Онлайн чат
+38 (098) 277-48-48 +38 (093) 277-48-48
Якісна побутова та аудіо-, відеотехніка від виробника!

Гарантія та сервіс

Ми забезпечуємо гарантією виробника всі продукти, представлені в асортименті техніки ТМ DEX, строком до 2-х років (залежно від категорії техніки). За умови, що Вам потрібно скористатися гарантією або сервісною підтримкою, зв'яжіться з нами.

Докладну інформацію щодо гарантійного та сервісного обслуговування можна дізнатися наступними способами:

  • Написати нам у чат
  • Надіслати нам електронного листа
  • Зателефонувати +38 (068) 277-00-55

Прохання в тексті запиту обов'язково надати необхідну інформацію:

  • Ім'я
  • Місто
  • Вашу адресу електронної пошти
  • Найменування техніки, модель техніки, дату продажу (число / місяць / рік)
  • Текст повідомлення

Після відправки повідомлення, відповідь Вам нададуть одразу, як тільки Ваш запит буде оброблений фахівцями!


Основні умови гарантійних зобов’язань

Гарантія діє від дати продажу техніки споживачеві, з правом обміну на аналогічний виріб, у разі його несправності з вини заводу-виробника (за умови експлуатації виробу без порушень правил експлуатації, без механічних пошкоджень і слідів відкриття корпусу та некваліфікованого ремонту). На аксесуари та комплектуючі гарантійні зобов’язання не розповсюджуються.

Обмінна техніка: у разі несправності з вини заводу-виробника, упродовж гарантійного терміну, проводиться обмін техніки на аналогічний виріб у магазині за місцем оформлення купівлі товару. Підставою для обміну виробу є правильно оформлений гарантійний талон ТМ DEX, під час продажу, де обов'язково повинні бути вказані модель, серійний номер виробу, дата продажу виробу, назва / штамп торговельної організації, а також документ, що підтверджує факт купівлі виробу (касовий, товарний чек тощо). Виріб повинен бути в повній комплектації виробника, без механічних пошкоджень і слідів відкриття. Модель і серійний номер техніки у гарантійному талоні повинні відповідати вказаним на інформаційній етикетці виробу.

Детальні умови та терміни дії гарантії зазначені в гарантійному талоні ТМ DEX, що додається в комплектації виробу.

Увага! Щоб уникнути непорозумінь, переконливо просимо Вас перевірити правильність заповнення гарантійного талона, відсутність видимих пошкоджень на товарі та повний комплект поставки під час оформлення купівлі, а також ознайомитися з умовами гарантійних зобов’язань і уважно вивчити Інструкцію користувача до початку експлуатації виробу.

Терміни дії гарантії


Телевізори
 

12 місяців

LCD-планшети для малювання
 

12 місяців

Дрібна побутова техніка
 

24 місяці

Електричні печі, сушарки
 

24 місяці

Мультиварки, скороварки
 

24 місяці

Портативні холодильники-морозильники
12 місяців