This version of the page http://www.yakaboo.ua/ua/ (104.21.4.169) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-17. The original page over time could change.
Yakaboo — Інтернет-магазин книг, подарунків і дитячих товарів. Купити книги та подарунки по найкращим в Україні цінами.

Yakaboo — найбільший книжковий онлайн-магазин в Україні. Наша організація в мережі інтернет є масштабною книжковою екосистемою, що працює з більшістю видавництв України. Ми любимо і поважаємо книги, і цінуємо наших читачів, надаючи їм найкращі новинки. Ми хочемо, щоб кожен твір знайшов свого власника. Здійснюємо доставку не тільки по Києву, але і в інші регіони України.

Який асортимент ми пропонуємо

Обрана нами книжкова спеціалізація виявилася дуже успішною, що дозволило Yakaboo розширюватися і вдосконалюватися, фокусуючи всю увагу на одному — друкованих, електронних та аудіокнигах. Асортимент книжкової продукції зростає і включає вже понад 300 000 найменувань. Читачі можуть замовити у нас на сайті новинки літератури не тільки на рідній українській мові, каталог представлений виданнями на понад 71 різних мовах.

Ми пропонуємо нашим замовникам:

Разом з нашими виданнями ви можете відправитися в кругосвітні подорожі, зрозуміти основи світобудови, зануритися в таємниці космосу і навіть знайти себе у сфері окультизму та езотерики. У нас є все — починаючи від технологічних довідників і закінчуючи коміксами і яскравими журналами. У нас є величезна база активних читачів, що складаються з більше ніж 3 млн замовників, яка постійно поповнюється новими клієнтами.

Ми успішно розвиваємо власне видавництво Yakaboo Publishing, яке працює в пріоритетному напрямку non-fiction. Це особливий жанр сучасної документалістики з побудовою головного сюжету на подях, що відбулися в реальності, але з рідкими включеннями художньої вигадки. Країнознавчі описи, біографії відомих і неординарних людей, історичні події та розслідування найгучніших злочинів у світі — подібні твори розраховані на широке читацьке коло.

Інша продукція магазину: настільні ігри, іграшки

Зараз складно уявити книжковий магазин, в тому числі і торгуючий в інтернеті, який займався б одними продажами друкованих видань. Світ удосконалюється, ростуть потреби людей. Ну а ми завжди йдемо в ногу з часом, пропонуючи нашим відвідувачам і інші товари за доступною ціною, які можуть зацікавити сучасну людину.

Крім книг, у нас ви можете купити з доставкою:

Ну а якщо у вас наближається якась урочистість, ми виділили окремий підрозділ подарунків, де можна вибрати будь-який презент будь-якої вартості. Причому навіть подарунок, придбаний у нас дешево, гарантовано має високу якість і безпеку. Ми поважаємо своїх клієнтів і пропонуємо їм тільки найкраще. У тому числі електронні та аудіокниги, які користуються популярністю поряд з класичною друкованою продукцією.

Переваги покупки в нашому магазині

Ми знаємо всі наші книги і знайомі вони нам не тільки по красивих обкладинках. Якщо вам важко у виборі новинки та ви не можете визначитися у величезному асортименті, наші консультанти прийдуть на допомогу. Всі продавці Yakaboo розділяють любов до друкованого слова і раді порадити саме ту книгу, яку ви шукаєте. Наш колл-центр працює на сайті 7 днів на тиждень з 8:00 до 21:00. Ми готові проконсультувати вас з усіх питань, включаючи і вартість видань.

Нам довіряють, і повага наших клієнтів підтверджується преміями. Наприклад, наша компанія стала переможцем в номінації «Кращий книжковий інтернет-магазин» в конкурсі найбільш вдалих проектів в інтернеті E-awards 2018. А завдяки розвиненій системі логістики, ми оперативно і дешево поставляємо продукцію як по Києву, так і в будь-який, навіть найвіддаленіший регіон України. Для жителів столиці доступне самовивезення.

Приходьте до нас! У нас є що дарувати, чим творити, що читати і де вибирати за найкращою ціною!

  • Акції
  • Про Yakaboo
  • Доставка
  • Оплата
  • Контакти
  • Блог
RU UA
Бажані
Усі хіти продажу
Усі хіти продажу
Всі новинки
Всі новинки
Весь розпродаж
Вгору