This version of the page http://www.drukmash.com/ (194.247.12.57) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-01. The original page over time could change.
Друкмаш центр

20 років ми працюємо для Вас!

  • RU
  • UA

Консультація за телефонами:

(050) 450-77-72

(050) 341-06-91

(067) 522-50-57

(067) 522-48-86

Направлення на забезпечення кріслом колісним надсилайте на адресу:
ТОВ «Друкмаш-Центр», вул. Волкова, 13Б, м. Кропивницький, 25031
ДККА "Marusia-1"
ДККА "Marusia-2"
e-Thronе ET-10F22
Крісло-каталка TAW907LABH
Низькоактивне КК-2-03 "Друкмаш"
Багатофункціональне Ma004-006
Післяопераційний протез молочної залози
Ліфи для кріплення протеза молочної залози
Ліф для кріплення протеза молочної залози післяопераційний
Спеціальний ліф для кріплення протеза молочної залози для занять фізичною культурою і плаванням (купальник)
Компресійний рукав
КК-2-01"Друкмаш"
КК-2-02"Друкмаш"
ДККРС-2
ДККРС-3
ДККС-1
Виробнича компанія «Друкмаш-центр»

     Компанія є одним з найбільших вітчизняних виробників інвалідних візків для людей з обмеженими можливостями, протезів молочної залози та протезно-ортопедичних виробів. Також підприємство протезує окремі категорії населення, та надає послуги з реабілітації жінкам після  мастектомії. Для людей з нестандартними антропометричними параметрами та особливими потребами, яким не підходять крісла з модельного ряду підприємства, приймаємо індивідуальні замовлення на виготовлення відповідних крісел колісних з важільним приводом. На сьогоднішній день ми виготовляємо 90 моделей крісел колісних та понад 100 видів протезів і ортезів, які здатні максимально задовольнити індивідуальні потреби користувачів. З кожним роком номенклатура виробів збільшується та удосконалюється. 

ПЕРЕВІРЕНА ЯКІСТЬ

        На протязі майже 20 років наша компанія позиціонує себе, як виробник якісної та надійної продукції, що підтверджується наявним попитом на неї та позитивними відгуками наших користувачів. У постійному прагненні підвищення  якості та зручності нашої продукції, ми регулярно  аналізуємо побажання, пропозиції  і відгуки  наших клієнтів та впроваджуємо їх у виробництво. Вся продукція сертифікована Державним Підприємством «ЦЕНТР СЕРТИФІКАЦІЇ ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ПОСЛУГ», що гарантує безпеку використання та якість  виробів.

СУЧАСНІ ВІЗКИ

       Коляски для інвалідів від ТОВ «ДРУКМАШ-ЦЕНТР» відрізняються не тільки високою якістю, але і елегантним зовнішнім виглядом. Дизайн інвалідних візків, розроблено згідно світових  аналогів. На сьогодні новим асортиментом компанії є універсальні візки КК-2-01«Друкмаш», КК-2-02«Друкмаш», та дорожні візки активного типу з підвищеною прохідністю ДККА«Marusia-1», ДККА «Marusia-2».

ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ДОСТАВКА ЗА 30 ДНІВ

        Ми з гордістю говоримо про те, що від моменту отримання замовлення інвалідного візка, процес виготовлення та доставки користувачеві займає всього 30 днів, за умови наявності відповідного Державного фінансування. Такого короткого терміну поставки ми досягли не тільки шляхом власної доставки візків користувачам в регіони, а й завдяки попередньому виготовленню деталей та вузлів всіх моделей колясок, а після замовлення, в самий короткий технологічний термін, складаємо конкретну модель, яка проходить  випробування  нашими спеціалістами-випробувачами, які теж є користувачами інвалідних візків. Після прийомки спеціалістом-випробувачем вона відвантажується користувачеві.

СЕРВІС

         Компанія забезпечує супровід та якісне сервісне обслуговування своєї продукції на протязі всього гарантійного періоду. Післягарантійний ремонт здійснюють як спеціалісти нашого підприємства, так і сервісні центри в містах, адреси яких зазначені у паспорті на крісло колісне.

Корисна інформація
Популярні запитання
Консультація фахівця
Відгуки

Знову отримав ДККС 1-02-43 .В листопаді 2020 року. Знову такоїж моделі та якості. Плавно йде можна абсолютно спокійно проїхати 20-30 км. Дякую заводу Друкмашцентр.

Анатолій

06.03.2021

Абсолютно нормальний комфортний візок. Витримує поїздки по 20-30 км і більше. Дуже зручний і практичний в користуванні. З 2010 року замовляю ніяких претензій зовсім .

Анатолій Кріпак

31.01.2019

В цілому коляска ДККС-2-01-46 дуже зручна, мені 55 років, у мене немає обох ніг, та я з легкістю (навіть з самої землі) забираюся на неї сам (абсолютно без сторонньої допомоги) для мене це дуже важливо! А плавні гальма дуже потрібні, я мещкаю де дорога похило йде вниз і раніше приходилось "гальмувати" самими тягами, та це приводило до зайвої трати сил, ту відстань, яку я долав 1 раз, зараз під ряд можу зробити 3 (три!!!) рази під ряд без особої втоми. Це ще завдяки регулювання тагою, я її назвав "коробка передач", не жаль вона фіксована, та може ваші інженери можуто щось придумати для швидкого переключення, так би мовити на ходу. Дякую за ваші розробки для інвалідів!

Володимир Лопатін

03.08.2017

Читати інші відгуки »
© 2015 «Друкмаш-центр» Всі права захищені
Створення сайту: