібраний тур! Наша відпустка пройшла незабутньо! Наступного разу обовязково звернемося ще раз!
Відповісти
Андріана
27 жовтня 2021, офіс: м. Львів, вул. С. Бандери, 22
Щиро вдячні менеджеру Наталії (офіс по вул.С.Бандери) за професійний підхід до кожного клієнта.Врахувала всі побажання,і підібрала чудовий тур.Вдруге задоволені відпочинком на всі 100%.Будемо звертатись в подальшому.Рекомендую😘
Відповісти
Евгенія
27 жовтня 2021, офіс: м. Київ, вул. Волоська 29 оф.1
Хочу висловити велику подяку менеджеру турфирми ,,Поїхали з нами,, Світлані Конопольській за якійсно і комфортно організований мій перший відпочинок за кордоном. Так як Світлана проявила себе не лише як професіонал своєї справи, а й ще як відповідальна та уважна людина, яка віднеслася з розумінням до моєї ситуації, та надавала всю необхідну інформацію. Світлана підібрала мені тур з огляду на мої можливості та побажання в найкоротші строки ( що юуло дуже важливо). Під час оформлення туру була постійно на звязку , навіть пізно ввечері, якщо було потрібна терміново її допомога. Консультувала з усіх питань, розповвдала про нюанси, що можуть виникнути в ході подорожі. Запропонований отель був перевірений, все відповідало фото. Велике спасибі Світлані Конопольській за чудово організований відпочинок 2021! Та сподіваюсь на плідне та прекрасне продовження співпраці в моїх подорожах та поїздках! Рекомендуватиму своїм рідним та друзям.
Відповісти
Ліля
27 жовтня 2021, офіс: м. Львів, вул Шевченка 21
Надзвичайно задоволені, що обрали «Поїхали з нами» на вул. Шевченка 21, для організації відпочинку. Особливо дякуємо п. Тетяні, яка врахувала всі наші побажання, допомогла і все доступно розказала. Ми обрали Домінікану готель Vista sol punta cana. Готель сімейного типу з гарною територією, чудовим харчуванням. Відпочинком дуже задоволені , для організації наступних подорожей будемо звертатись тільки сюди😊😄👍🏻👍🏻👍🏻
Відповісти
Оксана Гловацька
26 жовтня 2021, офіс: м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 35
Дякуємо турагентству "Поїхали з нами" та кваліфікованому менеджеру Марті, яка допомогла підібрати чудовий готель Dreams Beach Resort - Sharm El Sheikh. Гарний пляж, красива територія, багато різних насадде фантастичне море
Відповісти
Валентин и Татьяна Ш.
26 жовтня 2021, офіс: м. Київ, бул. Перова, 44
Рекомендую! Тур в Турцію шукав і вибирав сам, а в офіс звертався щоб швидко і зручно оформити. Результатом задоволений: розповіли про можливі нюанси щодо туру, оформили тур, розповіли про нововведення для туристів в Турції, оформили і прислали турецькі хес-коди, зареєстрували на рейс, супроводжували дистанційно через месенджер поки ми були там. Відпрацювали на всі 100! Окреме дякую пані Оксані!
Відповісти
Оксана
26 жовтня 2021, офіс: м. Полтава, п-кт Першотравневий, 8/1
Доброго дня! Вперше купували тур в Єгипет і тому довго вибирали готелі (Coral Beach Resort Tiran), але перш за все дякую туроператору Тані, яка підібрала і порадила цю поїздку, відповідала на всі наші дзвінки. Все пройшло на високому рівні, будемо звертатися ще обов‘язково…
Відповісти
Вікторія
25 жовтня 2021, офіс: м. Київ, вул. Павлівська, 13/48
Дякую за організацію відпочинку, все пройшло на рівні😊будемо звертатися ще обов‘язково🌴
Відповісти
Євгеній
24 жовтня 2021, офіс: м. Київ, вул. Підвисоцького, 12
Нещодавно купував тур в Дубай, відпочинок був чудовим Менеджер Марія Кара детально розповіла усе що необхідно знати для поїздки і відповіла на усі питання, які мене цікавили Обслуговування дуже сподобалось, рекомендую :)
Відповісти
Додати відгук