Робота з електронною валютою

Клієнти ПриватБанку можуть оплачувати товари та послуги в Інтернеті з рахунку в системі PayPal за допомогою банківської картки

PayPal

PayPal – найбільша електронна платіжна система, яку використовує для розрахунків 164 мільйони клієнтів у всьому світі. В Україні PayPal є популярним інструментом для оплати покупок у зарубіжних інтернет-магазинах. Ви можете підключити до платіжної системи PayPal одну або декілька банківських карток ПриватБанку для оплати своїх покупок в Інтернеті.

Відкрийте Вашу картку для оплати в Інтернеті

  1. Зайдіть у Приват24 та перейдіть у розділ «Мої рахунки», виберіть потрібну картку.
  2. У меню «Керування карткою» виберіть «Включити можливість оплати в Інтернеті».
  3. У полі «Новий ліміт» зазначте бажаний розмір інтернет-ліміту у валюті картки, а також виберіть період дії нового ліміту в полі "Період дії".

Якщо у Вас ще немає акаунта в PayPal

  1. Зайдіть на сайт www.PayPal.com і натисніть "Sign up" у правому верхньому куті.
  2. Виберіть "Ukraine" у полі "Your country", а також введіть свій e-mail і пароль входу.
  3. Заповніть поля форми: ім’я, прізвище (латинськими символами), дата народження, адреса, громадянство, номер телефону, а також ознайомтеся з умовами угоди з користувачами й політикою конфіденційності.
  4. Введіть номер, строк дії та CVV-код картки, за допомогою якої ви збираєтеся оплачувати покупки, та натисніть "Add Card" (додати картку), попередньо встановивши на неї через Приват24 ліміт для оплати в Інтернеті. Для перевірки платоспроможності за вашою карткою автоматично буде заблоковано 1 USD, який буде повернено на картку протягом декількох хвилин.
  5. Натисніть "Go to your account".
  6. Виберіть картку, що з’явилася в списку доступних карток.
  7. Для підтвердження картки натисніть "Confirm Credit Card". Автоматично буде списано суму 1.95 USD для підтвердження платоспроможності картки. Під час списання цієї суми генерується спеціальний 4-значний код, який можна побачити у виписці.
  8. Введіть цей код і натисніть "Confirm" (підтвердити).
  9. Готово! Вашу картку підтверджено, і ви можете здійснювати купівлі (списану суму буде повернено протягом декількох днів).

Якщо у Вас уже є акаунт у PayPal

  1. Перейдіть на сайт www.PayPal.com і введіть логін та пароль для входу в систему.
  2. Натисніть «Add card» (додати картку).
  3. Введіть реквізити картки, за допомогою якої Ви збираєтеся оплачувати покупки: номер, строк дії та CVV-код картки (поле "CSC"). Натисніть «Зберегти», попередньо встановивши на неї через Приват24 ліміт для оплати в Інтернеті. Для перевірки платоспроможності за вашою карткою автоматично буде заблоковано 1 USD, який буде повернено на картку протягом декількох хвилин.
  4. Виберіть картку, що з’явилася в списку доступних карток.
  5. Для підтвердження картки натисніть "Confirm Credit Card". Автоматично буде списано суму 1,95 USD для підтвердження платоспроможності картки. Під час списання цієї суми генерується спеціальний 4-значний код, який можна побачити у виписці.
  6. Введіть цей код і натисніть "Confirm" (підтвердити).
  7. Готово! Вашу картку підтверджено, і ви можете здійснювати купівлі (списану суму буде повернено протягом декількох днів).