This version of the page http://3i.ua/liki-vid-pedikulozu (157.90.11.37) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-10. The original page over time could change.
Засіб від вошей - купити ліки від педикульозу у Львові з доставкою по Україні за цінами виробника в інтернет аптеці 3i
0 800 50 95 95
Каталог товарів

Ліки від педикульозу

Нюда експрес п/вошей та гнид спрей 50мл ПОЛЬ-БОСКАМП Докладніше
Педикулін стоп Табула Віта спрей 100мл ЕКОЛЄК
Педикулін стоп Табула Віта шампунь 100мл ЕКОЛЄК
ПЕРМЕТРИН розчин нашкірний 0,5 % по 50 г СТОМА АТ Докладніше
ПЕРМЕТРИН спрей 0,5 % по 50 г СТОМА АТ
Чемерична вода розчин для зовн. заст. , вод. -спирт. по 100 мл у флак. (бан. ) ЕФЕКТ Докладніше
ЧЕМЕРИЧНА ВОДА розчин для зовнішнього застосування водно-спиртовий по 100 мл ЧЕРВОНА ЗІРКА Докладніше

Людські воші (педикульоз) - лікування препаратами в Україні

За час свого існування людство пережило масу епідемій різного характеру. Частина з них значно скоротила населення на планеті, але на сучасному етапі переможена за допомогою лікарських засобів або ж зовсім знівельована. Але є і такі напасті, безуспішна боротьба з якими ведеться тисячоліттями. Ця плеяда невиліковних, неконтрольованих захворювань, які погано піддаються лікуванню, збудниками яких є патогенні організми і найпростіші, до сьогоднішнього дня доставляє представникам високорозвиненого виду homo sapiens масу неприємностей.

Людська воша - старший і незнищенний, на жаль, ворог, який мешкає поруч з представниками високорозвинених цивілізацій з початку часів. Примітно, що цей паразит однаково сильно поширений на всіх континентах, так як здатність до пристосування і виживання у нього просто фантастична. Варто відзначити, що незважаючи на рівень сучасного розвитку медицини, всі існуючі засоби від вошей дають лише тимчасовий ефект і не захищають від повторного зараження. Як це не прикро, але доводиться визнати, що протипедикульозні засоби не є панацеєю, а лише тимчасовим позбавленням від паразитів.

Педикульоз - чи допомагають дешеві засоби для лікування?

Як відомо, в природі існує кілька типів співіснування живих організмів, одним з яких є паразитизм. Суть його полягає в тому, що один з контактуючих видів виживає за рахунок іншого, користується його ресурсами, завдаючи останньому відчутної шкоди, який в кінцевому підсумку може призвести до передчасного припинення життєдіяльності. Саме такий зв'язок виникає між вошою і людиною при зараженні. Лікування педикульозу проводиться спеціальними препаратами, ціни на які бувають абсолютно різними.

Варто врахувати одну особливість - в даному випадку вартість далеко не завжди є основним визначальним критерієм. Як показала практика, засіб для видалення (знищення) вошей цілком може коштувати недорого. Очевидно одне - боротьбу з паразитами треба починати негайно, так як вони є переносниками таких страшних хвороб:

  • висипний тиф;
  • волинська лихоманка;
  • поворотний тиф;
  • туляремія.

Вилікувати їх дуже складно, а іноді просто неможливо, так як розвиток деяких просто блискавичний. Купити недорогий ефективний засіб (препарат) проти вошей (педикульозу) людини завжди можна в аптеці "Зі", де ціна доступна, а сервісом доставки охоплена вся Україна.

Засіб проти вошей, їх яєць - коли необхідні ліки?

Багато хто помилково вважає, що паразити можуть з'явитися тільки у тих людей, які не стежать за власною гігієною, живуть в антисанітарних умовах. На практиці все не зовсім так. Так, вищезгадані категорії населення дійсно складають основну групу ризику і частіше за інших стикаються з необхідністю купити найдешевший засіб від вошей (педикульозу) в аптеці в Києві, Одесі та інших населених пунктах. Але на жаль, навіть найретельніше дотримання особистої гігієни, підтримання ідеального порядку в будинку не може вважатися стовідсотковим захистом від паразитів. Справа в тому, що вошам абсолютно без різниці, використовувати у вигляді середовища проживання і харчування чисте або брудне тіло, волосся.

Багато в чому саме ця особливість є причиною того, що в дитячих дошкільних установах, школах педикульоз носить характер швидко розповсюджуючої епідемії. Найкращі недорогі ліки проти вошей у людини (педикульозу) для дитини і дорослого купити з доставкою в Київ завжди можна онлайн на нашому сайті 3i.ua. На сьогодні у продажу є достатня кількість всіляких фармацевтичних виробів, які можуть допомогти швидко позбутися від паразитів. Придбаний у нас засіб проти педикульозу у дитини і дорослого гарантовано принесе результат, так як в нашому каталозі представлені тільки високоякісні товари від надійних постачальників.

За якими симптомами необхідно придбати недорогий аптечний педикульозний засіб?

Мед.препарати від вошей можна знайти у всіх мережевих аптеках, тому впадати в паніку при виявленні паразитів не варто. Єдине, що дійсно важливо - негайно почати обробку уражених ділянок, так як від прийняття душу або миття голови господарським, дегтярним милом паразити точно не зникнуть. Цей "бабусин" метод неефективний, а іноді може навіть погіршити ситуацію. Необхідно використовувати тільки спеціально розроблені засоби (ліки) від вошей, ціна яких в місті Київ, Одеса (Україна) не завдасть істотної шкоди бюджету.

Серед найпоширеніших і яскраво виражених симптомів того, що на тілі або в волоссі оселилися паразити, можна виділити наступні:

  • сильний неприємний свербіж;
  • розчухи в місцях укусу;
  • рясні сірі, коричневі плями на епідермісі.

У запущених випадках в волоссі стануть добре видимі гниди - яйця паразитів, які дуже швидко дозрівають і сприяють погіршенню ситуації. На місці укусів згодом після ран можуть почати утворюватися нагноєння, так як у відкриті рани потрапляє інфекція ззовні. Недорогі медичні засоби (препарати) від педикульозу в Україні купити з доставкою пропонує наша інтернет-аптека "Зі".

Ліки від педикульозу для дітей і дорослих людей - найпопулярніші

Лікування педикульозу - процес досить простий, але слід правильно підібрати ліки і ціна в даному випадку не повинна бути визначальним фактором. Справа в тому, що на паразитів, незалежно від їх видової приналежності, надає згубний вплив невелика кількість речовин, які, на щастя, мають невисоку собівартість. Відповідно, засіб (препарат) для виведення (лікування) вошей цілком може мати невисоку вартість і при цьому бути досить ефективним.

На сьогодні найчастіше купують такі речовини:

  • шампуні;
  • мазі;
  • креми;
  • лосьйони;
  • розчини;
  • спреї.

Аптека "Зі" пропонує придбати препарат проти вошей в Україні від кращих на сьогодні брендів. Ключовими компонентами складів є ефірні масла, інсектициди й високоактивні жирні кислоти. Завдяки цьому вони абсолютно безпечні для людей і смертельні для паразитів. Скільки коштують аптечні лікарські засоби від вошей (педікульозні ліки) можна дізнатися, відвідавши наш сайт 3i.ua.

Хороший дешевий засіб від вошей (педикульозу) при ГВ - як проводити лікування?

На людському тілі можуть паразитувати наступні види вошей:

  • головні;
  • платтяні;
  • лобкові.

Перші передаються при контакті із зараженою людиною. Другі - через речі, предмети. Треті - виключно статевим шляхом. У будь-якому випадку зараження неприємне і подвійно небезпечне, якщо в цей період проводиться вигодовування новонароджених. У таких випадках лікарський протипедикульозний медичний препарат проти вошей (педикульозу) варто використовувати обов'язково, але з подвійною обережністю. Молодим мамам варто запам'ятати, що застосування речовини потрібно проводити мінімум за півтори-дві години до контакту з дитиною, якщо мова йде про головних паразитів.

Після процедури необхідно ретельно вимити руки в гарячій воді з дитячим гіпоалергенним милом. Якщо ж відбулося зараження платтяними паразитами, до повного усунення його наслідків рекомендується припинити грудне вигодовування, так як велика ймовірність, що може знадобитися обробка всього тіла. При ГВ почати лікування необхідно негайно і проводити його дуже інтенсивно, так як незміцнілий дитячий організм може серйозно постраждати від атаки паразитів. Ніжна дитяча шкіра дуже тонка і чутлива, тому місця укусів можуть сильно запалюватися. Лікування в основному займає тривалий період часу, так як немовлятам протипоказані сильнодіючі речовини. Відмінно і швидко працюючий препарат (засіб) при педикульозі у молодих мам, вартість якого по кишені кожному покупцеві, замовити з доставкою можна на сайті 3i.ua.

Аптеки "Зі" - турбота про кожного клієнта

Місія нашої компанії, досвід роботи якої у сфері фармакології становить 25 років, - надавати необхідну професійну допомогу кожному жителю України. Наші фахівці ретельно трудяться над тим, щоб в наявності на складах і в аптечних пунктах завжди були кращі ліки. Звернувшись до нас, покупці можуть бути впевнені, що отримають експертну консультацію з будь-якого питання, ввічливе уважне обслуговування і лікарські препарати високої якості, які допоможуть вирішити будь-яку проблему зі здоров'ям.

Компетентний персонал і керівництво ретельно стежить за тим, щоб весь асортимент товару зберігався і транспортувався в належних умовах для збереження ефективності. У мережевих пунктах видачі та на сайті завжди діють вигідні акції, знижки, які дозволяють добре заощадити. Доставка товарів здійснюється в усі регіони країни максимально швидко. Тісна співпраця з вітчизняними та зарубіжними фармацевтичними компаніями дозволяє нам надавати самий великий асортимент в країні. Лояльна цінова політика, уважність і ввічливість персоналу, прагнення задовольнити побажання клієнтів роблять нашу мережу безумовно кращою на українському ринку.

За назвою А-Я
За назвою Я-А
Від дешевих до дорогих
Від дорогих до дешевих
12
20
50
100