This version of the page http://3i.ua/pro-nas (157.90.11.37) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-10. The original page over time could change.
Про нас
0 800 50 95 95

Про нас

Мережа аптек «3І» вже чверть століття працює для покращення життя українців. Компанія починала з постачання діагностичного обладнання, а сьогодні бренд «3І» налічує понад 300 аптечних закладів у десяти областях України та власний магазин «Медтехніка».

Місія Компанії - забезпечення населення та закладів охорони здоров’я якісними лікарськими засобами і виробами медичного призначення за доступними цінами.

Гасло Компанії виражає чітку позицію стосовно якості своєї роботи:

     ЯкІсть ліків;

         ЯкІсть послуг;

              ЯкІсть здоров'я.

Наша Команда – це більше тисячі фахівців, які ставлять перед собою високі цілі та знаходять шляхи для їх досягнення. Провізори, фармацевти, консультанти, експерти з якості, логісти, водії, програмісти, оператори, адміністратори, працівники аптечного складу, менеджери і багато інших спеціалістів віддано працюють для забезпечення безперебійної роботи аптечних закладів. В Компанії створено окремий навчальний відділ для того, щоб наші працівники безперестанно вдосконалювали свої вміння і навички. А корпоративна культура «3І» робить нас сильною командою професіоналів, яким Ви можете довіряти.

Компанія  «3і» вже 25 років підтримує імідж надійного роботодавця. Залучаючи до роботи молодих спеціалістів, ми популяризуємо фармацевтичну освіту та підтримуємо розвиток фармації України в цілому. Тому наша Компанія є найкращим місцем роботи для талановитих людей, які прагнуть досягти найвищих результатів. 

Ми любимо своїх відвідувачів і ніколи не називаємо їх покупцями. Опікуючись, рекомендуючи та допомагаючи, підтримуємо в кожного силу духу та бажання бути здоровими і красивими. Тож, якщо на вулицях ваших міст і селищ ви бачите аптеку, що працює під брендом  «3І», будьте певні: за цим закладом стоїть праця величезної команди, яка вже понад 25 років турбується про ваше здоров’я.