This version of the page http://sostav.ua/publication/mirrolab-83046.html (62.152.60.86) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-01. The original page over time could change.
mirrolab | Sostav.ua
  • Состав рекламного рынка Украины

mirrolab

Креативне агентство mirrolab

Комментарии 8363

Сайт: mirrolab.agency

Про агентство:
З 2016 року створюють бренди, дизайн та рекламу.

Креативне агентство mirrolab виросли з невеликої дизайн-студії, створеної 9 років тому. Зрозуміли, що дизайн без стратегії нічого не вартий, тому команда росла в кількості і навичках.

Входять в ТОП-25 креативних агентств та в ТОП-5 дизайн-студій та брендингових агентств України за версією Всеукраїнської рекламної коаліції.
Агентство має ряд перемог на українських та міжнародних конкурсах дизайну та реклами.
А ще вони врятували кота, який живе в офісі агентства.

Підхід агентства:
Вони вірять, що крута ідея — це лише половина від успіху. Інша — залежить від реалізації.

Їхня команда вміє огортати ідеї креативом та дизайном так, щоб вони продавали. Для цього вони постійно вдосконалюють процеси, команду та прокачують креативність.
Їхня команда не вірить в сухі статистичні дані. Створити ефективний креатив можна тільки знаючи свого споживача. Тому вони глибоко вивчають бізнес клієнта, його споживачів та їхні реальні потреби.

Для кожного проекту створюють окрему мульти-інструментальну команду: дизайнер в парі зі стратегом створюють айдентику, стратег разом з копірайтером і дизайнером розробляють ідеї для рекламних кампаній. Завдяки такому різносторонньому підходу команди генерують найефективніші рішення.


Цінності:

Людяність і самовдосконалення — їхні головні цінності.

Щоб створити дійсно ефективний креатив та дизайн потрібно любити та поважати свого споживача. Щоб бути завжди попереду, команда mirrolab працює над самовдосконаленням та постійно вивчає нове.

Клієнти: Anex, Yarych, Рукавичка, Jasmine, Sistema, Дмитрук, Avtokrisla, Pampik, Horizon Capital, Modern Expo та інші.

Контакти:
hi@mirrolab.com

Київ, вул. Польова, 21

+380 50 388-86-22

Луцьк, вул. Рівненська, 15

+380 50 388-89-77

Подписывайтесь на канал @sostav_ua в Telegram
Подписаться
Обсудить с другими читателями:
Погода
Київ

вологість:

тиск:

вітер: