This version of the page http://www.1plus1.ua/svit-navivorit (195.137.240.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-28. The original page over time could change.
Світ навиворіт - анонси, новини, відео дивитися на 1+1
Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Програми Новини Телепрограма Відео #танці з зірками
Вхід в кабінет
uaru
«Світ навиворіт» — популярне тревел-шоу з головним мандрівником країни Дмитром Комаровим. Ведучий продовжує свої незвичайні подорожі та знайомить глядачів із мальовничою Бразилією: карнавал в Ріо-де-Жанейро, дика Амазонія, унікальні пустелі й навіть селище привидів та вампірів — усе це можна побачити у новому сезоні «Світу навиворіт».  
Щосуботи
18:30
Анонс
Світ навиворіт

«Світ навиворіт» — популярне тревел-шоу з головним мандрівником країни Дмитром Комаровим. Ведучий продовжує свої незвичайні подорожі та знайомить глядачів із мальовничою Бразилією: карнавал в Ріо-де-Жанейро, дика Амазонія, унікальні пустелі й навіть селище привидів та вампірів — усе це можна побачити у новому сезоні «Світу навиворіт».  

Світ навиворіт у соцмережах

#зірки
Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв ризикнуть життям у вугільній шахті і потраплять у готель-в'язницю

Команда «Світу навиворіт» покаже, як видобувають вугілля в Пакистані, і чим місцеві шахти відрізняються від українських.

#подорожі
«Світ навиворіт-Пакистан»: Кочовики напали на Дмитра Комарова в пустелі

Дмитро Комаров покаже, як в 21 столітті живуть кочові народи Пакистану, в чому схожі українці та пакистанці, і дізнається, наскільки небезпечне закрите місто Кветта.

#зірки
Як змінилася зачіска Дмитра Комарова: ведучий показав себе на фото 10 років тому

Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров поділився своїм архівним фото.

#тревел-шоу
Весілля у пакистанській пустелі: у «Світі навиворіт» покажуть весілля, де наречений і наречена ніколи не бачили одне одного

Дмитро Комаров дізнається, який викуп дають за наречену в пакистанській пустелі, чим пригощають гостей серед пісків і навіщо наречений надягає на себе гроші.

#зірки
Ведучий "Світ навиворіт" Дмитро Комаров розповів, що цікавого нам очікувати від нового сезону (ВІДЕО)

Як Дмитро Комаров ризикував життям заради зйомок нового сезону "Світ навиворіт" про Пакистан та чому в цю країну все одно варто приїжджати туристам?

#тревел-шоу
«Назустріч пригодам»: Дмитро Комаров на ексклюзивному мотоциклі вирушить досліджувати незвіданий Пакистан

У першому випуску програми покажуть пакистанського «Да Вінчі», який створює унікальний автомобільний декор для всього світу, та продемонструють ексклюзивний витвір майстра спеціально для «Світу навиворіт».

#тревел-шоу
«Закритий світ, який ще не показували по ТБ»: на 1+1 стартує продовження сезону «Світу навиворіт» про Пакистан

Полігамія, стародавні кочові народи, найбільш закриті, небезпечні і красиві місця на планеті — Дмитро Комаров презентує другу ексклюзивну частину сезону про Пакистан.

#зірки
Що сталося з обличчям Дмитра Комарова: телеведучий «Світ навиворіт» шокував своїм фото

Ведучий популярного тревел-шоу «Світ навиворіт» опублікував фото зі зйомок на своїй сторінці в Інстаграм — вигляд Комарова вжахнув підписників.

#зірки
Дмитро Комаров отримує вітання в День народження: сестра показала ведучого в дитинстві, Фреймут – сувеніри від іменинника

Український мандрівник, журналіст, фотограф, автор та ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров сьогодні, 17 червня, святкує своє 38-річчя! З цим святом на своїх сторінках в Instagram журналіста привітали його колеги та родина

#зірки
Ведучий Дмитро Комаров святкує день народження: незвичайний торт від дружини та душевні зізнання в Інстаграм

Український мандрівник, журналіст, фотограф, автор та ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров сьогодні, 17 червня, святкує своє 38-річчя!

#тревел-шоу
«Людина, очима якої ви понад 10 років бачите «Світ навиворіт»: Дмитро Комаров привітав з Днем народження оператора Олександра Дмитрієва

Головний мандрівник країни Дмитро Комаров поділився ексклюзивними фото зі зйомок популярного шоу «Світ навиворіт». Таким чином він привітав з Днем народження свого друга і колегу Олександра Дмитрієва.

Дивитись всі
Світ навиворіт
18:30
Як захищають туристів у готель-в’язниці для дипломатів та журналістів у Кветті
Цей готель негласно можна назвати готелем-в'язницею або готелем-фортецею. Охороняється це місце ретельніше, ніж деякі посольства. Іноземцю не можна вийти з території готелю пішки, тільки на спецтранспорті. Крім того, якщо приїжджому загрожує небезпека, його тут можуть закрити на день-два, а то і на тиждень. Тому це місце для своїх зустрічей часто вибирають політики, чиновники або багаті люди регіону, бо знають, що тут нічого страшного не станеться – цей готель знаходиться у самому центрі Кветти і Дмитро Комаров покаже свій номер, у якому обладнав невелику мобільну студію для роботи над випусками.
Показати більше
Показати менше
Обраний плейлист
Світ навиворіт 12 сезон 20 випуск
1 із 2 відео
1
16:06
Як захищають туристів у готель-в’язниці для дипломатів та журналістів у Кветті
12 сезон 20 випуск
2
30:51
Як видобувають вугілля в Пакистані і чи ризикне спуститися в шахту Дмитро Комаров
12 сезон 20 випуск
Дмитро Комаров
Ведучий «Світу навиворіт» та «Мандруй Україною»

«Світ навиворіт» — не просто тревел-шоу, а пізнавальна програма, яка показує найпотаємніші куточки світу та розповідає про зворотний бік кожної країни.

Більше програм

Щонеділі
21:00
Танці з зірками #шоу
Щосуботи
20:20
Маскарад #розважальне шоу
Пн-Пт
11:15
Твій день #денне інфотейнмент шоу
Пн-Пт
09:25
Життя відомих людей #зіркове життя
Скоро
Мандруй Україною з Дмитром Комаровим #тревел-шоу
Пн-Пт
06:30
Сніданок з 1+1 #ранкове шоу