This version of the page http://www.uapp.org/seminars.htm (193.106.248.123) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-26. The original page over time could change.
Семінари, тренінги / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Семінари, тренінги

  • 23 жовтня 2021Фахова розмова з Мирославою Барчук «Ток-шоу: для кого і для чого?»

    28 жовтня 2021 року об 11:00 год онлайн відбудеться фахова розмова «Ток-шоу: для кого і для чого?» від Комісії з журналістської етики у партнерстві з ГО «Жінки в медіа».


    Докладнiше
  • 23 жовтня 2021УАМБ допомагає: Як написати успішну грантову заявку та отримати фінансову підтримку для реалізації власної ідеї?

    29 жовтня о 10:00 УАМБ запрошує на вебінар, присвячений темі «Як написати успішну грантову заявку та отримати фінансову підтримку для реалізації власної ідеї?».

     

     


    Докладнiше
  • 23 жовтня 2021"Онлай-зустріч з селищним головою Чемеровецької ТГ . Досвід комунікації в громаді" УАМБ запрошує представників медіа та громад на дискусію

    11 листопада об 10:00 УАМБ організовує онлайн дискусію між представниками громад та редакторами місцевих медіа для обговорення та аналізу ефективних практик співпраці в сучасних умовах. Тема дискусії - «Ефективні комунікації в громаді. Досвід Чемерівців Хмельницької області»


    Докладнiше
  • 21 жовтня 2021«Державна фінансова підтримка місцевих друкованих медіа: стандарти Ради Європи та європейські практики»

    26 жовтня 2021 р. з 12:00 до 13:30, відбудеться обговорення на тему державної підтримки місцевих друкованих медіа, а також презентація звіту експерта Ради Європи Маріуса Драгоміра «Державна фінансова підтримка місцевих друкованих медіа: стандарти Ради Європи та європейські практики». Захід пройде в онлайн-форматі за підтримки Спільного проєкту Європейського Союзу та Ради Європи «ЄС та Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні» та у співпраці з Державним комітетом з питань телебачення і радіомовлення України.

     

    Докладнiше
  • 29 вересня 2021До 21 жовтня – відбір до Школи стратегічних комунікацій та антифейку

    Фундація Суспільність за сприяння інтернет-видання «Детектор медіа», «Інтерньюз-Україна» та Незалежної медійної ради запрошує журналістів з усіх регіонів країни взяти участь у Школі стратегічних комунікацій та антифейку, яка відбудеться 30 жовтня 2021 року у Києві.


    Докладнiше
  • 29 вересня 2021Набір на дводенний інтенсив у Одесі “Журналістика даних: як це працює”

    Громадська організація “Інститут розвитку регіональної преси” і компанія “YouControl” проведуть спільний дводенний інтенсив для журналістів і запрошують одеситів та мешканців Одеської області взяти в ньому участь!  

     

    Докладнiше
  • 9 липня 2021ІМІ оголошує набір на тренінг з безпеки на полігоні в Одесі

    Інститут масової інформації проведе триденний тренінг з безпеки для журналістів та фрілансерів, що висвітлюють події в зонах бойових дій. Навчання проходитимуть у конференц-залі та на полігоні, де учасники та відпрацюють засвоєні навички та пройдуть стрес-тести.


    Докладнiше
  • 9 липня 202119-30 липня та 9-20 серпня – Школа документалістики та медіа

    Навчальна сесія відбудеться в Києві і триватиме 10 учбових днів.


    Докладнiше
  • 9 липня 2021Тренінг з питань гендерної рівності 17-18 липня в Олександрії Кіровоградської області

    У вихідні, 17-18 липня, в Олександрії Кіровоградської області відбудеться тренінг з питань гендерної рівності.


    Докладнiше
  • 9 липня 2021Програма стажування «Хаб медіа мобільності» (Київ)

    Фундація Суспільність спільно з ГО “Інтерньюз-Україна” та за сприяння інтернет-видання “Детектор медіа” запрошує студентів випускних курсів бакалаврату та магістратури шкіл журналістики з усіх регіонів країни взяти участь у 15-денному стажуванні в Києві в редакціях провідних медіа.


    Докладнiше
  • 9 липня 2021Оплачуване стажування регіональних медійників

    Journalism Exchange Program (JEP) — це можливість отримати досвід роботи у професійній редакції іншого регіону, попрацювати з новою аудиторією і форматами, побачити, як працюють інші команди. Для найбільш вмотивованих це також про нетворкінг з командою нового медіа, який допоможе отримати роботу чи домовитися про фріланс


    Докладнiше
  • 5 березня 2021Авторський тренінг «Digital-trainer: антитіла до інфодемії» — готовий зустріти нових учасників 9-11 березня

    Під чуйним та професійним керівництвом Тетяни Іванової та Світлани Ізбаш ви перенесетеся на  планету Digital, де немає місця фейкам, пропаганді та медійним маніпуляціям! А є правдивий всесвіт інформації, медіаграмотність цілий рік, і критичне мислення з новинним аналізом! 


    Докладнiше