This version of the page http://rstcars.com/autonews/ (77.120.120.231) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-06. The original page over time could change.
Автоновини на RST. новинки авто, огляд автомобілів, каталог новин авто по маркам. №1
  • Увійти до кабінету

    змінити ціну, оновити дату

    видалити після продажу

  • + Розмістити оголошення

    безкоштовно, без реєстрації

Автоновини на RST

Останні автоновини на RST

Lancia відродить Delta

Влітку ми повідомляли, що Lancia збирається поповнити свій модельний ряд трьома новинками. Тепер є нові чутки з цього приводу: італійці збираються відродити Delta. Цей автомобіль покинув лінійку компанії в 2014 році.

Нова Mazda6: задній привід і гібриди

Чутки про те, що Mazda6 перейде на задньопривідну платформу, з'явилися давно, однак вони все ще не матеріалізувалися. Проте, чутки не вщухли, і зараз знову з'явилася інформація про майбутнє седана, нову генерацію якого чекають в наступному році.

У Renault Twingo з'явилася версія Urban Night

Швидше за все, вже зовсім скоро Twingo буде замінений на серійну версію Renault 5. Але поки випуск авто триває, а у Франції у нього навіть з'явилася нова спецверсія Urban Night. Вартість новинки стартує з 17 300 євро (за авто з ДВЗ) або з 26 650 євро (за електричний Twingo Z.E.).

2022 BMW 2-series Active Tourer

Майже півмільйона 2-series Active Tourer 2-й серії, проданих з моменту виходу моделі в 2014 році, було досить, щоб переконати керівництво BMW дати зелене світло другому поколінню невеликого мінівена. У Європі новинка з'явиться в лютому 2022 року.

Jeep Gladiator від Militem

Перед нами Ferox-T – доопрацьований Jeep Gladiator, створений італійською компанією Militem. Коштує цей автомобіль дорого – від 97 490 євро. Але за ці гроші ви отримаєте дійсно сильно модифікований пікап.

VW ID.4 AWD Pro для Rebelle Rally

Volkswagen з ID.4 AWD Pro візьме участь в Rebelle Rally. Змагання проводиться вже шостий рік в США і є першим у своєму роді ралі-рейдом, де всі екіпажі жіночі. А ще на цьому ралі спортсменкам заборонено користуватися сучасними системами навігації і телефонами.

У Києві відкрився новий дилерський центр Renault

1 жовтня 2021 року відкрився новий офіційний дилерський центр Renault «Віннер Оболонь» (пр-т Степана Бандери, 24-В) у складі «Віннер Автомотів». Дилерський центр Віннер Оболонь став 39 офіційним представником бренду Renault в Україні.

Toyota Aygo X: дебют в листопаді

У той час як більшість автовиробників, особливо в Європі, відмовляється від A-сегмента, Toyota впевнена, що зможе домогтися тут успіху зі своїм новим Aygo. Але тепер це буде не рідний брат Peugeot 108 і Citroen C1, а власна розробка японців.

Bugatti Bolide названий найкрасивішим гіперкаром

Журі 36-го Міжнародного автомобільного фестивалю визнало найкрасивішим гіперкаром в світі Bugatti Bolide. Модель, тираж якої складе всього 40 екземплярів, перемогла в цій категорії «зі значним відривом» серед чотирьох фіналістів.

Porsche 968 перетворили в арт-кар

Компанія Porsche в співпраці з засновником бренду вуличного одягу L'Art De L'Automobile Артуром Карого презентувала арт-кар – сильно модифікований 968. Автомобіль, що отримав ім'я 968 L'ART, об'єднує в собі стиль 90-х з сучасністю.

12345678910>

Поточні параметри пошуку:

-

скинути налаштування

Додатково:

-
-
  • всього вживаних авто — 442534
  • додано сьогодні — 3617

Реклама на RST

Автоновини по маркам авто на RST

Акції автодилерів на RST
«Ніссан Мотор Україна»: Nissan пропонує з вигодою підготувати авто до зими

З початку жовтня в усіх офіційних дилерських центрах Nissan в Україні діє приваблива пропозиція, що дозволяє з вигодою підготувати автомобіль до зимового сезону.

«Пежо Сітроен Україна»: Вигода -20% на деталі підвіски і гальмівної системи Opel
«Пежо Сітроен Україна»: Вигода -20% на деталі підвіски і гальмівної системи Citroen
«Пежо Сітроен Україна»: Вигода -20% на деталі підвіски і гальмівної системи Peugeot

Каталог автосалонів

всі автосалони України