This version of the page http://te.20minut.ua/Zboriv (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-01. The original page over time could change.
Зборів - 20 хвилин Тернопіль

Зборів

На Тернопільщині діти наїлись отрути для щурів

Нещасний випадок стався 18 жовтня близько 20 години у с. Плісняни, що на Зборівщині. Дівчатка віком двох, трьох та чотирьох років з"їли отруту для щурів.

На Тернопільщині медогляди для мобілізації виявили майже тисячу діабетиків

Кількість діабетиків в області зросла на 25% від початку року, розповіли в обласному департаменті охорони здоров'я. Цифра збільшилася завдяки медоглядам серед військовозобовязаних, які про діабет навіть не підозрювали.

Погрожував спалити все село

За терориста сприйняли у селі Вертелка на Зборівщині нетверезого молодика у "Жигулях". А все через те, що він в'їхав у блок-пост. Інцидент трапився 20 травня.

Майстриня вчила діток розмальовувати пряники

Майстер-клас із розмальовування медових пряників провела для учнів Зборівської школи №2 місцева майстриня Оксана Кравець. Жінка професійно оздоблює пряники і своїм талантом вирішила поділитися з малечею.

Свіжий випуск

№ 39 від 29 вересня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up