This version of the page http://3i.ua/preparati-vid-gemoroyu (157.90.11.37) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-10. The original page over time could change.
Таблетки від геморою - купити засіб проти геморою за цінами виробника з доставкою по Україні, Львову на сайті аптеки 3i
0 800 50 95 95

Препарати від геморою

Препарати від геморою для місцевого застосування Препарати для лікування гострого геморою внутрішні

Коли відкритість візьме верх над соромом, полегшення прийде на зміну болю

Мало є проблем і захворювань в медицині, про яких так само незручно говорити, як про геморой, але ціна сорому може виявитися дуже високою. Адже він настільки поширений і настільки безцеремонно і нав'язливо вривається в життя людини, що перестати думати про нього неможливо. У тканині прямої кишки відбуваються деструктивні процеси, які впливають на тонус судин і циркуляцію крові. Вона накопичується і утворює гемороїдальні вузли. Від неприємних відчуттів під час сидіння до раптових кровотеч, від сильного болю до підвищеного ризику розвитку онкологічних пухлин - не існує відповідного часу для подібних проблем, але також не повинно існувати причин відкладати лікування, ігноруючи симптоми.

Вузли є у багатьох, але зовнішній ефект дає про себе знати, коли дія провокуючих чинників послідовно триває і посилюється. Що це за фактори? В першу чергу, запори, що виникають із-за недостатнього вживання рідини, рослинних продуктів. Спосіб життя - багатогодинне сидіння, відсутність фізичних вправ і слабкість м'язів тазового дна, тривале сидіння на унітазі - також можна віднести до причин деструктивних процесів кишечника. Мають свій вплив і анатомо-фізіологічні зміни організму: ожиріння, вікові трансформації, вагітність.

Ніхто не винен, але все ж - що робити?

Кращий спосіб лікувати геморой - звернутися до лікаря, який проведе обстеження і призначить препарат: мазь, таблетки або супозиторії, які приберуть симптоми, а також в додатку до ліків вибере самий безболісний метод і дієвий засіб для усунення вузлів. Найкраще місце, де можна купити якісні зовнішні або внутрішні препарати, для жінок і чоловіків за доступною ціною, при різних проявах геморою - мережа аптек «3i». Краще доповнення до препаратів і процедур при лікуванні геморою - здорове харчування, рідина, яка задовольнить денну потребу організму, фізичні вправи, прийняття легких проносних засобів.

Але повернемося до ліків: перш за все, якими бувають засоби проти геморою для зовнішнього застосування і що дають препарати при внутрішньому вживанні?

Лікарські препарати при геморої: дія, форма, склад

Ліки для внутрішнього або орального застосування при геморої - це таблетки або краплі, які можна підібрати для жінок або чоловіків і купити на сайті, недорогі або за вищими цінами. Кожна аптека «3i» своїм асортиментом спрямована на різноманітність як за медичними показаннями, так і фінансовим можливостям. Серед діючих речовин в таблетках і краплях:

  • гідросмін;
  • діосмін;
  • гесперидин;
  • лінарін;
  • ізороіфолін;
  • троксерутин.

Всі ці речовини, які містять протизапальні таблетки проти геморою, належать до групи флавоноїдів, чиє головне завдання - тримати тонус судин, підтримувати їх структурну цілісність, щільність, зменшувати інтенсивність окислювальних процесів, поліпшувати трофічні процеси, діяти як протиалергічні, детоксичні і протинабрякові лікарські засоби.

Друга група: ліки, дієві при геморої, для вираженого зовнішнього його прояву, ефективні в дії безпосередньо на гемороїдальні вузли - мазі і супозиторії, більше відомі як свічки, ціни яких також різняться в залежності від напрямку і сили дії. Основними речовинами в них можуть бути бензокаїн, ксероформ, екстракт беладонни, іхтаммол або іхтіол, гідрокортизон, суспензія законсервованих бактерій.

Знеболюючий, в'яжучий, підсушуючий, протизапальний, антисептичний, спазмолітичний, імуномодулюючий - певний лікарський засіб може володіти декількома з цих впливів, вибір залежить від того, за яких симптомів і вираженості геморою його потребують.

Як ми прийшли до того, що можемо запропонувати вам зараз

Досвід довжиною в 25 років навчив нас, що кожна мазь або таблетка, використані при геморої або будь-якому іншому захворюванні, в зовнішньому або внутрішньому застосуванні - всі медикаменти вимагають дуже делікатного ставлення до питань зберігання та транспортування. Тому понад 300 аптек «3i» забезпечені сучасним відмінним складом. Ми уважно відстежуємо, в якому вигляді ліки потрапляють на склад, в яких умовах зберігаються, як транспортуються, переходять в аптеку, щоб потім стати допомогою в боротьбі з хворобою кожної людини.

Для такої злагодженої роботи наша мережа аптек в десяти областях України зібрала кращих провізорів і програмістів, консультантів і водіїв, адміністраторів і фармацевтів - щоб на складі, в дорозі і безпосередньо в аптеці зробити все можливе для турботи про відвідувачів.