This version of the page http://3i.ua/ (157.90.11.37) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-07. The original page over time could change.
Аптека 3i – купити ліки, медикаменти та медичну техніку із доставкою по Україні на сайті інтернет-аптеки 3i
0 800 50 95 95
Новини мережі
Відкриття аптеки у м. Рівне на вул. Курчатова Відкриття аптеки у м. Сколе Відкриття аптеки у смт. Підкамінь
Корисні статті
Як вберегти дитину від хвороб у школі: поради для батьків Як зупинити кров з носа вдома? Як позбутися болю у спині під час вагітності?

Мережа аптек "3і" - ЯКІСТЬ та ТУРБОТА на першому місці!

"3і" - це західноукраїнська аптечна мережа, що динамічно розвивається та входить в топ лідерів на ринку фармацевтичних послуг України. Компанія заснована в 1993 році та налічує понад 300 аптечних закладів в Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській, Рівненській, Хмельницькій, Чернівецькій, Волинській, Житомирській та Київській областях. 

Кожен клієнт знайде тут необхідні йому товари, адже в аптеках "3і" представлено широкий асортимент лікарських засобів, виробів медичного призначення для контролю здоров'я, лікувальної косметики та товарів для дітей.

Доступні ціни, дисконтна програма, спеціальні акційні пропозиції допомагають отримати необхідні ліки за розумні гроші, а злагоджена робота транспортної системи забезпечує швидку та надійну доставку замовлення в одну з 300 аптек мережі з власного аптечний складу нового покоління.

Аптечна довідка працює 24/7: При виникненні питань, Ви завжди можете звернутися за консультацією до наших фахівців, які радо нададуть усю необхідну інформацію щодо наявності, замовлення та застосування лікарських засобів.

Мережа аптек "3і" постійно вдосконалює свою роботу, налагоджує зв’язки з іноземними компаніями, розширює асортимент продукції. Завдяки автоматизації складування і створення сучасного логістичного центру здійснюється постійний внутрішній контроль, оперативною відслідковується інформація щодо серії та термінів придатності всього асортименту продукції, виключається можливість надходження у реалізацію протермінованої продукції.

Ми розвиваємося та вдосконалюємо свою діяльність заради Вас та здоров’я Ваших рідних. Ми любимо своїх відвідувачів і ніколи не називаємо їх покупцями, так як вважаємо головним підтримати в кожному силу духу і бажання бути здоровими та красивими!