This version of the page http://te.20minut.ua/active_competitions (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-01. The original page over time could change.
Конкурси | Тернопіль - 20 хвилин

Фотоконкурс

Сьогодні у Тернополі
Готівку, як брали, так і беруть. А пасажирів навіть виганяють. Ми перевірили всі зміни у транспорті
“Від запаху і вигляду м'яса може навіть знудити”. Тернопільські вегетаріанці розповіли про своє харчування Нехай хоч тепер твої тіло і душа знайдуть спокій: Тернопіль прощається з журналістом Ярославом Буяком У бронежилетах та з автоматами: на тернопільській митниці проводять обшуки. Деталі Стиль та краса: салони та перукарні Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Свіжий випуск

№ 39 від 29 вересня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up