Прийнято Закон “Про енергетичну ефективність”

Закон передбачає встановлення правових, економічних та організаційних засад діяльності у сфері забезпечення енергетичної ефективності, забезпечення здійснення енергоефективних заходів, які проводитимуться під час виробництва, транспортування, передачі, розподілу, постачання та споживання енергії.

Читати далі

Вебінари для технічних фахівців з монтажу та проектування

Відкрито реєстрацію на безкоштовні вебінари з правильного виконання термомодернізаційних заходів за програмою «Енергодім» 🏢

Читати далі

Презентація «Тренінгового посібника для підготовки енергоаудиторів багатоквартирних житлових будівель»

До уваги енергоаудиторів будівель, що мають намір співпрацювати з Фондом енергоефективності України, а також тренінгових центрів, що здійснюють підготовку енергоаудиторів будівель!

28 вересня 2021 року відбудеться онлайн презентація «ТРЕНІНГОВОГО ПОСІБНИКА ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ЕНЕРГОАУДИТОРІВ БАГАТОКВАРТИРНИХ ЖИТЛОВИХ БУДІВЕЛЬ У КОНТЕКСТІ ФОНДУ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ УКРАЇНИ».

Читати далі

Альбом технічних рішень «Реконструкція однотрубних систем опалення»

Система опалення будівлі є однією з основних інженерних систем, що забезпечує комфорт в приміщеннях в холодну пору року. В переважній більшості будівель в Україні (як житлових багатоквартирних, так і громадських) система опалення потребує реконструкції. Правильна реконструкція дозволяє не лише істотно знизити споживання енергії, а й уможливлює управління опаленням: як на рівні всієї будівлі, так і на рівні окремих приміщень, забезпечуючи індивідуальні параметри мікроклімату.
Читати далі

XIV Міжнародна спеціалізована виставка ECOENERGY EXPO – 2021

Зростання запиту українського суспільства на покращення екології, пріоритети державної енергетичної та кліматичної політики, ефективні механізми українського законодавства, надали широкі можливості для інвестицій великим національним та міжнародним інвесторам, малому та середньому бізнесу, приватним домогосподарствам.

Читати далі

Тренінг «Особливості реалізації проєктів із термомодернізації за програмою «Енергодім» Фонду енергоефективності» у Львові

Експерти Асоціації енергоаудиторів Сергій Наскальний та Вячеслав Гусєв провели тренінг «Особливості реалізації проєктів із термомодернізації за програмою «Енергодім» Фонду енергоефективності, за підтримки німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

Читати далі

Тренінг «Особливості реалізації проєктів із термомодернізації за програмою «Енергодім» Фонду енергоефективності»

Експерти Асоціації енергоаудиторів Вадим Литвин та Катерина Шишка провели тренінг «Особливості реалізації проєктів із термомодернізації за програмою «Енергодім» Фонду енергоефективності, за підтримки німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

Читати далі

Про проведення електронних консультацій з громадськістю проекту наказу Мінрегіону «Про внесення змін до Порядку здійснення незалежного моніторингу енергетичних сертифікатів»

  1. Найменування органу виконавчої влади, який проводить електронні консультації з громадськістю

Міністерство розвитку громад та територій України

Читати далі