This version of the page http://vn.20minut.ua/dopomahayemo (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-27. The original page over time could change.
Допомагаємо - 20 хвилин Вінниця

Допомагаємо

Онкохворих вінничан запрошують у Грецію до Святителя Нектарія Егінського

Паломники будуть просити святителя Нектарія про зцілення, а також хочуть перепочити від лікування та відновити сили в комфортних умовах на лоні прекрасної природи в живильному кліматі грецького острова. Дні відвідування святителя чергуються з днями відпочинку в колоритному містечку Agia Marina, розташованому в мальовничій бухті Егейського моря.

«Після операції мій хлопчик зможе ходити!»: вінничанка просить допомоги для 5-річного сина

У свої п'ять Андрійко робить перші кроки з ходунцями після десятків реабілітацій. І найбільша його мрія — зробити самостійний крок.  Андрій Журавський має ДЦП, спастичний парапарез. Через сильну спастику у ногах хлопчик не може повноцінно радіти дитинству та бігати разом з однолітками.  Покращити стан маленького вінничанина можна за допомогою дороговартісної операції на яку в рідних немає коштів. Вони просять вашої допомоги. 

Маленькому Андрійку потрібна операція за 55 тисяч доларів. Давайте допоможемо

В 1 рік хлопчику поставили діагноз – ДЦП, спастичний парапарез. Весь час родина проводить на реабілітаціях. Андрійко зараз ходить з ходунцями. Родина Журавських збирає 55 тисяч доларів на операцію Андрійкові, завдяки якій хлопчик зможе самостійно ходити. 

photo_camera Вінничанки в’яжуть теплі речі для маленьких «поспішайок». Давайте допоможемо

Надихнулися діяльністю клубу «28 петель» в Казахстані — і у Вінниці відкрився однойменний клуб. Волонтерки в’яжуть вовняні речі для недоношених діток з критично низькою вагою, яких ласкаво називають поспішайками.

«У Віки щодня судоми, але вона бореться за життя»: 11-річній дівчинці терміново потрібна допомога

Вікторія Павлік має важку форму ДЦП та впродовж майже всього свого життя вона бореться одразу з кількома важкими хворобами. Зараз дівчинці потрібно пройти реабілітацію, яка коштує 45 тисяч гривень. Родина звертається до усіх небайдужих з проханням допомогти, адже самотужки таку суму вони вже не можуть зібрати. 

«З війни всі повертаються поранені». Новий проект Veteran Hub «Плюс Плюс++». Про що йдеться?

Розширити мережу структур Veteran Hub — головна мета проекту. Як це планують зробити і хто може взяти участь в цьому? Заявки приймають до 8 серпня включно.

Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби. Покрокова інструкція з пошуків пропажі

Вінничани шукають людей з допомогою соціальних мереж. Зі словами «Зникла людина» або «Допоможіть знайти» там багато постять. Редакція дізналася, куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити, якщо зв'язок з близькою людиною втрачений.   

Справи кепські. Як склалася доля молодих боцюнів, які випали з гнізда?

Через шквальний вітер в селі Крутогорб зі стовпа електроопори впало гніздо з маленькими лелеками. Молоді птахи вже через два тижні мали б вилітати з гнізда, але через падіння сильно травмувалися. В одного птаха зламана лапа, в іншого — забій грудної клітини. Про порятунок боцюнів руками волонтерів, а також про догляд за дикими птахами — читайте далі в матеріалі.

«Була по шию у воді і трималася за дерево, щоб не змило». Як рятували жінку з річки Яланка

Невелика річка Яланка після зливи перетворилася у бурхливий потік. На одному з її острівців опинилася 47-річна жінка. Хто і як врятував її?

У шестирічного Сашка виявили пухлину. Батьки благають про допомогу

З проханням про допомогу звернувся батько шестирічного Сашка Чернишова. Тремтячим голосом чоловік благав допомогти врятувати сина. У хлопчика виявили пухлину головного мозку.

Свіжий випуск

№ 38 від 22 вересня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up