• СІЄМО МАЙБУТНЄ
    З 1856 РОКУ
    myKWS. Тепер і у смартфоні!

    Завантажуйте мобільний додаток myKWS та користуйтеся всіма його перевагами для вашого насіння!

    Завантажити додаток
  • СІЄМО МАЙБУТНЄ
    З 1856 РОКУ

    КОНВІЗО® СМАРТ

    Новий рівень контролю бур'янів на посівах цукрових буряків! Дізнайтеся більше про цю унікальну технологію.

    Більше
  • СІЄМО МАЙБУТНЄ
    З 1856 РОКУ
    Цифрові інструменти та калькулятори

    Зареєструйтесь на myKWS та отримайте доступ до кращих цифрових рішень від компанії KWS.

    Перейти до myKWS
  • СІЄМО МАЙБУТНЄ
    З 1856 РОКУ
    Технологія захисту жита PollenPlus®

    Висока стійкість до ураження ріжками, більша продуктивність та висока якість зерна

    Більше
  • СІЄМО МАЙБУТНЄ
    З 1856 РОКУ
    Нові гібриди соняшнику KWS

    Цього року портфоліо КВС-УКРАЇНА поповнилося новими, перспективними гібридами.

    Дізнатися більше
  • СІЄМО МАЙБУТНЄ
    З 1856 РОКУ
    Насіннєвий завод КВС-УКРАЇНА: 5 сезонів успіху

    «В регіоні для регіону»: від посіву до відвантаження

    Переглянути відео

Продукти

Кукурудза
Цукровi буряки
Зерновi
Ріпак
Соняшник

Календар подій

Польові заходи, семінари та вебінари в сезоні 2021

Запрошуємо відвідати регіональні Дні поля та інші польові заходи за участі компанії «КВС-УКРАЇНА». Ознайомтесь з найближчиими аграрними подіями у вашому регіоні, перейшовши за посиланням.

КВС-УКРАЇНА оголошує про будівництво другої черги насіннєвого заводу на Хмельниччині!

Компанія «КВС-УКРАЇНА» розпочинає будівництво другої черги свого комплексу з кондиціювання насіння у місті Кам’янець-Подільський, що на Хмельниччині. Потужності компанії KWS в Україні мають і будуть збільшуватися – цьому рішенню сприяє зростаючий попит від наших клієнтів та плани збільшення експорту насіння до країн Європейського Союзу.

Проєкти

Навколо світу – #RYEVOLUTION 2.0 розпочинається!

Наші аграрії вирощують гібридне озиме жито KWS у всьому світі – і показують, як за допомогою цієї високоврожайної культури, придатної для вирощування за різних умов, можна досягти значних успіхів. Гібридне жито відповідає викликам сьогодення та володіє усіма характеристиками для здорового харчування людей та годівлі тварин. Під час навколосвітнього туру ми відвідуємо наших партнерів та прагнемо дізнатися, які переваги у вирощуванні гібридного озимого жита? Дозвольте нам переконати і вас за допомогою реальних прикладів!

Час зростати!
#GROW

Універсальна та високоприбуткова культура: ріпак робить ваше поле більш прибутковим!

Вони додають кольорових акцентів пейзажам та є радують око в період цвітіння: жовті ріпакові поля. Ріпак – все ще молода високоврожайна культура, яку вирощують у всьому світі: чотири найбільших виробники ріпаку – Канада, ЄС, Китай та Індія в 2021/22 році отримають загальний урожай 72,8 млн тон, а найвища врожайність буде з Європи.

Новини

День поля в СТОВ «Авангард». Ділимося результатами дослідів та презентуємо нові гібриди кукурудзи та соняшнику KWS

За вікном осінь, а це означає, що триває активний сезон польових навчань, що проводять компанії-виробники насіння кукурудзи та соняшнику. Ми також запрошуємо аграріїв з усіх куточків України та з радістю демонструємо останні новинки та досягнення у селекції насіння KWS.

КОНВІЗО® СМАРТ – рушійна сила для вирощування цукрового буряка

Система КОНВІЗО® СМАРТ все частіше застосовується сільгоспвиробниками на українських полях. Це не лише ефективно, а й значно економить час аграріїв (лише дві гербіцидні обробки за сезон). Цей новаторський крок зробила компанія KWS спільно з компанією «Байєр» задля ефективного контролю злакових та широколистих видів бур’янів у посівах цукрових буряків.

Всі новини
БІЛЬШЕ

KWS. Незалежні як Ви.

Що означає бути незалежним?

Ми завдячуємо наш успіх своїй незалежності – цінності, яка поєднує нас із нашими клієнтами. Сім'ї, що володіють компанією, прагнуть передати свої досягнення прийдешнім поколінням. Незалежність сворює можливості для інтенсивних досліджень та створення нових гібридів, які підходять для потреб наших клієнтів.

Дізнайтеся більше про незалежність
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

Медіа та інновації

Високоякісні сорти та гібриди сільськогосподарських культур, сучасні тренди та інновації в селекції рослин, що здатні гарантувати високі врожаї, роблять свій вагомий внесок у забезпечення продуктами харчування всього населення світу, при цьому захищаючи навколишнє середовище. Це і є світ KWS, який ми розкриваємо для вас у новій рубриці “World of Farming”.

Преса

World of Farming

Що означає “World of Farming”?
World of Farming

Селекція рослин для сталого розвитку сільського господарства

Інновації

Метою нашої селекційної роботи є забезпечення аграріїв у всьому світі високоякісним насінням гібридів с/г культур, адаптованим до певних ґрунтово-кліматичних умов.
Це і є основою ефективного та сталого сільського господарства. Ми пропонуємо широкий асортимент високопродуктивного насіння гібридів кукурудзи, цукрових буряків, зернових та олійних культур, яке відповідає найрізноманітнішим вимогам помірного та тропічного клімату та забезпечує збалансовану сівозміну.

Про нас

KWS сіє майбутнє. Наше високопродуктивне насіння та глибоке знання сільського господарства роблять нас гідним партнером для багатьох поколінь аграріїв. Це наш внесок у вирішення проблеми зростаючого глобального попиту на продукти харчування. Більше про нас, наші цінності та місію дізнайтесь тут.

Корпоративна відповідальність

Кар'єра

Про KWS

Всі актуальні відео – на YouTube каналі
ПІДПИСАТИСЯ

Регіональні представники

Хочете дізнатися, які продукти найкраще підходять для ваших ґрунтово-кліматичних умов? Маєте проблеми з шкідниками чи хворобами? Ми готові надати консультації!

Зернові

Кукурудза

Цукрові буряки

Ріпак

Соняшник